Zakelijke recensies

Tevreden cliënten kregen wat ze verwachtten
Enthousiaste cliënten kregen méér dan ze verwachtten

 rececoach ervaringen recensiensie coach

Jan (59), directeur-vennoot (MKB)
“Liana heeft één van onze drie afdelingen (15-20 medewerkers) opnieuw op poten gezet. Al enkele jaren kampten wij op deze afdeling met een groot personeelsverloop/ziekteverzuim, een dalende omzet en daardoor een gebrek aan motivatie.
Wat anderen niet voor elkaar kregen, kreeg Liana wel voor elkaar: men kwam weer in bewéging. De samenwerking en teamspirit zijn weer terug en spreidt zich als een olievlek uit over de rest van ons bedrijf. Met de pragmatische aanpak en humor van Liana zijn mijn mensen weer enthousiast en geïnspireerd. Een geweldig resultaat.”

Gert (52), directeur-eigenaar (financiële dienstverlening)
“De crisis heeft de nodige impact gehad op mijn bedrijf. De vraag liep terug, inkrimping van mijn personeel en een sterk teruglopende omzet. Dit kon zo niet langer. Het roer moest om. Liana hebben we gevraagd om mee te denken hoe we ons als bedrijf weer zichtbaar in de markt konden zetten.
Vanwege haar innovatieve ideeën en daadkrachtige methode, het effectueren van de structuur en de routing van de werkzaamheden, het bewaken van de grenzen van mij en mijn medewerkers (inclusief persoonlijke coaching), namen de aanvragen en daarmee de omzet al binnen 3 maanden toe. Inmiddels zijn we 6 maanden verder en zijn we toe aan uitbreiding van ons personeelsbestand. Wat een verschil! We zijn door ons dieptepunt heen en de toekomstige weg loopt nu bergopwaarts met als een verschil een stevige basis en een duidelijke visie en richting.
Liana, mijn complimenten voor je praktische aanpak, je doorzettingsvermogen, je enthousiasme en inspiratie.”

Frank (57), hoofd P&O
“Met veel plezier heb ik de rapportage van Liana over het coachtraject van één van mijn teamleden gelezen. Het is geweldig, om te lezen dat jullie grote stappen zetten (en vooral mijn assistente natuurlijk). Deze positieve ontwikkeling zal zich omgetwijfeld doorzetten. Geniet van je nieuwe mogelijkheden, gewaardeerde assistente, en wees blij dat je een goede coach (Liana) getroffen hebt. Ik wens jullie verder veel succes met dit traject en wat het leven verder nog te bieden heeft. Liana, ik wil je bedanken voor de samenwerking en deze rapportage.”

Ulanda (37), leidinggevende
“Ik heb Liana leren kennen als een vakbekwaam persoon die niets uit de weg gaat. Ze is erg collegiaal en op alle fronten inzetbaar (mede dankzij de coach-rol).”

 recensie coach recensie coach recensie coach recensie coach recensie coach recensie coach recensie coach business coaching ervaring