Vacature kandidaat-notaris FP in Sneek

Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever Rientjes Notariaat in Sneek

een (bijna) WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS (3, 4 of 5 dagen)

vacaturebank notariaat kandidaat-notaris Sneek Friesland Groningen chill uitwaaien notaris worden notaris opvolger protocol te koop leuk notariskantoor om over te nemen leuke baan voor kandidaat-notaris waarnemingsbevoegd Wilbert Raat

Heeft u veel affiniteit in het Personen- en Familierecht of wilt u zich hierin nog verder ontwikkelen?

Werkt u het liefst in een gezellig team met een ‘doe maar gewoon’-mentaliteit?

Wordt u enthousiast van de niet-standaard zaken?

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Bel 06-45 77 40 07  of mail naar bovenstaand e-mailadres.

“Mijn mensen zijn mij heel dierbaar. Het is een geweldig, gezellig team.”

Uw perspectief

Binnen dit notariskantoor liggen er ongekend veel toekomstmogelijkheden binnen handbereik. Karin Rientjes bruist van de ideeën en zoekt graag iemand om die inspiratie mee te delen en te vermeerderen.

Ze wil graag samenwerkingen initiëren, om samen een krachtig notariaat neer te zetten in deze hoek van Nederland.

Krijgt u energie van het kantoor mee helpen uitgroeien? Of weet u het kantoor mee uit te bouwen? Dan zijn er tal van perspectieven bespreekbaar: toegevoegd notaris worden,  mede-notaris en/of op termijn opvolging. Ook een winstdeling valt binnen de mogelijkheden.

Het uitbouwen tot specialist is iets wat zeker aandacht zal krijgen. Persoonlijke opleiding van een bovengemiddeld niveau heeft Karin Rientjes’ prioriteit en u mag rekenen op een persoonlijke begeleiding waar nodig en een goede samenwerking.

“Aandacht voor specialisatie, persoonlijke begeleiding, eigen ontwikkeling en samen ideeën uitvoeren.”

Ontwikkelingstraject

We zoeken een (bijna) waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris met passie voor het notariaat die:

  • graag wil specialiseren en eigen ideeën wil gaan uitvoeren (nader in te vullen waarbij u uw ambitie aangeeft)
  • persoonlijke begeleiding door iemand die complexe zaken weet vlot te trekken
  • inspirerende samenwerking om het notariaat in Friesland op de kaart te zetten
  • 2e persoon wordt naast Karin Rientjes en die het kantoor flair wil meegeven

Specifieke taakomschrijving

  • toe willen werken naar allrounder op termijn
  • primair Familierecht, secundair Ondernemingsrecht en Onroerend Goed (“het één kan niet zonder het ander”)
  • iemand die de ambitie heeft bepaalde specialisaties samen met Karin uit te werken voor het notariaat in Sùdwest-Fryslân
  • het tweede gezicht van kantoor worden
  • alle zelfstandigheid en vrijheid met vertrouwde en deugdelijke ondersteuning van betrokken collega’s

We zijn volop bezig met vernieuwing en vullen ons team graag aan met een kandidaat-notaris die dit ook leuk vindt om hieraan bij te dragen.

Het kantoor

Het kantoor bevindt zich nabij het station en hartje Sneek in een monumentaal pand (Amsterdamse stijl), een voormalig hotel, met eigen parkeerplaatsen. Deze schitterende werklocatie is onlangs geheel gerenoveerd en aangepast naar de huidige standaard.

Daarnaast is het notariskantoor volop bezig met vernieuwing en het oppakken van social media. Kortom, het kantoor bruist van de nieuwe ideeën en zoekt een kandidaat die het leuk vindt om het kantoor mee verder uit te bouwen.

De regio

De cliëntenkring is heel divers en reikt verder dan de Friese provinciegrenzen: ‘van junior tot jonker’. Er bestaat volop variatie binnen deze hoofdstad van de grootste gemeente van Nederland (Sùdwest-Fryslân). Sneek heeft een bruisend winkelcentrum gericht op haar regiofunctie met een prachtig theater, een heerlijke woonomgeving, veel watersport en mooie natuur.

Sneek wordt meer en meer een uitvalsbasis voor mensen uit de Randstad die betaalbare woningen, rust en ruimte zoeken! Binnen één uur staat u al in Amsterdam, Utrecht of de Veluwe.

“Onze cliëntenkring gaat verder dan Friesland: “van junior tot jonker.”

Huidig team

Het kantoor bestaat uit 1 notaris, 2 kandidaat-notarissen, 4 notarisklerken, 1 notarieel jurist, 5 notarieel medewerkers en 1 boekhouder. Een klein team dat zeer goed op elkaar is ingespeeld en als vanzelf draait. De flexibele houding (bijvoorbeeld bij een onverwachte schoolstaking of ziekte) is bij zowel notaris als collega’s onderling een absolute pré.

De notaris draagt haar team een warm hart toe en dit weerklinkt in al haar gesprekken: “Mijn mensen zijn mij heel dierbaar. We maken iedere ochtend tijd vrij om rond 10 uur samen koffie te drinken. Het is een geweldig, gezellig team!”

Karin Rientjes is een echte verbinder en ziet overal kansen en mogelijkheden. Ze is binnen de PFR-praktijk absoluut zeer goed vakinhoudelijk onderlegd en leert u graag de fijne kneepjes van het vak. Opleiding vindt zij bijzonder belangrijk. Het kantoor is lid van de VMN, MFN en het VON.


Heeft u al enige (basis)ervaring binnen de personen- en familierechtpraktijk?

Beleeft u hier veel lol aan en/of wenst u hierin nog verder opgeleid te worden?

Dan nodig ik u graag uit op gesprek. Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.


Wie zoeken we?

Wij zoeken een kandidaat-notaris die graag werkt in een (h)echt team. Iemand die houdt van organiseren, overzicht heeft en aan de bel trekt wanneer dat nodig is. Iemand die de notaris ontlast door besprekingen te voeren, dossiers zelf te behandelen en bij vakanties de waarneming heeft en het kantoor varende houdt.

Iemand die veel affiniteit heeft met familierecht en/of openstaat voor verdere opleiding, past goed op deze plek. Heeft u nog niet alle vakgebieden helemaal in de vingers, dan is er zeker persoonlijke begeleiding en bij knelpunten altijd tijd voor (juridisch) overleg.

Karin Rientjes is een inspirerend vraagbaak -zeker in complexe zaken- en leert u graag de bijzondere, vaktechnische kneepjes van het vak.

Het primaire accent ligt op de Familierechtpraktijk (huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontracten, (levenstestamenten) en secundair op de Ondernemingsrecht- en Onroerendgoedpraktijk.

We zoeken iemand voor 3, 4 of 5 dagen. Persoonlijke ambities op termijn zijn hier zeker mogelijk.


Heeft u een nuchtere en praktische benadering?

Ziet en weet u klanten te binden?

Heeft u een commercieel oog of bent u bereid dit te leren? Bel dan vandaag nog (06-45774007).


Wat klanten zeggen?

“Uitermate vriendelijk.”

“Vaktechnisch heel goed.”

Het team werkt al jarenlang nauw samen en weten wat ze aan elkaar hebben. De kennis en ervaring is hier bovengemiddeld en dat werkt  prettig.

“Ik vind het met name heel belangrijk dat men hier met veel plezier werkt!”

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling in het 1e jaar

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.

Samen maken we uw nieuwe functie stap-voor-stap op maat!

Interesse?

Bent u (of kent u) die kandidaat-notaris die in dit team past? Stuur dan uw CV naar info@nextimpuls.nl.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u of u wel voldoet aan alle competenties? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, maken we de functie samen op maat en past deze functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.