Outplacement

Crisis als kans

Outplacement gaat verder dan het toewerken naar de volgende stap in uw carrière. Daardoor richt het outplacement programma van Next Impuls zich niet alleen op de werksituatie, maar creëert het bij voorkeur tevens bewustzijn, helderheid en inzicht in alle levensgebieden. Deze werkwijze is gebaseerd op het ontwikkelde PulZZ-instrument® en baseert zich op de ontwikkeling van de gehele persoon (en niet alleen van het beroepsmatige deel).

persoonlijke coaching professionale coaching verbetermanagement

Na het afronden van eventuele emotionele teleurstellingen rondom werk, gaan we aan de slag met het inzichtelijk maken van uw drijfveren, mogelijkheden en capaciteiten. Vervolgens leggen we uw professionele vaardigheden onder de loep en scherpen we deze aan waar nodig. Op deze manier werken we op maat aan het gewenste resultaat en steken we in vanuit de basis: het praktisch verbinden van uw Ziel & Zakelijkheid.

De zakelijke kant wordt in dit programma ruim belicht: de oriëntatie van uw ideale werksituatie (zelfstandig of in loondienst), afstemmen van de gewenste werkrichting, uw persoonlijke presentatie (do’s & don’ts in CV, sollicitatiebrief, sollicitatiegesprek) en uw zichtbaarheid (tips & tricks voor social media, netwerken, e.d.).

Deze visie en werkwijze blijkt ook zeer effectief om vitaliteit te (her)winnen of na een burnout of tijdelijke onderbreking van de werkzaamheden.

Samengevat

Kernwoorden van dit outplacement programma zijn:
betrokken, authentiek, Ziel & Zakelijkheid, richting, praktisch, identiteit, duurzaam en beweging.

Interesse? loopbaancoach juridisch outplacement

Bent u op zoek naar een duidelijk, vernieuwend en praktisch outplacement programma?
Laten we samen eens bespreken wat Next Impuls voor u kan bereiken. Ik help u graag. Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur of vul het contactformulier in.

Liana van de Vendel • Katalysator voor het Notariaat | complex MKB

Gespecialiseerd in verbetertrajecten op leiderschap-, management-, directie- en teamniveau

 

Buro Next Impuls (NL) • Leiderschap-/management coaching &
exclusieve Werving & Selectie

Klerk Support (NL) • Interim/freelance Notariële Ondersteuning
(kandidaat-notarissen & klerken)

Domaine l’Arpent (FR) • Gîte • Art • Retraite. Rustgevend en panoramisch genieten aan de voet van de Franse Pyreneeën