Vacature kandidaat-notaris Arnhem PFR

Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever Hekkelman Notarissen in Arnhem

een KANDIDAAT-NOTARIS FAMILIERECHT

(3, 4 of 5 dagen)

kandidaat familierecht notaris Arnhem Nijmegen Hekkelman familierecht boedelpraktijk vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Noord-Holland Amsterdam flevopolder Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl

Heeft u veel affiniteit met het Personen- en Familierecht?

Zoekt u een functie met een prettige mix van bespreken en dossierbehandeling?

Wilt u zich graag verder ontwikkelen of specialiseren?

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Ik ken het kantoor erg goed en beantwoord al uw vragen graag! Bellen (06-45774007) kan iedere werkdag tot 20.00 uur.


“We creëren ruimte en lucht voor elkaar om niet op te gaan in de waan van de dag.”

Uw perspectief

Hekkelman Notarissen is een begrip in Arnhem en Nijmegen én omstreken vanwege de betrokken en professionele benadering. Achter de prachtige monumentale gevels hangt een open en warme sfeer.

Naast de reguliere notariële vakgebieden heeft Hekkelman een leuke samenwerking met de advocaten in hetzelfde gebouw. Bij de advocaten in Arnhem zijn 3 gespecialiseerde PFR-advocaten, waar met regelmaat een prettige uitwisseling plaatsvindt met gezamenlijke cliënten.

Bij Hekkelman is voortdurend aandacht voor een persoonlijke en oprechte benadering; zowel voor de klant als onderling voor elkaar. Dit wordt uitgedragen door het voltallige team en dat merk je.

“We creëren ruimte en lucht voor elkaar om niet op te gaan in de waan van de dag!”

Hekkelman is zeker niet traditioneel dossiergericht en biedt kandidaat-notarissen juist veel ruimte buiten de dossiers om. Er wordt bewust en gezamenlijk tijd gemaakt om mee te denken met modellenontwikkeling, website, blogs/vlogs, klantenbenadering, enz.

Kortom, u kunt hier een professioneel team met een warme groep collega’s verwachten.

Ontwikkelingen worden nauw op de voet gevolgd, (bij)scholing vindt men belangrijk en vindt regelmatig ook in-house plaats. Als teamlid kunt u rekenen op een absoluut goede begeleiding van de notarissen en/of ondersteuning van het team. U krijgt hier meer dan voldoende mogelijkheden tot het verkrijgen van de vereiste PE-punten. Gerichte cursussen met actuele onderwerpen worden dan ook zeer regelmatig georganiseerd. Er is een goede band met de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Hekkelman is aangesloten bij de ‘NICO Notarissen’ (Notarieel Inter Collegiaal Overleg); een landelijk samenwerkingsverband van 15 grotere notariskantoren. Met “de kracht van het delen” als kernwaarde werken meer dan 200 juristen samen op zowel commercieel als vakinhoudelijk gebied.

Ambities voor (mede)ondernemerschap hoeft u niet te hebben. Prettig samenwerken, een proactieve houding, meedenken en passie voor het notarisvak hebben, is voldoende!

Maar… krijgt u energie van het kantoor mee helpen uit te bouwen? Dan zijn er tal van perspectieven bespreekbaar, waaronder ‘toegevoegd notaris’ worden tot de mogelijkheden behoort. U kunt hier langzaam maar zeker naar toe groeien met interne persoonlijke begeleiding. Alle mogelijkheden hiervoor staan open en zijn bespreekbaar.

Hier krijgt u alle kansen!

Dit kantoor heeft oog voor úw toekomstperspectieven, als ook voor de actuele ontwikkelingen binnen het notariaat.

Competenties

We zoeken een kandidaat-notaris met passie voor het Personen- en Familierecht die:

 • ervaring heeft in het Familierecht en bereid is die verder uit te breiden
 • de beroepsopleiding (bijna) heeft voltooid
 • interesse heeft voor de mens achter de klant (goed met (diverse) mensen om kan gaan)
 • houdt van een prettige mix van zelfstandige dossierbehandeling en besprekingen voeren
 • geen ‘dossiervreter’, wel samen mee- én vooruitdenken
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • deel uit wil maken van een team dat zich verder wil specialiseren en professionaliseren

Iemand met belangstelling voor Estateplanning kan hier uit de voeten!


Heeft u veel affiniteit met de Familierechtpraktijk?

Beleeft u hier veel plezier aan en/of wenst u hierin nog verder te specialiseren?

Dan nodig ik u graag uit op gesprek. Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.


Achter de prachtige monumentale gevels hangt een open en warme sfeer

Specifieke taakomschrijving

Kenmerkend voor deze functie:

 • een prettige mix van het zelfstandig voeren van besprekingen (PFR) en dossierbehandeling
 • een sturende rol behouden over de dossiers (secretariële ondersteuning in de basis)
 • samenwerken in een warme en betrokken teamsfeer dat oog heeft voor veranderingen in de toekomst
 • veel zelfstandigheid en vrijheid met goede ondersteuning en/of verdere opleiding (indien nodig)

Voor wat uw dossiers betreft, wordt u het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern, en behoudt u de helicopterview tijdens de dagelijkse gang van zaken.

Uiteraard gaat alles in overleg met u, waarbij u uw voorkeuren kunt uitspreken. We denken graag mee met uw ontwikkel- en toekomstperspectieven; samen maken we uw functie stap-voor-stap op maat.

Met de juiste begeleiding past deze uitdagende baan binnen afzienbare tijd als een jas.

Vrijblijvend bellen voor meer informatie kan iedere werkdag tot 20.00 uur! (06-45774007).

Een prettige mix van zelfstandig bespreken en dossierbehandeling

Huidig team

Kantoor Arnhem bestaat uit 2 notarissen, 6 kandidaat-notarissen, 4 secretaresses en een clubje leergierige studenten.

De sectie Personen- en familierecht in Arnhem bestaat thans uit de zeer ervaren notaris mr. Quir Laumans, een junior kandidaat-notaris en een secretarieel ondersteunend team in de basis. Een enthousiaste kandidaat met affiniteit en ervaring binnen het PFR maakt dit team compleet.

De volledige notariële sectie Hekkelman (Arnhem & Nijmegen) bestaat uit circa 60 professionals.

“We hebben veel onderlinge sociale activiteiten en organiseren veel buiten de traditionele kerstborrel om.

Het is niet alleen werken, het is meer dan dat!” benadrukken de notarissen.

Iemand die dezelfde waarden uitdraagt, past goed in dit team.

De notarissen vinden opleiding belangrijk en er is dan ook voldoende ruimte voor het op peil houden van uw kennis c.q. het bijhouden van de vereiste PE-punten. Een opleiding tot estateplanner behoort zeker tot de mogelijkheden. Er is meer dan voldoende aandacht voor interne begeleiding en ondersteuning.

“Het is niet alleen werken. Het is meer dan dat!”

Wie zoeken we?

Wij zoeken een kandidaat-notaris voor de Familierechtpraktijk die graag prettig samenwerkt in een transparant en vakkundig team. Iemand die nauwkeurig werkt, de verbinding opzoekt en aan de bel trekt wanneer dat nodig is. Iemand die overzicht houdt over zijn/haar dossiers en coördineert wanneer dat nodig is.

Wanneer u niet alleen achter u bureau wilt zitten en ook buiten kantoor samen leuke projecten wil opzetten, is dit absoluut úw DROOMBAAN!

Iemand die veel affiniteit heeft met het Personen- en Familierecht en/of openstaat voor verdere opleiding, past goed op deze plek. Heeft u nog niet alle kennis helemaal in de vingers, dan is er zeker ruimte voor persoonlijke begeleiding. Voor wat betreft Familierecht is er absoluut kennis van zaken en worden u graag de bijzondere, technische kneepjes van het vak geleerd.

We zien ons team bij voorkeur aangevuld met iemand voor 3, 4 of 5 werkdagen per week. Persoonlijke ambities zijn hier zeker mogelijk.

We zoeken iemand die niet alleen maar achter z’n bureau wil zitten.

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling in het eerste jaar

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.


Werkt u graag in een team dat aandacht heeft voor de mens achter cliënt & collega? Bel dan vandaag nog (06-45774007).


Interesse?

Bent u (of kent u) die kandidaat die in dit team past?  Stuur dan uw CV naar info@nextimpuls.nl.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u er aan of u volledig past in het profiel? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, past de functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.


Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.