Moderne hypnotherapie

Moderne Hypnotherapie Wageningen

‘met vernieuwde taalstructuren’

DNA is verantwoordelijk voor de opbouw van ons lichaam, maar dient ook als opslag van data en communicatie. Bovendien ontdekten Russische taalkundigen dat de genetische DNA-code kan worden geprogrammeerd door middel van woorden en frequenties zonder de feitelijke genen te vervangen.

Beschermingsmechanismen voorbij
Bij de moderne Hypnotherapie ‘met vernieuwde taalstructuren’ worden delen van het onderbewustzijn bereikt, welke niet langer door het rationele bewustzijn op zijn plek worden vastgehouden. Door aan innerlijke ‘gatekeepers’ voorbij te gaan, leidt deze aanpak van hypnose tot diepgaande veranderingen in gedrag, gevoel en denken. Beschermingsmechanismen en innerlijke muren worden eenvoudig omzeild en daardoor kan er veel sneller en op veel diepere lagen gewerkt worden.

Door de Moderne Hypno met eigen (DofNA)tools te combineren, is er een fantastische nieuwe methode ontstaan waarmee -voorgoed en diep in het DNA- grote veranderingen kunnen worden doorgevoerd. Hiermee worden oude overtuigingen als het ware gepolariseerd en herkaderd, waardoor men andere emoties bij trauma’s gaat ervaren. Doordat daardoor de beleving verandert is, is het trauma geen trauma meer.

Wat is het niet?
Deze moderne hypnotherapie ‘met vernieuwde taalstructuren’ is niet te verwarren met de klassieke hypnotherapie of showhypnose. De trajecten zijn kort en diepgaand. We gaan niet te-uit-en-te-na in op uw verleden in en u blijft zich altijd ten volle bewust. U verkeert geen moment in een staat van bewusteloosheid. Het bewuste en onbewuste blijven altijd in werking om er voor te zorgen dat u veilig bent en blijft. Tijdens een consult worden hardnekkige beschermingsmechanismen omzeild, waardoor u de ompoling oftewel de verschuiving direct en merkbaar voelt.

Consulten  
Een Hypno-traject is altijd kort: in ca. 3 sessies is een proces voorgoed ‘omgepoold. Daardoor kan er niet vaker dan éénmaal per 2-3 weken een Hypno-consult plaatsvinden.

Geïnteresseerd?
Wilt u hier meer over weten? Vraag het gerust. Ik help u graag. Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur of vul het contactformulier in.

Liana van de Vendel • Katalysator voor het Notariaat | complex MKB

Gespecialiseerd in verbetertrajecten op leiderschap-, management-, directie- en teamniveau

 

Buro Next Impuls (NL) • Leiderschap-/management coaching &
exclusieve Werving & Selectie

Klerk Support (NL) • Interim/freelance Notariële Ondersteuning
(kandidaat-notarissen & klerken)

Domaine l’Arpent (FR) • Gîte • Art • Retraite. Rustgevend en panoramisch genieten aan de voet van de Franse Pyreneeën

hypnotherapie wageningen regressie therapie hypnose trance hypno duo coaching relatietherapie relatieproblemen relaties echtscheiding relatieproblematiek duocoaching duo coaching mediation echtscheidings therapeut duo coach regressietherapie hypnotherapie wageningen hypnotherapie wageningen