Ervaringen

“Afgelopen maanden heeft Liana ons fantastisch geholpen met het verbeteren van onze organisatie. We doen meer in minder tijd. Door haar voortvarende werkwijze hebben we afscheid kunnen nemen van oude, vertrouwde maar niet efficiënte gewoontes.”
Mr Fokko Vellenga
VVL Notarissen | Amersfoort
Liana licht alle werkprocessen door en kijkt wat er efficiënter kan. Ze heeft een frisse en doortastende aanpak. Ook heeft zij een goede mensenkennis en kan ze daardoor beoordelen of iemand de juiste werkzaamheden heeft. Liana heeft de gave om mensen buiten hun bestaande denkkaders te laten gaan denken en handelen.
Mr Cindy van Goethem
Notariskantoor Van Goethem | Hulst

“Ik heb Liana leren kennen als een vakbekwaam persoon die niets uit de weg gaat. Ze is erg collegiaal en op alle fronten inzetbaar (mede dankzij de “coach-rol”); van royementenadministratie tot ingewikkelde registergoedpraktijk en van familierecht tot vennootschapsrecht.”
Ulanda van den Brink
Notarispraktijk Kok | Tiel

“De coaching bij Liana was voor mij erg waardevol. Liana is direct, nuchter, warm en had oog voor mij als mens. Zij maakte onder meer een reis met mij in het verleden naar waar blokkades en belemmerende patronen zijn ontstaan welke overgedragen zijn van generatie op generatie. Via haar unieke methode heb ik ervaren dat er ook werkelijk patronen worden doorbroken en ontward. Dit merkte ik vaak een aantal dagen na de coaching. Dit was, op zijn zachtst gezegd, voor mij een zeer bijzondere ervaring.
Tijdens dit traject heb ik zaken kunnen opruimen en een plaats kunnen geven zodat er meer lucht is ontstaan en ik beter weet en voel wat mijn focus wordt voor de komende tijd in mijn leven.”

Annet Murre
Programmacoördinator LTO Noord | Zwolle

“Liana haalt je uit het ritme van alle dag en laat je met een frisse blik de organisatie bekijken.
Waarom doe je wat je doet? Wat wil je bereiken? Wat heb je daarvoor nodig?
De grootste winst is dat we deze momenten periodiek terug laten komen in kleiner en groter verband en zo met elkaar (nog) bewuster bezig zijn om ons mooie kantoor (nog) mooier te maken!”
Mr Heidi Stitselaar-van Dijk
VVL Notarissen | Amersfoort
“Liana zorgt ervoor dat je weer met een frisse blik naar je organisatie kijkt en reikt met haar inzet en enthousiasme de nodige tools aan die nodig zijn om veranderingen in gang te zetten en te continueren.
Mr Frank Wassink
Wassink & Vermeulen notarissen | Epe

“Aansluitend aan mijn afstuderen heeft Liana mij ingewerkt en ondersteund, op zodanige wijze dat ik in korte tijd heel veel heb geleerd. Zij gaf mij houvast en een duidelijke structuur, voor mij maakte dit het werk leuker en praktischer. Liana is een goed voorbeeld voor iemand als ik die recent is afgestudeerd en aan het begin van haar carrière staat.”
Michelle Vos
Jurist Team Registergoed
Waalstroom Notarissen |
Beuningen

“In 2016 heb ik met Liana een verbetertraject doorlopen met als doel een betere samenwerking, meer interactie tussen medewerkers en afdelingen en daardoor efficiënter te gaan werken. De situaties waar we tegenaan liepen waren heel divers. Mijn persoonlijke winst is dat ik veel heb geleerd over kantoororganisatie en op welke manier je hierin verbeteringen kunt aanbrengen. Ik heb ook geleerd dat iedereen een eigen manier van werken heeft en dat je door goed indelen van deze ‘werktypen’ veel kunt bereiken. Ik zou mensen zeker aanraden met jou samen te werken. Je brengt een team in contact met elkaar. Je leert hen hun professionele eigenschappen en valkuilen. En kan zo meer begrip voor elkaar ontstaan en mensen kunnen elkaar beter stimuleren.”
Natascha ‘t Hart-de Vries
Oostland Notaris | Berkel & Rodenrijs

“Met veel plezier heb ik de rapportage van Liana over het coachtraject van één van mijn teamleden gelezen. Het is geweldig, om te lezen dat jullie grote stappen zetten (en vooral mijn assistente natuurlijk). Deze positieve ontwikkeling zal zich omgetwijfeld doorzetten. Geniet van je nieuwe mogelijkheden, gewaardeerde assistente, en wees blij dat je een goede coach (Liana) getroffen hebt. Ik wens jullie verder veel succes met dit traject en wat het leven verder nog te bieden heeft. Liana, ik wil je bedanken voor de samenwerking en deze rapportage.”
Frank (57),
hoofd P&O Publieke Sector
“Liana heb ik ervaren als een kundig DofNAcoach [‘Discharge of Neural Aspects’; red.]. Eerst wist ik niet wat dit inhield, maar dat werd in het intakegesprek al snel duidelijk. Liana heeft me weer op weg geholpen in verschillende zaken in het leven, zowel werk als privé gerelateerd. Ik ben heel vaak geconfronteerd met mezelf, maar uiteindelijk heeft me dat een sterker en mezelf respecterend persoon gemaakt. Ik heb het traject wat ik bij Liana heb gedaan (10 afspraken verdeeld over circa een jaar) als heel prettig ervaren en heb heel veel geleerd over mezelf. Liana heeft me de zet gegeven die ik nodig had en me bewust gemaakt van mezelf. Liana bedankt voor alles!”
Astrid van Alfen
Managementteam Rabobank | Utrecht

“Baadt het niet dan schaadt het niet…..dat was onder andere mijn gedachte toen ik contact zocht met Liana. Maar mijn gevoel gaf wel vertrouwen aan. En dat vertrouwen is meer dan waar gemaakt. Liana heeft het vermogen d.m.v. haar specialisme de krachten en emoties die je in je leven in je lichaam en geest hebt ‘opgezogen’ en waar je last van hebt te ontladen, je ‘af te pellen’ zodat je helder krijgt het waarom, je daar naar kan handelen, daardoor een schone en heldere weg in kan slaan en in je kracht te staan. Ik kan Liana van harte aanbevelen!”
Christa J. Broekhuizen
HBO docent hospitality | Arnhem

 

“Als directeur Mens & Werk (HR) van een bouw gerelateerd bedrijf heb ik arbeidzaam een aantal zware jaren gekend. In feite ben ik vijf jaar continue bezig geweest met ingrijpende reorganisaties (lees het managen van pijn en verdriet). Mede hierdoor heb ik qua energie en levenskracht ook privé veel moeten inleveren. Als afgeleide hiervan raakte ik ook behoorlijk depressief. In mijn zoektocht naar de juiste begeleiding ben ik uitgekomen bij Liana (vanwege mijn psychologische achtergrond wilde ik persé niet de 1e lijn in). Liana heeft mij vanuit een eclectische benadering fantastisch geholpen. Binnen ‘no time’ had ze de kern van mijn worsteling en mijn (complexe) persoonlijkheid te pakken. Ik heb diverse specifieke op maat geleverde tools aangereikt gekregen en ook fanatiek ingezet. Dit leverde razendsnel resultaat op. Liana kan als geen ander respectvol confronteren, maar bovenal sterk (ook spiritueel) ‘voelend’ en helder de essentie raken. Ik heb met haar een mooie ontdekkingsreis afgelegd  en ben haar erg dankbaar dat ik nu sterker en zelfverzekerder ben dan ooit tevoren.”
Hans den Boer
Directeur Mens & Werk (HR) | Bruil

Beste Liana, Even een paar woorden tot jou. Ik ging naar jou en wist niet wat ik kon verwachten. Na een paar consulten wist ik waar ik stond. Jij hebt me dingen aangereikt, waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Daar ben ik mee aan de slag gegaan en dat heeft mij daar gebracht waar ik wilde zijn. Ik was heel verbluft dat het zo snel zou gaan. En als het even tegen zit, kan ik zo weer een beroep op je doen. Een fijn gevoel. Maar ik ga er alsnog vanuit dat dat niet nodig zal zijn. Bij deze top!” Lien (59), verkoopmanager
“Soms gebeuren er dingen in je leven, waar je hulp bij nodig hebt om ze op te lossen. Liana heeft mij geholpen mijn leven weer op de rails te krijgen. Met hele concrete oefeningen, simpele opdrachten, gesprekken en door oude gebeurtenissen te ontladen (zelfs op afstand). Soms lukte het me niet om te verwoorden wat er speelde. Op bijzondere wijze voelde Liana dit aan en wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Het is en blijft bijzonder om op deze mooie wijze geholpen te kunnen worden. Liana, ik ben je heel dankbaar wat je voor mij hebt gedaan! Je tomeloze inzet, enthousiasme en kundigheid zijn zo bijzonder. Ik ben blij dat je een stukje op mijn pad hebt willen en kunnen meelopen.”
Anoniem (40),
onderwijzeres

“Ik was en ben echt onder de indruk van jouw kunnen. Je weet heel snel tot de essentie door te dringen van het thema (in mijn geval ‘angst’).
Je voelt en ziet zoveel, ongelooflijk.
Ook vind ik dat je de dingen heel duidelijk uitlegt, waardoor het alleen nog maar boeiender wordt.”
Lia (45),
coördinator gezondheidszorg

 

 

 

 

 

“Door toedoen van Liana van Buro Next Impuls, haar enorme enthousiasme, ervaring en kundigheid op het gebied van samenwerken, werkprocessen en communicatie is de balans en harmonie binnen ons kantoor weer terug. Zij heeft ons een totaal andere benadering van onze kantoororganisatie laten zien en toegepast.
Mede door haar ervaring in het notariaat is zij in staat geweest in beperkte tijd een totale verandering van werken en met elkaar omgaan te bewerkstelligen.
Met voldoende tools zijn wij ervan overtuigd dat we dit ook in de toekomst kunnen handhaven.”
Anja Wassink-de Ruiter
Team OG Wassink & Vermeulen notarissen | Epe

Recensies op de trainingen:

  • “Ik heb inzicht gekregen in hoe mijn tools te gebruiken, waar mijn kracht ligt en waar ik het meest aan heb in de praktijk.” – Christa
  • “Ik heb ervaren dat ik meer inzichten heb dan ik denk en dat ik bovenal kan vertrouwen op mijn intuïtie. Bij Liana kom je veel meer over jezelf te weten en krijg je handvatten om verder te gaan.” – Antoinette
  • “Bedankt voor de inspirerende dagen. Ik voel me gesterkt in mijn zelfvertrouwen.” – Chantal
  • “Wat heerlijk om zoveel praktische en direct toepasbare tips te leren in zo’n sfeervolle omgeving. Vooral je persoonlijke, attente en charmante benadering, maakt dat ik met extra energie en drive er mee aan de slag ga.” – Anja
  • “Dank je wel voor de zeer bruikbare en laagdrempelige theorie en methodes. Ik voel me een ander mens met een eigen gereedschapskoffer vol.” – Karin

Voor wie?

Bevindt u zich met name in de complexe MKB-omgeving (Notariaat, Advocatuur, Vastgoed, DGA- en familiebedrijven), of
bent u die HBO+/WO-professional die als directie­lid, leidinggevende, manager, ondernemer of individuele professional de zogenaamde ‘zesjescultuur’ voor eens en altijd achter zich wil laten en hét verschil wil gaan maken?
Vul dan het contactformulier in via onderstaande button. Doorgaans wordt er binnen één werkdag contact met u opgenomen.

“Als u blijft doen wat u deed, krijgt u meer van wat u al kreeg.”