Energie vertalen

intuitie, energie check, energie reading, energy reading, energiescan, aura, auraveld lezen, chakra, onbewuste, onderbewuste, bewustzijn, intuitieve vaardigheden, intuitieve vermogens

Resonantie: Wat straalt u onbewust uit en wat trekt u onbedoeld naar u toe?

kracht of last? energie reading

Iedereen voelt -bewust of niet- bepaalde energieën aan. Voelt de energie (van een persoon, een ruimte of een situatie) prettig, dan stapt men er meteen op af en voelt die energie niet prettig dan loopt men er het liefst met een grote boog omheen.
De één noemt dit energie, de ander intuïtie, de ander ‘onderbuikgevoel’, ‘instinct’ of ‘fingerspitzengefühl’.

Veel (sensitieve) personen ervaren deze kracht als een last of als verwarrend, omdat het ze vaak niet lukt om bij hun eigen innerlijke kennis te komen. Om in bepaalde situaties de vinger er achter (weten) te krijgen.

 

resonantie / aura / energie reading

Wat zegt uw eigen intuïtie nu precies en hoe vertaalt zich dit in uw energieveld naar buiten toe? Met andere woorden: wat straalt u onbewust uit en wat trekt u onbedoeld naar u toe? Ieders energie trekt gelijkgestemde personen (en situaties) naar zich toe die (juist) als spiegels fungeren om oude stukken los te laten om de volgende stap te kunnen maken. Door te weten waarin u zich bevindt, kunt u de focus bijstellen en de draad van het verhaal weer oppakken. Door een bewuste en juiste koerswijziging verandert uw uitstraling en daardoor verandert uw omgeving automatisch met u mee. U gaat ervaren dat u juist die mensen en situaties naar u toetrekt die u werkelijk wilt.

 

Verhelderend aura / energie reading healing

Eigen overtuigingen, verwachtingen, emoties of angsten zorgen er vaak voor dat het niet duidelijk is waarom men in een bepaalde situatie beland of niet vooruitkomt.
Een los consult (‘energie reading’) helpt om duidelijkheid te krijgen in een stagnerende situatie. Het ‘hoe en waarom’ wordt duidelijk, waardoor het voor u makkelijker wordt om keuzes te maken.
Onderwerpen die voor het vertalen van uw energie spelen zich vaak af in een partnerrelatie (privé, werk of ouder-kind), maar ook bij het inslaan van een nieuwe richting, een beroepskeuze, een verhuizing, een opvoedingskeuze, enz. Een los consult (reading) biedt dan uitkomst en geeft u veel meer inzicht in het geheel.