5 redenen om te kiezen

10-tips om te kiezen voor coaching ontwikkeling leiderschap next impuls

5 redenen om te kiezen voor Next Impuls

1. Update naar de 2.1 versie

Als het u ontbreekt aan tijd, kennis of plannen om zelf de gewenste verandering in te zetten naar een succesvol(ler) resultaat, meer omzet of betere carrière mogelijkheden, is het goed om uw vraag voor te leggen aan een ervaren specialist. Iemand die strategisch meedenkt en soms ongewone, maar altijd bruikbare oplossingen aandraagt.

Next Impuls werkt professioneel en continu aan verbetering op het gebied van:
•   vernieuwende Strategiemaken©
•   Zélfsturing bevorderen©
•   Verspilling terugdringen©
Van een ‘individuele update (1:1)‘ tot aan een ‘complete oplossing voor het gehele kantoor.
Zeker van toegevoegde waarde bij aankomende grote veranderingen, nieuwe samenwerkingsverbanden, overnametrajecten of opvolging.

2. Oplossingen & richtingen

Op basis van een op maat gemaakt en duidelijk strategie- en ondernemingsplan werken we gefaseerd aan nieuwe richtingen en efficiënte oplossingen.

Het behalen van meer resultaat vanuit eigen kwaliteit, eigen potentie en eigen inspiratie, leveren optimaal enthousiasme en draagvlak op. De individuele- én organisatorische verandering start daarmee vrijwel direct, omdat de uitstraling van eigen motivatie als vanzelf uitnodigt naar meer.

3. Duidelijke focus & strategie

De juiste houding is wendbaar zijn (en blijven), meebewegen en direct inspelen op de veranderende regelgeving en de wisselende behoeften en het gedrag van uw klanten, uw team of uw (zaken)relatie. Als centrale figuur neemt Next Impuls een ‘strategische’ positie in, die alles overziet, goed kijkt, luistert en snel reageert op ontwikkelingen. Door het aandragen van professionele tools, leert u zelf (Zélfmanagement) om een stevige basis te creëren en een succesvol(ler) resultaat te behalen.

4. Persoonlijke supervisor

Het zijn van een sparringpartner, supervisor, vertrouwenspersoon en vraagbaak vormen een belangrijk onderdeel van de aanpak. Maar ook het meezitten aan de spreekwoordelijke directietafel en het zelfstandig optreden als coördinator, ‘buffer’ of ‘spreekbuis’ dragen bij aan oplossingsrichtingen, draagkracht en vernieuwing.

5. Snel resultaat & praktische aanpak

Een investering in verbetering moet altijd resultaat opleveren. De aanpak is dan ook doelgericht en ‘to-the-point’. Zowel individuele Juridische Professionals als de notaris-ondernemer met zijn kantoor kunnen terecht voor effectief praktijkadvies met snel resultaat.

U krijgt geen ellenlange rapporten, maar wel voortdurend functioneel advies en overzichtelijke stappen die u direct -onder systematische begeleiding van een professioneel kennisexpert- in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Zo kunt u hier meteen mee aan de slag om te werken aan het opbouwen van een bloeiende juridische carrière of organisatie.

Bent u overtuigd? 

Een vrijblijvend oriënterend gesprek om de mogelijkheden voor uw carrière of uw organisatie te bespreken is standaard.
Middels de (gratis) ImpulZZ-monitor©, inclusief (kosteloze) persoonlijke toelichting, kan al zeer snel worden aangeven wat Next Impuls voor u kan bereiken en wat u dat gaat kosten.
Voor meer inzicht in uw organisatorische positionering vindt de persoonlijke toelichting bovendien kosteloos bij u op het bedrijf plaats.

Maak vrijblijvend een afspraak: telefoon-icon-illustraties_423047 0 00 33 7 8737 7731