Strategiesessies

Strategiekeuzes maken kan voelen als koorddansen. De kunst is in balans en in evenwicht op het koord te blijven meebewegen. Daarbij niet op uw team vooruitlopen en ook niet als ballast in de weg blijven staan.
Maar lukt dat in deze tijd? Te veel risico’s of een aanhoudende werkdruk kan een struikeling veroorzaken. Vasthouden aan eigen denkbeelden zorgt voor verstarring. Opletten geblazen dus.

strategiesessies koers uitstippelen maatschapcoaching notarissen advocaten

Wanneer kiezen voor strategiesessies?

  • wanneer u meer houvast zoekt in uw plannen
  • u geen vorm weet te geven aan uw ideeën
  • het u ontbreekt aan duidelijke én gezamenlijke richting
  • u een sparringspartner mist om de volgende stap te maken
  • zodra u een onderliggende vraag voelt, maar het antwoord niet kunt achterhalen

Een goede strategie is niets meer en niets minder dan het uitstippelen van een heldere koers, concrete afspraken en communicatie en het realiseren van uitdagende (jaar)doelen. Pas nadat de visie -bij iedereen- haarscherp is, is de focus en een duidelijke richting, kinderspel.

Wat levert het op?

De juiste houding van meebewegen met de markt, met de vraag, met de klant, met uw mensen, met de concurrent, met….. wie of wat dan ook.
Op deze manier blijft u wendbaar en kunt u nog beter inspelen op de snelle ontwikkelingen, op de wisselende behoeften en het gedrag van uw klanten.

ja ik wil gecoacht worden goede coach gezochtJa, een scherpe blik kunnen wij goed gebruiken

Wilt u uw focus verscherpen en een heldere koers uitstippelen? Buro Next Impuls werpt graag een blik op uw strategie. Bel 06-45774007. In één gesprek weet u wat Buro Next Impuls voor u en/of uw team kan betekenen. Laten we dit samen eens bespreken.

 

 

 strategie keuzes maken

strategie keuzes maken strategie keuzes maken strategie keuzes maken