Duo-coaching

relatietherapie 

   Begrijp welke taal uw partner en u SAMEN spreken.

Er spelen continue misverstanden in de relatie (in de communicatie, in het contact maken of in de verbinding)

Mijn partner begrijpt mij niet en ik kan hem niet overbrengen wat ik bedoel of voel.

Wie ben ik zelf in relatie tot mijn partner?

Wat doet relatietherapie voor mij?

Wat zijn relaties?  –  Relaties tussen mensen kunnen de vorm hebben van een liefdesrelatie in vele uitingen: huwelijk, samenwonen, latrelatie, open relatie, ouder-kindrelatie, broer-zusrelatie, en dergelijke. Er hoeft echter geen liefde in het spel te zijn om van een relatie te spreken, want ook een zakenrelatie biedt een vorm van verbinding.

Communicatie  –  Juist die verbinding maakt of ‘dé klik’ er is of niet (meer) is. Alleen komt er bij een relatie veel meer kijken dan alleen dé klik. De communicatie is één van de belangrijke factoren om een relatie te laten werken. In de momenten dat een open en heldere communicatie niet meer mogelijk is en de patronen zichtbaar worden, wordt het gevoel (de klik) extra aangetast en spelen de twijfels op: ‘Wil ik nog wel in deze relatie verder?’. Dit speelt zowel in liefdesrelaties als zakenrelaties. Daarnaast draait het in veel relaties over patronen, waar men samen in terecht gekomen is. En patronen zijn samen, maar zeker ook eenzijdig, te doorbreken, met de juiste aanpak.

Eigen verwachtingen en behoeften  –  Daarnaast spelen er in iedere relatie eigen, persoonlijke stukken uit het verleden mee die vaak onbegrepen verwachtingen of onbedoelde teleurstellingen veroorzaken. Doordat eigen persoonlijke stukken niet goed zijn uitgewerkt, zal een partner in een volgende liefdes- of zakenrelatie weer dezelfde problemen tegen komen. Want ieders energie trekt gelijkgestemde personen (en situaties) naar zich toe die (juist) als spiegels fungeren om oude stukken los te laten. Door bewust te zijn van de eigen belemmeringen en te werken op persoonlijke items (blokkades) werkt dit door in de uitstraling naar de directe omgeving toe en nemen de triggers in de relationele verbinding af. Pas dan is het moment om te kijken om te blijven of weg te gaan. Is die allereerste klik er nog?

Meer weten?

Wilt u hier meer over weten? Vraag het gerust. Ik help u graag. Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur of vul het contactformulier in.

Liana van de Vendel • Katalysator voor het Notariaat | complex MKB

Gespecialiseerd in verbetertrajecten op leiderschap-, management-, directie- en teamniveau

 

Buro Next Impuls (NL) • Leiderschap-/management coaching &
exclusieve Werving & Selectie

Klerk Support (NL) • Interim/freelance Notariële Ondersteuning
(kandidaat-notarissen & klerken)

Domaine l’Arpent (FR) • Gîte • Art • Retraite. Rustgevend en panoramisch genieten aan de voet van de Franse Pyreneeën

relatietherapie  duo coaching relatietherapie relatieproblemen relaties echtscheiding relatieproblematiek duocoaching duo coaching mediation echtscheidingstherapeut echtscheidingtherapeut echtscheidingcoach duo coach