Vacature Boedelbehandelaar in Losser

Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever

Notariskantoor Poppinghaus in de Schatkamer van Twente (Losser )

een BOEDELBEHANDELAAR PFR

parttime (3 of 4 dagen)

boedelaar boedelspecialist behandelaar van boedels vacature familierecht kandidaat notaris Twente Losser Achterhoek Gelderland notarisklerk paralegal notarisklerk familierecht vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden notarisopvolgernotarisklerk klerk paralegal hbo rechten ervaren notarieel medewerker Amsterdam waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Noord-Holland Amsterdam Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl Like legal

Heeft u affiniteit met het Personen- en Familierecht, met de nadruk op boedels?

Houdt u van de afwisseling (dossierwerk en huisbezoek)?

Heeft u graag alle vrijheid in het bespreken en behandelen ervan?

En spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan?

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen (06-45 77 40 07) kan iedere werkdag tot 20.00 uur. Of mail naar info@nextimpuls.nl.

“Iemand die graag werkt in een kleine en gevarieerde dorpspraktijk, voelt zich hier als een ‘vis in het water’.”

Wie zoeken we?

Binnen het vakgebied Personen- en Familierecht is behoefte aan uitbreiding. De grote boedelpraktijk zien we graag aangevuld met een ‘praktische boedelbehandelaar’. De reden hiervoor is de al jaren groeiende en ruime boedelpraktijk waar het kantoor al jaren in investeert.

We zoeken een enthousiaste, praktische en zelfstandige collega die een waardevolle aanvulling wordt binnen dit informele team. Bij voorkeur iemand die bekend is met alle facetten binnen nalatenschapafwikkeling óf bereid is dit te leren om zodoende binnen een jaar toe te werken naar zelfstandig boedelbehandelaar.

Binnen deze nalatenschap praktijk wordt u -net als de notaris en kandidaat-notaris- zelfstandig dossierbehandelaar, zowel intern als extern. U heeft veel vrijheid en behoudt de helicopterview tijdens de dagelijkse gang van zaken. Bestaande of nieuwe cliënten staat u zelf te woord, waardoor u al snel vele contacten in een warm netwerk zult opbouwen.

Het huidige team van de boedelpraktijk bestaat thans uit vier (4): de allround notaris (Roelanda Poppinghaus), een kandidaat-notaris (PFR gespecialiseerd) en twee ervaren notarieel medewerkers in de ondersteuning.

Het team heeft een praktische arbeidsethos, streven naar een hoge behulpzaamheid en weten complexe zaken vlot te trekken.

Binnen de afdeling Personen- en Familierecht is daardoor voldoende kennis en ervaring aanwezig, waarmee u kunt sparren of kennis delen indien daar behoefte aan is.

Naast uw dossierbehandeling gaat u regelmatig met erfgenamen naar locaties toe om samen ter plaatse heel praktisch te beoordelen en te organiseren wat er moet gebeuren met de inboedel, verkoop, huur, enz. Vanzelfsprekend verloopt dit in het begin onder begeleiding van én met hulp van de notaris, totdat u ook de ‘fijne (en praktische) kneepjes van dit vak kent’.

Wanneer u het interessant vindt wat mensen willen, is dit zeker úw droombaan. De klanten in deze regio zien de notaris als het ware nog als ‘huisarts’ en geven daarmee het vertrouwen wat daarbij hoort.

Gaat u graag praktisch te werk? Kunt u zich makkelijk verplaatsen in de client? Dan delen wij dezelfde visie, want daarin ligt de kracht van ons kantoor.

We zien bij voorkeur iemand voor 3 werkdagen per week; 4 werkdagen zijn bespreekbaar. Deze functie past zowel voor een kandidaat-notaris/notarisklerk/notarieel medewerker als voor een HBO’er/jurist buiten het notariaat, mits u affiniteit heeft met de boedelpraktijk.

Herkent u zich in dit profiel? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007) of mail naar info@nextimpuls.nl.

“Wanneer u het interessant vindt wat mensen willen, is dit zeker uw droombaan.”

Het kantoor

Het complete team (12) bestaat uit 1 notaris, 1 waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris (PFR), 1 notarisklerk (OG), 7 notarieel medewerkers, 1 receptioniste en 1 conciërge.

U treft hier een gevarieerde dorpspraktijk, absoluut informeel, praktisch en oplossingsgericht. Juist deze laatste aspecten zijn bekend in de regio bij doorverwijzers én cliënten.

“Een prettige mix van zelfstandige dossierbehandeling en besprekingen.”

Uw perspectief

We zoeken een (bijna) ervaren boedelspecialist (kandidaat-notaris/jurist of notarisklerk/ervaren notarieel medewerker) die:

  • graag zelfstandig te werk gaat in de boedelpraktijk (of bereid is daar naartoe te werken)
  • goed kan organiseren en diplomatiek weet te communiceren (geen olifant in de porseleinkast)
  • houdt van een prettige mix van dossierbehandeling en besprekingen
  • praktisch is ingesteld
  • inlevingsvermogen (oog heeft voor de verhoudingen van de diverse erfgenamen)

Uiteraard gaat alles in overleg met u, waarbij u uw voorkeuren kunt uitspreken. We denken graag mee met uw ontwikkel- en toekomstperspectieven; samen maken we uw functie stap-voor-stap op maat.

In dit kantoor is aandacht voor een persoonlijke benadering (zowel voor de klant als onderling voor elkaar). Dit wordt uitgedragen door het voltallige team en dat merk je. ‘Samen een goed product willen afleveren’ straalt de teamgeest uit.

Hier kunt u een notariaat verwachten met een trouwe cliëntenkring en doorverwijzers.

“Gaat u graag praktisch te werk? Kunt u zich makkelijk verplaatsen in de klant? Dan delen wij dezelfde visie, want daarin ligt de kracht van ons kantoor!”

Bent u gewend om boedels zelfstandig te behandelen (of bereid daar naartoe te werken)? Werkt u graag in een kleine en gevarieerde dorpspraktijk?

Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).

“Arbeidsvreugde in de boedelpraktijk is heel belangrijk.”

Wat kunt u verwachten?

Van de notaris? Meewerkend voorman, betrokken, goede ondersteuning in opleiding, meedenkend, mensenmens. Ze heeft oog voor haar team en interesse voor de mens achter de klant en collega: “Arbeidsvreugde in de boedelpraktijk is heel belangrijk.”

Van het team? Hands-on mentaliteit, gericht op goed samenwerken, gezamenlijk streven naar een goed resultaat. Nieuwe collega’s voelen zich snel welkom en ervaren dit team ‘als een warm bad’.

De organisatie is goed aangepast op thuiswerken en wordt onderling goed op elkaar afgestemd.

Een stabiel kantoor met een gedegen uitstraling, waar men waarde hecht aan de vaste cliëntenkring. De énige notaris in de gemeente Losser, waardoor cliënten én werkzaamheden voor afwisseling zorgen. Qua marktpositie is er veel geïnvesteerd in de nog altijd groeiende boedelpraktijk, waarbij uw kwaliteiten een onderdeel kunnen gaan uitmaken.

“Nieuwe collega’s voelen zich snel welkom en ervaren dit team ‘als een warm bad’.

Wat klanten zeggen?

“Goed meedenken, niet zo formeel. Vriendelijk.”

“Vertrouwd professioneel.”

“Servicegericht kantoor waar kennis meer dan voldoende aanwezig is.”

‘Goed meedenken en inlevingsvermogen.”

“Gewenste (notariële) opleiding kan voldoende gecreëerd worden. Wij bouwen de functie om ú heen!”

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.

“Samen maken we uw nieuwe functie stap-voor-stap op maat!”

Interesse?

Bent u (of kent u) die boedelbehandelaar (notarisklerk/ervaren notarieel medewerker/kandidaat-notaris) die in dit team past? Stuur dan uw CV naar info@nextimpuls.nl.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor erg goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u of u wel voldoet aan alle competenties? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, maken we de functie samen op maat en past deze functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Bel 06-45774007 of mail naar info@nextimpuls.nl.

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.