Ja, ik wil notaris worden!

ja ik wil notaris worden goede werving en selectie voor het notariaat Liana van de Vendel Buro Next Impuls Wilbert Raat Jiske Hosselet Like legal Angeline van Kasteel Extra Talent Robin Westerveld vacaturebanknotariaat

Vertel mij hoe uw droomkantoor eruit ziet en ik laat u weten of ik hem al voor u heb. Of ik ga er uitvoerig (en kosteloos) naar op zoek in mijn grote netwerk in het notariaat.

Ja, ik wil notaris worden. Bel mij (vrijblijvend) terug:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Liever zelf bellen op een tijdstip dat het u schikt? Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007).


  Buro Next Impuls zoekt ambitieuze notarisopvolgers voor diverse kantoren in heel Nl

  • Bent u kandidaat-notaris en overweegt u om notaris te worden?
  • Wilt u weten wat daar organisatorisch allemaal bij komt kijken?
  • En hoe u dat financieel eigenlijk aanpakt?

  Dan help ik u graag! Óók wanneer u er nog niet helemaal uit bent of dit wel de juiste stap voor u is!

  Tal van mogelijkheden

  Mijn notariële netwerk is erg groot (>4000). In heel Nederland heb ik diverse opvolgingsvraagstukken beschikbaar:

  • van zelfstandige kantoren (eenpitters) tot samenwerkende maatschappen
  • van dorpskantoren (als een ‘huisarts’) tot stadspraktijken
  • in de Randstad of juist daarbuiten

  Gratis 1:1 begeleiding voor ambitieuze kandidaat-notarissen die alles uit zichzelf willen halen!

  Prioriteit voor mij is het inzetten en onderzoeken van úw persoonlijke kwaliteiten, wensen en ambities aan de hand van een persoonlijke sterkte-/zwakte analyse (1:1) en een goed opgebouwd strategieplan waardoor we samen alle verwachtingen (over en weer) van te voren goed managen. Alle denkbare organisatorische dilemma’s en financiële vragen omtrent notarisopvolging nemen we daarin mee.

  Met de juiste en goede begeleiding, creëren wij samen uw droomkantoor en past deze nieuwe rol als notaris u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas. Kosteloos welteverstaan.

  Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen om uw toekomstperspectief door te nemen. Ook wanneer u eens wilt sparren over verdere (persoonlijke) ontwikkeling of andere carrièremogelijkheden. (Vrijblijvend) bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007).

  ja ik wil notaris worden goede werving en selectie voor het notariaat Liana van de Vendel Buro Next Impuls Wilbert Raat Jiske Hosselet Like legal Angeline van Kasteel Extra Talent Robin Westerveld vacaturebanknotariaat

  Uw nieuwe rol als notaris creëren we samen om u heen!

  Hoe dan? Buro Next Impuls start met aandacht voor:

  • uw persoonlijke kwaliteiten o.b.v. een verhelderende ‘sterkte/zwakte analyse’
  • uw specifieke wensen en mogelijkheden
  • uw toekomstperspectieven (of we die verkennen die samen)
  • begeleiding bij alle organisatorische dilemma’s en financiële vraagstukken
  • team- en organisatiescan van het betreffende notariskantoor
  • begeleiding bij de onderhandelingen
  • voorbereiden op- en klaarstomen voor de 3 persoonstoetsen LTP

  Met behulp van vooraf onderzochte ontwikkelmogelijkheden, gerichte toekomstperspectieven, een goed inwerkadvies met wederzijds commitment en follow-up gesprekken in het eerste jaar, wordt ‘uw nieuwe rol als notaris om ú heen opgebouwd’. Dit voorkomt achteraf scheve verwachtingen, het niet-nakomen van gedane afspraken of het niet-optimaal inzetten van kwaliteiten en ambities.

  Werven moet anders!

  Met >25 jaar praktijkervaring in het Notariaat is Buro Next Impuls ervan overtuigd dat het samenstellen van een goed team anders kan, sterker nog: WERVEN MOET ANDERS… onderscheidender, duurzamer én gebouwd op talenten en kwaliteiten.

  Het doel van deze Exclusieve Werving & Selectie PLUS-aanpak is het uitgangspunt: de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek. Vanuit het uitgangspunt de ‘beste match’ wordt onder meer onderzocht:

  • wát is er nodig qua optimale samenwerking in het team? En wíe past daar het beste bij?
  • wat is de juíste rol- en taakverdeling?
  • wat zijn de wederzijdse verwachtingen & verantwoordelijkheden?

  Gezien de vele positieve reacties van zowel werkgevers als medewerkers, alsmede het hoge slagingspercentage (>95%) laten zien dat dit duurzame en lange-termijn-resultaten oplevert.

  Bovendien is het netwerk erg groot en is het merendeel van de notariskantoren in geheel Nederland bekend. Daardoor kunnen we exact vertellen hoe de kantoorstructuur en vakgebieden zijn opgebouwd, welke cultuur en sfeer er hangt, enzovoorts.

  strategiesessies koers uitstippelen maatschapcoaching notarissen advocaten

  Maandelijks actueel vacaturenieuws ontvangen

  Eventueel kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor de maandelijkse mailinglist, waarin 1x per maand het actuele vacaturenieuws wordt gedeeld. Aanmelden gaat via deze link. Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden. Afmelden kan op ieder moment wanneer u dit wenst.

  Actuele vacatures

  En natuurlijk staan alle actuele vacatures ook op de website vermeld. Dit betreft altijd een select aantal, omdat Buro Next Impuls maximale aandacht wil besteden aan het maken van de juiste match. De slagingsresultaten (>95%) zijn hier dan ook naar.

  “Buro Next Impuls match geen CV’s… maar mensen(!)”

  werving selectie notariaat vacaturebank notariaat leiderschapcoaching leiderschap managementcoaching managementtraining eigen identiteit authentiek leiderschap coachend leiderschap teams coachen hoe coach ik mijn team leiding geven managen