Vacature kandidaat-notaris Arnhem

Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever DNA Notaris in Arnhem

een Kandidaat-notaris Registergoed

kandidaat notaris Arnhem paralegal notarisklerk familierecht registergoed OG vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden notarisopvolgernotarisklerk klerk paralegal hbo rechten ervaren notarieel medewerker Amsterdam waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Noord-Holland Amsterdam Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl

Bent u allround binnen de Registergoedpraktijk (of bereid dit te leren)?

Denkt u in oplossingen en kunt u goed communiceren?

Werkt u graag in teamverband?

Beschikt u over een gezonde dosis humor?


Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45 77 40 07) of mail naar bovenstaand e-mailadres.

“Een oplossingsgerichte persoonlijkheid die goed kan organiseren en communiceren, past goed op deze plek.”

Wie zoeken we?

Voor het vakgebied Registergoederen zoeken we een enthousiaste en doortastende persoonlijkheid die een waardevolle aanvulling wordt binnen dit zelfsturende team. Bij voorkeur iemand die bekend is met alle facetten van het registergoederenrecht óf bereid is dit te leren om zodoende binnen een jaar toe te werken naar een allround positie binnen dit vakgebied (enige zelfstandige ervaring in dossierafwikkeling binnen de registergoederenpraktijk is een pré).

Binnen de registergoederenpraktijk wordt u zelfstandig dossierbehandelaar en bent u het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern. U heeft veel vrijheid en behoudt de helicopterview tijdens de dagelijkse gang van zaken.

U wordt daarbij ondersteund door een ervaren, zelfsturend en hardwerkend team (totaal 3).

Het merendeel van uw werkzaamheden zal bestaan uit de afwikkeling van bijzonder registergoed (zoals splitsingen, nieuwbouw/coördineren van bouwplannen, overloop regulier registergoed en soms bedrijfsmatig registergoed) alsmede de coördinatie van het zelfsturend team (helicopterview, vraagbaak en inhoudelijke dossiercontrole).

Binnen de registergoederenpraktijk komt u zo nu en dan ook in aanraking met de andere vakgebieden (PFR en OR). Heeft u dit nog niet voldoende in de vingers én bent u bereid dit te leren? Dan leren de notaris en toegevoegd notaris dit u met plezier. Zij zijn beiden zeer ervaren en allround werkzaam.

Deze functie is absoluut passend voor een ervaren waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris, als ook voor een bijna waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die graag toe wil werken naar de rol van teamcoördinator.

De prioriteit van deze functie zal liggen binnen het vakgebied registergoederen. Twijfelt u of u al over voldoende ervaring beschikt? Dan nodigen we u toch graag uit om te solliciteren op deze functie. In dat geval maken we uw functie samen passend op maat; eventueel aangevuld met werkzaamheden op een ander vakgebied. Ook kan er worden gesproken over een vaste dag waarneming waarbij de werkzaamheden binnen de registergoederenpraktijk prioriteit zullen hebben.

Bent u praktisch ingesteld en behandelt u uw dossiers graag correct af tegen een eerlijk tarief? En beschikt u over een gezonde dosis humor? Dan delen wij dezelfde visie, want daarin ligt de kracht van dit notariskantoor.

Iemand die graag werkt in een gevarieerde notarispraktijk en in een hard werkend, amicaal team, voelt zich hier als ‘een vis in het water’.

We zien bij voorkeur iemand voor 5 werkdagen per week; 4 werkdagen zijn bespreekbaar.

Herkent u zich in dit profiel? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007) of mail naar bovenstaand e-mailadres.

“Bent u praktisch ingesteld en houdt u van goed en duidelijk communiceren? Dan delen wij dezelfde visie!”

Uw perspectief

We zoeken een kandidaat-notaris die:

  • beschikt over een goede helicopterview en kan organiseren
  • goed weet te communiceren en soms met de nodige tact
  • vraagbaak is voor collega’s en het netwerk aan makelaars, tussenpersonen, projectontwikkelaars, enz.
  • snel kan schakelen en praktisch is ingesteld
  • allround is binnen het registergoed (of bereid daar naartoe te werken)
  • en vooral beschikt over een gezonde dosis humor 😊

Bent u allround in het registergoed of bereid daar naartoe te werken?

Werkt u graag in een kleine en gevarieerde registergoedpraktijk?

Houdt u van lol en humor op de werkvloer?

Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).

“Iemand die graag werkt in een kleine en gevarieerde registergoedpraktijk, voelt zich hier als een ‘vis in het water’.”

Het kantoor

Het kantoor bestaat uit 1 notaris, 1 toegevoegd notaris, 5 ervaren notarieel medewerksters, 1 telefoniste, 1 receptioniste.

Wat kunt u verwachten?

Van de notaris? Ten eerste lol en een nauwkeurige leerschool (“we zien alles én we doen het goed”), alsmede veel vrijheid (“de verantwoordelijkheid pak je zelf”).

Van het team? Hecht clubje, amicaal, geen afstand, soort familie, harde en oplossingsgerichte werkers.“

Wat cliënten zeggen?

  • A-typisch – “geen saaie aktepassering of standaard verhaal, maar een onderhoudende, heldere uitleg.”
  • Duidelijke uitleg – “Ik begrijp wat ik onderteken”
  • Professioneel, snel en nauwkeurig– “Oplossingsgerichte en accurate afhandeling met goede communicatie.”

Wat cliënten zeggen? “Een A-typische manier van passeren.”

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. De verwachtingen over en weer worden vooraf samen besproken en u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.

Samen maken we uw nieuwe functie stap-voor-stap op maat!

Interesse?

Bent u (of kent u) die (bijna) waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris registergoed die in dit team past? Stuur dan uw CV naar bovenstaand e-mailadres.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u of u wel voldoet aan alle competenties? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, maken we de functie samen op maat en past deze functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.


Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.