Menukaart

Het vindt u het complete aanbod van Buro Next Impuls in leiderschapcoaching, managementcoaching, relatiecoaching (2:1), directie- & managementsessies, teamcoaching, verandermanagement, teamretreats (in/buiten Nederland):

quickscan persoonlijke ontwikkeling quickscan organisatie ontwikkeling quickscan teamcoaching jaarprogramma persoonlijke ontwikkeling leiderschap management

Persoonlijke coaching voor HBO+/WO’ers:

 • die de eerste stap naar verandering willen zetten en gewaarworden waar het omkeerpunt ligt en weten wélke en hóe beperkende structuren, onderliggende thema’s en vicieuze cirkels kunnen worden teruggebracht, en
 • die een stevige basis willen aanbrengen, om daarvandaan doelbewuste stappen te zetten vol bewustzijn en inspiratie naar meer voelbaar resultaat en effect, en
 • die willen werken aan een duidelijke stip op de horizon, communicatieverbetering, relatieverbetering, talentmanagement, doorbreken van belemmerende (familie)patronen, burn-out, stressreductie en leidinggeven 2.1.

Teamcoaching en Verandermanagement 

 • Zoekt u een oplossing om meer grip te krijgen op uw kantoor?
 • Wilt u een stevige basis neerzetten om van daaruit de volgende stap te gaan maken?
 • Ligt uw gemiddelde omzet per FTE onder €110.000 of boven €130.000?

Dan is deze praktische on-the-job aanpak echt iets voor uw organisatie. Geen ellenlange rapporten of analyses, maar doelgericht én samen on-the-job aan de slag.

Met als effect: leuker samenwerken en betere resultaten.

Exclusieve Werving & Selectie PLUS

Deze vernieuwde werving & selectie PLUS-aanpak wordt gecombineerd met een brede achtergrondkennis (>25jr) en specifieke behoeften binnen het notariaat, coaching en advies op het gebied van de juiste rol- en taakverdeling, leiderschap, ondernemerschap en teamontwikkeling.
Deze combinatie maakt dat Buro Next Impuls beschikt over een exclusieve selectiemethode voor de beste invulling van de juiste man/vrouw op de juiste plek binnen het notaristeam, tegen vaste tarieven.

Directe 1:1 quick-scan Impulzz-monitor©

Nulpuntsessie: om snel en eenvoudig te achterhalen waar zich bij u persoonlijk, in uw team of in uw organisatie ‘het zand in de tandwielen’ bevindt en waar ‘de olie’. De start naar meer inzicht, duidelijkheid en keuzes.

Exclusieve 1:1-strategiedag© voor (kandidaat-)notarissen & HBO+/WO-professionals in management/directiefuncties

Één intensieve privédag waarbij u duidelijkheid krijgt in richting & focus. De belangrijkste principes voor een koersvaste strategie:
– verschillen ‘managen’ vs ‘leiden’
– eigen identiteit verstevigen
– omgaan met weerstand uit het team
– focus en richting voor aankomende jaar
– focus op eigen notarispraktijk & privé

.

Strategiesessies©  in team-/directieverband

Strategiekeuzes maken kan voelen als koorddansen. De kunst is in balans en in evenwicht op het koord te blijven meebewegen. Daarbij niet op uw team vooruitlopen en ook niet als ballast in de weg blijven staan.

Teamcoaching ’trio-van-drie’© drie korte teamsessies gericht op actuele vraagstukken uit het team

Drie teamsessies (ieder drie uur en tweewekelijks) bij u op kantoor en naar eigen keuze uit:
– teamdoelensessie©
– samen concrete afspraken maken©
– verschillende teamrollen onder de loep©
– overlegstructuren oppoetsen©
– wel/niet effectieve patronen©
– omgaan met weerstand©

Teamcoaching & Verbetermanagement on-the-job©

Een enorme boost op het gebied van praktisch verandermanagement -ontwikkeld op de werkvloer en gericht op de dagelijkse praktijk- in 4 fasen (kantoorbreed):
1.  juiste mensen op de juiste plek
2.  verspilling & routines terugdringen
3.  Zelf-sturing bevorderen
4.  Business-/strategieplan vernieuwen

Advies op maat© in maatschapsverband

Directie & managementsessies:
uiterst geschikt bij het inslaan van:
– een nieuwe richting,
– aankomende grote veranderingen,
– overnametrajecten,
– opvolging en
– nieuwe samenwerkingverbanden
(of bij het verbreken hiervan).

Teamretreat© in Frankrijk 

Op een prachtige locatie buiten Nederland weg van de dagelijkse werkstress. In alle rust reflecteren, de tijd nemen en elkaars rol- en taakverdeling verder uitwerken welke volledig aansluiten op de teamdoelstellingen en -visie. Meer informatie vindt u terug op Domaine l’Arpent.

Voor wie?

 • Notarissen, advocaten, kandidaat-notarissen, notarisklerken en andere professionals in het Notariaat, Advocatuur en Vastgoed
 • directie, management, leidinggevenden en DGA-ondernemers en andere individuele professionals in de complexe MKB-omgeving
 • vennoten in samengestelde maatschap-, collegiale-, samenwerking- of familieverbanden
 • notariskantoren/-maatschappen (5-25 fte) die een oplossing zoeken om meer grip te krijgen op hun kantoor en een stevige basis neer willen zetten om van daaruit de volgende stap te gaan maken
 • kantoren die aan het begin staan van het inslaan van een nieuwe richting, aankomende grote veranderingen, overnametrajecten, opvolging en nieuwe samenwerkingverbanden (of bij het onverhoopt verbreken hiervan)
 • overige dienstverlenende organisaties in de complexe MKB-omgeving

Betekenis:  ‘im•puls’  (de; m;)
prikkel;  stimulans;  aansporing;  aandrijving;  beweging
[Bron: Van Dale Groot Woordenboek]

Hollen of stilstaan 

Zo nu en dan is het tijd voor een gezonde dosis zelfreflectie. Een impuls van buitenaf draagt daaraan bij om zelf de beoogde verandering in te zetten. Wanneer u werkt aan uw eigen plan, uw eigen ambities en dit om weet te zetten in het gewenste resultaat. Dan krijgt u alleen maar méér energie. Zodra u zich ineens afvraagt: “Wat heb ik nou echt bereikt? Ik hol wel hard, maar hol ik eigenlijk wel de juiste kant op?” is het tijd om even stil te staan. Een duidelijke richting, verruiming en vernieuwing smaken immers naar meer…

Ja, laten we aan de slag gaan

In één gesprek weet u wat Buro Next Impuls voor u en/of uw team kan betekenen. Laten we dit samen eens bespreken.  Telefonisch of persoonlijk. Een eerste oriënterend team/organisatie gesprek kan iedere werkdag 20.00 uur.

Meer weten?

Wilt u hier meer over weten? Vraag het gerust. Ik help u graag. Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur of vul het contactformulier in.

Liana van de Vendel • Katalysator voor het Notariaat | complex MKB

Gespecialiseerd in verbetertrajecten op leiderschap-, management-, directie- en teamniveau

 

Buro Next Impuls (NL) • Leiderschap-/management coaching &
exclusieve Werving & Selectie

Klerk Support (NL) • Interim/freelance Notariële Ondersteuning
(kandidaat-notarissen & klerken)

Domaine l’Arpent (FR) • Gîte • Art • Retraite. Rustgevend en panoramisch genieten aan de voet van de Franse Pyreneeën

“Soms hoeft u niets te veranderen, alleen iets toe te voegen.”