DofNA

 dofna coach

DNA en eigen ervaringen  –  Iedereen bouwt in de periode tot ca. 20-jarige leeftijd eigen ervaringen op. De hersenen leggen die herinneringen vast. Daarnaast neemt elk individu, in zijn of haar DNA, herinneringen en ervaringen mee van voorgaande generaties. DNA zorgt namelijk voor de opbouw van ons lichaam, maar dient ook als opslag van data. De combinatie van eigen ervaringen en in het DNA vastgelegde herinneringen vanuit de bloedlijnen, maken de persoon van wie we (denken te) zijn.
Blokkades en barrières die ontstaan zijn op jonge leeftijd of vanuit overerfde familiepatronen (DNA), zorgen vaak voor vicieuze cirkels. Denk daarbij aan overmatige behoefte aan bevestiging, aandacht, erkenning, bewijzen, schuldgevoelens, onmacht, neerslachtigheid, geen richting weten, enz.

Kwantumfysica   –  De basis van de DofNA-therapie komt voort uit de kwantumfysica. Kwantum betekent energiedeeltje. De wetenschap (fysica) bestudeert de werking van deze deeltjes. Het gehele universum is opgebouwd uit energiedeeltjes. Deze energiedeeltjes zijn de bouwstenen van moleculen en atomen. Doordat alles om ons heen is opgebouwd uit energiedeeltjes, ook ons eigen lichaam, staat ook alles met elkaar in verbinding. Ieders energieveld heeft een bepaald trillingsniveau. Dit trillingsniveau werkt als een magneet en trekt soortgelijke energie naar zich toe. Dit kan bijvoorbeeld een partner zijn, vrienden, de mensen om u heen; maar ook (werk)situaties trekt u aan met de magnetische kracht van

Veranderde uitstraling    –  Door het neutraliseren van uw blokkades, verandert uw uitstraling automatisch en verandert uw omgeving met u mee. Oude triggers met bepaalde personen of situaties verminderen en, bij continue omzetting van het oude in het nieuwe, verdwijnen deze. U gaat daarna ervaren dat u juist die mensen en situaties naar u toetrekt die u wérkelijk wilt.

Consulten  –  We zijn opgebouwd uit het DNA van onze (voor)ouders. Vaak blijken hardnekkige houdingen en patronen niet werkelijk van onszelf te zijn, maar overervingen vanuit het DNA van onze bloedlijnen.
In het eerste (basis)consult worden blokkades zoals vastgeroeste gedachten en overtuigingen opgespoord en omgezet. In de vervolg-advancedbehandelingen worden vervolgens de blokkades vanuit de bloedlijnen aangepakt.
Een DofNA-traject is altijd kort. De behandelingen werken zeer krachtig en langdurig door. De eerste 3 weken na de sessie zijn het krachtigst. Dit geeft een continue proces van omzetting van onopgeloste emoties en stagnaties en daardoor kan er niet vaker dan éénmaal per 3-4 weken een DofNA-consult plaatsvinden. Indien nodig werken we tussen de DofNA-consulten door aan uw persoonlijke items middels praktische, cognitieve en direct toepasbare tools.

Geïnteresseerd? 

Wilt u hier meer over weten? Vraag het gerust. Ik help u graag. Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur of vul het contactformulier in.

Liana van de Vendel • Katalysator voor het Notariaat | complex MKB

Gespecialiseerd in verbetertrajecten op leiderschap-, management-, directie- en teamniveau

 

Buro Next Impuls (NL) • Leiderschap-/management coaching &
exclusieve Werving & Selectie

Klerk Support (NL) • Interim/freelance Notariële Ondersteuning
(kandidaat-notarissen & klerken)

Domaine l’Arpent (FR) • Gîte • Art • Retraite. Rustgevend en panoramisch genieten aan de voet van de Franse Pyreneeën