Quick-scan ImpulZZ-monitor©

 Weten ‘waaróm u doet, wát u doet’
leidt al snel tot een beter resultaat en meer succes.
Hoe pakt u dit eigenlijk aan?

De ImpulZZ-monitor quickscan raadgever voor notarissen coach voor notarissen personeel advocaten quick-scan problematiek op de werkvloerWat is de quick-scan ImpulZZ-monitor©

De ImpulZZ-monitor© is een diagnostisch instrument om snel duidelijkheid te verkrijgen hoe men (individu, team en/of organisatie) vanuit de kern functioneert.

Deze quick-scan is vooral praktisch en functioneel en biedt direct inzicht in:
•   de persoonlijke ontwikkeling
•   de professionele (team­)positie
•   de organisatie­ positionering

Zand in de tandwielen

Ontwikkeld en gebaseerd op jarenlange praktijkervaring in de juridische sector (Notariaat, Advocatuur en Vastgoed) en de disciplines van verandering, brengt het eenvoudig in kaart waar zich ‘het zand in de tandwielen’  bevindt en waar ‘de olie’.

Doel

Het doel van deze quick-scan is het ‘waarom’ en ‘wat’  snel inzichtelijk te hebben.
Om daarvandaan doelgerichte stappen in te zetten naar meer resultaat door een praktische invulling van het ‘hoe’ en ‘wanneer’.
Met behulp van dit instrument worden ‘Ziel &  Zakelijkheid’ op een doeltreffende en overzichtelijke wijze weer bijeen gebracht.

Het geheim

Het geheim is dat ‘mensen wel willen veranderen, maar niet veranderd willen worden.’
Daarom helpt het om te weten hoe men (individu, team of organisatie) vanuit de kern functioneert, waar de knelpunten liggen en welke mogelijkheden er zijn om daar verbetering in aan te brengen.

Eerste stap

De eerste stap naar verbetering is gewaarworden waar het omkeerpunt ligt en weten hoe beperkende structuren en vaste routines worden teruggebracht.
Met behulp van een eenvoudig en functioneel strategieplan, ontstaat er een op maat gemaakt en stevig fundament en leert u ‘Zélf-Managen vanuit de kern’.
Meer winst behalen in effectiviteit en visie, door een duidelijke strategie en daardoor een beter resultaat, geldt voor zowel de individu als de gehele organisatie.

Kosteloos

Een vrijblijvend oriënterend gesprek om de mogelijkheden voor u of uw organisatie te bespreken is standaard.
Middels de ImpulZZ-monitor©, inclusief (gratis) persoonlijke toelichting, kan al zeer snel worden aangeven wat Next Impuls voor u of uw organisatie kan bereiken en wat u dat gaat kosten.

Aanvragen

Via het aanvraagformulier of onderstaande knop vraagt u de ImpulZZ-monitor© aan. Na invulling wordt de quick-scan u per omgaande toegestuurd en kunt u deze op een gewenst tijdstip invullen. Zodra de resultaten binnen zijn, wordt er contact met u opgenomen om de resultaten persoonlijk aan u terug te koppelen. Kosteloos wel te verstaan.

Na deze persoonlijke toelichting weet u wat Next Impuls voor u of uw organisatie kan bereiken en wat u dat gaat kosten. Zo heeft u snel inzicht en duidelijkheid wat uw volgende stap is naar een succesvol(ler) resultaat en houdt u weer tijd en energie over voor uzelf en het echte werk.