Ja, ik wil mijn droombaan vinden!

Vertel mij hoe uw droombaan eruit ziet en ik laat u weten of ik hem al voor u heb. Of ik ga er uitvoerig (en kosteloos) naar op zoek in mijn grote netwerk in het notariaat.


Ja, ik wil mijn droombaan. Bel mij (vrijblijvend) terug:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Liever zelf bellen op een tijdstip dat het u schikt? Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (00 33 7 8737 7731).


  Bent u een Notariële Professional en op zoek naar uw droombaan?

  Twijfelt u eraan of uw huidige positie nog past? Of wilt u dichter bij huis werken, een beter salaris, meer/minder werken, betere opleidingsmogelijkheden of ‘gewoon’ een leukere werkomgeving? Ook voor u is die droombaan te vinden.

  Met de juiste en goede begeleiding, creëren wij samen uw droombaan en past deze nieuwe functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas. 
  Aarzel niet om contact op te nemen om alle opties door te nemen. Even (vrijblijvend) bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur. Bel 00 33 7 8737 7731.

  ja ik wil mijn droombaan goede werving en selectie voor het notariaat Liana van de Vendel Buro Next Impuls Wilbert Raat Jiske Hosselet Like legal Angeline van Kasteel Extra Talent Robin Westerveld vacaturebanknotariaat

  Uw nieuwe functie creëren we samen om u heen!

  Hoe dan? Buro Next Impuls start met aandacht voor:

  • uw persoonlijke kwaliteiten o.b.v. een verhelderende ‘sterkte/zwakte analyse’
  • uw specifieke wensen
  • uw toekomstperspectieven (of we die verkennen die samen)

  Met behulp van vooraf onderzochte ontwikkelmogelijkheden, gerichte toekomstperspectieven, een goed inwerkadvies met wederzijds commitment en follow-up gesprekken in het eerste jaar, wordt ‘de functie om ú heen opgebouwd’ (en niet andersom!). Dit voorkomt achteraf scheve verwachtingen, het niet-nakomen van gedane afspraken of het niet-optimaal inzetten van kwaliteiten en ambities.

  Werven moet anders!

  Met >25 jaar praktijkervaring in het Notariaat is Buro Next Impuls ervan overtuigd dat het samenstellen van een goed team anders kan, sterker nog: WERVEN MOET ANDERS… onderscheidender, duurzamer én gebouwd op talenten en kwaliteiten.

  Het doel van deze Exclusieve Werving & Selectie PLUS-aanpak is het uitgangspunt: de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek. Vanuit het uitgangspunt de ‘beste match’ wordt onder meer onderzocht:

  1. wát is er nodig qua optimale samenwerking in het team? En wíe past daar het beste bij?
  2. wat is de juíste rol- en taakverdeling?
  3. wat zijn de wederzijdse verwachtingen & verantwoordelijkheden?

  Gezien de vele positieve reacties van zowel werkgevers als medewerkers, alsmede het hoge slagingspercentage (>95%) laten zien dat dit duurzame en lange-termijn-resultaten oplevert.

  Bovendien is het netwerk erg groot en is het merendeel van de notariskantoren in geheel Nederland bekend. Daardoor kunnen we exact vertellen hoe de kantoorstructuur en vakgebieden zijn opgebouwd, welke cultuur en sfeer er hangt, enzovoorts.

  strategiesessies koers uitstippelen maatschapcoaching notarissen advocaten

  Maandelijks actueel vacaturenieuws ontvangen

  Eventueel kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor de maandelijkse mailinglist, waarin 1x per maand het actuele vacaturenieuws wordt gedeeld. Aanmelden gaat via deze link. Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden. Afmelden kan op ieder moment wanneer u dit wenst.

  “Buro Next Impuls match geen CV’s… maar mensen(!)”

  werving selectie notariaat vacaturebank notariaat leiderschapcoaching leiderschap managementcoaching managementtraining eigen identiteit authentiek leiderschap coachend leiderschap teams coachen hoe coach ik mijn team leiding geven managen