(bijna) waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris Amsterdam Grachtengordel

Buro Next Impuls zoekt

namens haar opdrachtgever Herengracht Notariaat in Amsterdam Centrum

een (bijna) WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS (3, 4 of 5 werkdagen)

Krijgt u energie van het Familierecht of wilt u zich hierin nog verder ontwikkelen?

Heeft u altijd al úw eigen draai willen geven aan het opzetten en uitbouwen van een FP-praktijk?

Werkt u bij voorkeur op een mooie locatie in de grachtengordel?

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek!
Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.


“Ambitie is niet noodzakelijk; prettig samenwerken wel.”


Uw perspectief

Binnen de Familierechtpraktijk van dit notariskantoor liggen er ongekend veel groeimogelijkheden binnen handbereik. Op dit moment is het kantoor grotendeels OG-georiënteerd, en kan er daardoor onvoldoende tijd worden gegeven aan het opzetten van een levendige Familierechtpraktijk.

“Dat kan anders” vindt de notaris (47) en dat ben ik met haar eens.

De notaris wil graag een goede samenwerking initiëren om het ‘Herengracht Notariaat’ nog krachtiger neer te zetten midden in de grachtengordel van Amsterdam.

‘De kansen liggen hier op straat’ en daar wordt nu bewust aandacht aan gegeven.

U, als kandidaat-notaris, krijgt alle ruimte om deze nieuwe functie zelf vorm te geven! Alle denkbare opties van 3, 4 of 5 werkdagen zijn bespreekbaar.

Bruist u van de ideeën? Hier kunt u deze naar eigen inzicht vorm geven.

De notaris geeft duidelijk aan dat u geen ambities voor (mede)ondernemer behoeft te hebben. Prettig samenwerken en passie voor het notarisvak hebben, is voldoende! Daarnaast is er aandacht voor een goede balans tussen werk en privé.

Maar… krijgt u energie van het kantoor mee helpen uit te bouwen? Dan zijn er op termijn tal van perspectieven bespreekbaar.


“Prettig samenwerken in een sfeer van onderling vertrouwen”
is waar deze notaris voor staat.


Ontwikkelingstraject

We zoeken een prettige persoon met een open karakter die:

  • (bijna) waarnemingsbevoegd is
  • passie heeft voor het notarisvak
  • gevoelsmatig kan intunen op een diversiteit aan cliënten
  • die ‘zegt wat hij doet en doet wat hij zegt’
  • graag zelfstandig werkt in een sfeer van wederzijds vertrouwen en onderlinge vrijheid
  • 3, 4 of 5 werkdagen per week

Specifieke taakomschrijving

  • primair Familierecht, secundair Onroerend Goed
  • iemand die de Familierechtpraktijk (mee) wil opzetten en uitbouwen
  • het gezicht wordt achter de Familiepraktijk op de Herengracht
  • alle zelfstandigheid en vrijheid met vertrouwde ondersteuning van professionele collega’s

Amsterdams publiek op de gracht:
van hippe Yup tot het omaatje uit de Jordaan


Het kantoor

Het kantoor bevindt zich in een werkelijk prachtig monumentaal pand op de Herengracht in Amsterdam. Slecht op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal.

“Het is een cadeautje als je hier rondloopt.” Terecht.

Kortom, het kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam en zoekt een kandidaat die het leuk vindt om het Amsterdamse Herengracht Notariaat verder mee uit te bouwen.

De doelgroep

De cliëntenkring is heel divers en van allerlei pluimage. Een echt stadskantoor voor mensen die op/rond de Herengracht wonen of werken, alsmede voor de groeiende cliëntenkring in de rest van Amsterdam.

Op z’n tijd schuift er een BN’er aan, maar ook een homoseksueel stel, het omaatje uit de Jordaan of de voorkomende patchwork families.


“Het is een cadeautje als je hier rondloopt.”


Huidig team

Het kantoor bestaat uit 1 notaris, 1 notarisklerk, 2 notarieel medewerkers. Een klein team dat zeer goed op elkaar is ingespeeld en als vanzelf draait. Dit Amsterdamse team neemt geen blad voor de mond en streeft naar een hoge kwaliteit in de afwikkeling van dossiers.

Wordt u enthousiast van de personen- en familierechtpraktijk? Werkt u graag in een klein team op een prachtige locatie? Dan nodig ik u graag uit op gesprek. Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een kandidaat-notaris die graag werkt in een klein, no-nonsense team. Iemand die houdt van zelfstandig werken, vrijheid, onderling vertrouwen en aan de bel trekt wanneer dat nodig is. Iemand die de notaris ontlast door besprekingen te voeren, dossiers zelf te behandelen en bij vakanties de waarneming heeft en het kantoor draaiende houdt.

Iemand die veel affiniteit heeft met familierecht en graag zijn/haar eigen draai geeft aan de opzet, past goed op deze plek. Heeft u nog niet alle vakgebieden helemaal in de vingers, dan is er zeker persoonlijke begeleiding en bij knelpunten altijd tijd voor (juridisch) overleg.

Ideaal voor iemand die in Amsterdam woont en daar ook graag wil werken.

Het primaire accent ligt op de Familierechtpraktijk (huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontracten, (levens)testamenten en het afwikkelen van boedels) en secundair op de Onroerendgoedpraktijk.

We zoeken iemand voor 3, 4 of 5 werkdagen. Alle opties zijn bespreekbaar, waarbij u uw voorkeuren aangeeft.

Persoonlijke ambities op termijn zijn hier mogelijk, doch zeker niet noodzakelijk.


“Never a dull moment.” 


Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.

Interesse?

Bent u (of kent u) die kandidaat-notaris die in dit team past? Stuur dan uw CV naar bovenstaand e-mailadres.
Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoord al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u nog? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, past deze functie u binnen afzienbare tijd als een jas.

Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

Ja, ik ben (of ik ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak. Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeam!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesVoor werkgevers én werknemers: Juiste mensen op de juiste plek!