Trainingen

Inspirerende, exclusieve trainingen en integrale verbeterprogramma’s 

voor het Notariaat | Advocatuur | Juridische Sector

Altijd praktisch, interactief en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.
strategiedag leiderschap richting focus koers bepalen leiderschap management directie leiding geven notaris advocaat kompas afstellen coaching trainingen opleiding notariaat juridische sector

Persoonlijke Strategiedag: uw kompas afgesteld in 1 dag!

 

Strategiedag: Uw kompas afgesteld in 1 dag
Tijdens deze privé-strategiedag (9.00-17.00 uur) wordt u als notaris/advocaat, 1:1 getraind -in zowel theorie als praktijk- op RICHTING EN FOCUS. Dé belangrijkste basisprincipes voor het succes van uw notariële/juridische praktijk.

 

 

vrouwelijk-strategiedag strategiedag leiderschap richting focus koers bepalen leiderschap management directie leiding geven notaris advocaat kompas afstellen coaching trainingen opleiding notariaat juridische sector

1-daagse Koersdag voor vrouwelijke (kand.) notarissen/ advocaten en andere Juridische Professionals

 

1-daagse Koersdag: Expeditie voor vrouwelijke (kandidaat-)notarissen/advocaten
Tijdens deze persoonlijke training (9.00-17.00 uur) wordt u als vrouwelijke (kandidaat-)notaris/advocaat, 1:1 gecoacht en getraind op de belangrijkste elementen voor PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE AMBITIES  Hét vertrekpunt voor het succes van de Juridische Vrouwelijke Professional, gebruikmakend van uw sterke kanten als vrouw.

 

 

quickscan persoonlijke ontwikkeling quickscan organisatie ontwikkeling quickscan teamcoaching jaarprogramma persoonlijke ontwikkeling leiderschap management

JaarImpulZZ©: een jaar lang persoonlijke groei, talentversterking en professionele ontwikkeling

 

Jaarprogramma PulZZ©. Het beste van het beste op het gebied van het bewust inzetten van uw eigen kracht, het loslaten van oude patronen, het doorbreken van vicieuze cirkels, het bewust resoneren met uw omgeving en kwantumfysica.

Dit programma is speciaal voor diegenen die in een heleboel kleine stappen een reuzensprong willen maken. Praktisch, eigentijds, verrassend en met een geweldig resultaat. Veel mensen overschatten wat ze kunnen bereiken in één dag, maar onderschatten wat ze kunnen bereiken in één jaar.

 

Alle trainingen | opleiding | coaching worden op afspraak gegeven op de volgende locaties:

  • Van januari-december in Wageningen: start coachpraktijk Next Impuls en afronding in het nieuwe, prachtig aan de rijn gelegen, Hotel De Wageningsche Berg, óf
  • Van mei-september in Heusden: start in de Havenkom van de Vestingstad en afronding in het monumentale (1592) Gouverneurshuis in Heusden.

Alle training- en opleidingsdagen bestaan uit ‘hard inspannen’ en ‘hard ontspannen’ gebaseerd op duidelijke stappenplannen en direct toepasbare vaardigheden.

Excelleer naar uw volle potentieel!

 

Buro  Next Impuls coacht en traint de Notariële Professional met integrale verbeterprogramma’. Gestructureerde ontwikkeling voor Notariële Professionals geconcentreerd op de dagelijkse notariële praktijk.