Lezingen

lezingen motviatie spreker Liana van de Vendel geeft steeds vaker inspirerende lezingen, trainingen en workshops door het hele land.

Zij is een ware kennisexpert en ervaringsdeskundige als het gaat over de thema’s verandering, (be)invloed(ing), communicatie, groepsprocessen binnen de complexe MKB-omgeving (met als specialisatie Notariaat, Advocatuur, Vastgoed, DGA- en familiebedrijven

De nadruk ligt op ontwikkeling van eigen kwaliteiten op het gebied van Positief Effectief Leiderschap in twee richtingen: zowel persoonlijk leiderschap als leiding geven aan anderen.

Met het door haarzelf ontwikkelde concept KwartaalImpulZZ© en de ImpulZZmonitor© weet zij directeuren, managers en andere leidinggevenden te inspireren om het morgen anders te gaan doen… nog beter en veel leuker!

Zoekt u een motiverende spreker of trainer voor uw bedrijf of event? Één die u in korte tijd aan het denken zet en eenvoudig laat ervaren waar zich ‘het zand in de tandwielen’  bevindt en waar ‘de olie’? Laat dan even een bericht achter op de contactpagina.