Trouble-shooting ‘on the job’

“Als u blijft doen wat u deed, krijgt u meer van wat u al kreeg.” 

Aanhoudende problemen, voortdurende onrust en terugkerende stress, vragen om een oplossing. Een oplossing uit dezelfde hoek als waar het probleem is ontstaan, is vaak onvoldoende en ontoereikend. Een externe benadering vanuit een andere invalshoek helpt om de onrust en spanning weg te nemen.

De uitvoering

Het zijn van een sparringpartner, vertrouwenspersoon en vraagbaak en het meezitten aan de spreekwoordelijke directietafel vormen een belangrijk onderdeel. Maar ook het zelfstandig optreden als coördinator, ‘buffer’ of ‘spreekbuis’ voor alle afdelingen binnen de organisatie en het bijdragen aan draagkracht en vernieuwing behoren tot de taken.
Middels een doorlopende en onbegrensde adviseringsmodule, werken we frequent (bij u op locatie en in Wageningen) aan continuïteit en consistentie. De eerste zorg is rust en stabiliteit creëren en daarna gaan we bouwen aan de basis.
Bij het ontstaan van tussentijdse en onvoorziene vraagstukken, conflicten of stagnaties, is adhoc sparren en direct overleg inclusief.

Geïnteresseerd?

Is er in uw organisatie sprake van een onrustige periode? Is uw belangstelling gewekt en wilt u geen doorsnee oplossing? Vraag het gerust. Ik help u graag. Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur of vul het contactformulier in.

Liana van de Vendel • Katalysator voor het Notariaat | complex MKB

Gespecialiseerd in verbetertrajecten op leiderschap-, management-, directie- en teamniveau

 

Buro Next Impuls (NL) • Leiderschap-/management coaching &
exclusieve Werving & Selectie

Klerk Support (NL) • Interim/freelance Notariële Ondersteuning
(kandidaat-notarissen & klerken)

Domaine l’Arpent (FR) • Gîte • Art • Retraite. Rustgevend en panoramisch genieten aan de voet van de Franse Pyreneeën