Praktijkregels

Coaching in de praktijkruimte in Wageningen

Afspraken voor individuele coaching (1:1) of duo-coaching (maatschap-, collegiale-, samenwerking- of familieverbanden) vinden plaats in de praktijkruimte in Wageningen.

Het aantal coachconsulten is afhankelijk van de aard van het probleem c.q. de onderliggende factoren. Meestal zijn een paar consulten voldoende (4-5), soms is een intensievere aanpak nodig (8-10).
Mijn streven is: zo kort als nodig en zo lang als noodzakelijk.

Wachtlijst: momenteel is er een wachtlijst van 2-3 weken. Wilt u eerder een afspraak inplannen, dan kunt u dit aangeven en wordt u geïnformeerd bij het uitvallen van een afspraak.

In mijn praktijk hanteer ik onderstaande richtlijnen.

  • Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00–20.00 uur plaatsvinden.
  • Een consult duurt doorgaans 1,5 uur.
  • Coaching per e-mail of skype is in overleg mogelijk ná een liveconsult in de praktijk.
  • Het BTW-tarief voor alle bedragen is 21%. Voor particulieren is dit inclusief BTW en voor ZZP’ers /bedrijven exclusief BTW.
  • Voor particulieren: in de praktijk kunt u niet pinnen, wilt u daarom uw consult contant voldoen? Zakelijk: de factuur wordt u na het consult per e-mail toegezonden en u kunt deze achteraf voldoen.
  • Afspraken kunnen tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden afgezegd. Bij afmelden binnen 48 uur wordt het consult in rekening gebracht. Bij niet nakomen van de afspraak, zonder af te zeggen, wordt eveneens het volledige tarief van een consult in rekening gebracht.
  • Particuliere cliënten, ZZP’ers en werknemers hebben de mogelijkheid op vergoeding en/of belastingaftrek. Lees hier wat uw mogelijkheden zijn.

Professionele coaching van Next Impuls is maatwerk, zo ook de veelzijdigheid in de consulten, de methodieken, de tijdsduur en de tarieven. Wilt u hier meer informatie over. Vraag het gerust.

cropped-Liana-en-praktijk-met-tekst.png

Tarieven voor coaching: duidelijk en overzichtelijk

 

 

Disclaimer — Next Impuls | Liana van de Vendel is niet verantwoordelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. Next Impuls | Liana van de Vendel is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van niet volledige of verkeerde inlichting, dan wel verwijzen, van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures of medicijngebruik. Next Impuls | Liana van de Vendel behoudt zich het recht om cliënten te weigeren wanneer zij onder invloed zijn van alcohol, geestverruimende middelen, o.i.d.

 huisregels praktijk  huisregels praktijk  huisregels praktijk