Vacature: Kandidaat-notaris én notarisklerk in Den Haag

Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever Heemskerk & Feijen notarissen in Den Haag

 een Kandidaat-notaris én een Notarisklerk/Notarieel Medewerker

binnen de vakgebieden PFR én OG

kandidaat notarisklerk familierecht registergoed Den Haag notaris familierecht boedelpraktijk vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Noord-Holland Amsterdam flevopolder Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl

Werkt u graag in het vakgebied Personen- en Familierecht óf Registergoed?

Zoekt u een prettige mix van dossierbehandeling en het voeren van besprekingen?

En spreekt een leuke doorsnee stadspraktijk met de ‘gemiddelde mens’ als klant u aan?

Deze twee functies zijn zowel voor een kandidaat-notaris als een notarisklerk/ervaren notarieel medewerker! We bouwen de functies samen om uw wensen, ambities en ervaring heen.

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur. Bel 06-45 77 40 07  of mail naar info@nextimpuls.nl.

“Iemand die graag werkt in een leuke doorsnee stadspraktijk, voelt zich hier thuis!”

Wie zoeken we?

Binnen dit leuke notariskantoor is behoefte aan:

  1. een (bijna) waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die graag met cliënten aan tafel zit (zelfstandig besprekingen voert of zo nu en dan waarneemt) afgewisseld met zelfstandige dossierbehandeling PFR of OG (met ondersteuning in de basis).
  2. een notarisklerk/ervaren notarieel medewerker die graag zelfstandig dossiers OG of PFR behandeld (met begeleiding van notarissen en directe collega’s en ondersteuning in de basis).

We zoeken twee enthousiaste en zelfstandige collega’s die wederom een waardevolle aanvulling worden binnen dit informele team.

Heeft u een positieve instelling en gevoel voor humor? 😉 En streeft u ook een sociale houding in de omgang met collega’s na? Dan is dit absoluut úw kantoor!

Keuze uit Registergoed óf Personen – en Familierecht!

Omdat er zowel groeiperspectief als intern voldoende notariële kennis en ervaring in kantoor aanwezig is, kunt u in dit geval kiezen tussen twee rechtsgebieden! Om die reden passen zowel een kandidaat-notaris als een notarisklerk/ervaren notarieel medewerker binnen dit kantoor.

  1. Bent u al bedreven binnen het (reguliere en/of bijzonder) registergoed? Dan liggen hier voldoende mogelijkheden om uw expertise in te zetten. Of…
  2. Heeft u meer affiniteit met Personen- en Familierecht? Ook dan is hier nog alle ruimte om u zich verder te ontwikkelen. Het kantoor heeft een bovengemiddelde boedelpraktijk, alsmede trouwe doorverwijzers van klanten uit stadsdeel Loosduinen (Den Haag).

Een combinatie op beide vakgebieden is uiteraard ook mogelijk. Deze nieuwe functie bouwen we om u heen! Met de juiste begeleiding past deze uitdagende baan binnen afzienbare tijd als een jas.

Vrijblijvend bellen voor meer informatie kan iedere werkdag tot 20.00 uur! (06-45774007).

Voor wat uw dossiers betreft, wordt u het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern, en behoudt u de helicopterview tijdens de dagelijkse gang van zaken.

Ten aanzien van de basiswerkzaamheden (opstarten dossiers, recherches, e.d.) wordt u daarbij ondersteund door uw collega’s.

Het kantoor heeft veel vaste doorverwijzers vanwege de goede prijs- en kwaliteitverhouding; het kantoor is niet de duurste en niet de goedkoopste. Men is eenvoudigweg tevreden over de afwikkeling en benadering van het team, omdat ze dingen goed oplossen voor de cliënt.

Binnen het kantoor is voldoende expertise en kennis aanwezig, waarmee u kunt sparren of kennis delen indien daar behoefte aan is. Daarnaast wordt er tijd en ruimte vrijgemaakt voor verdere interne opleiding indien nodig.

Gaat u graag zelfstandig te werk? Bent u flexibel en sociaal ingesteld? Dan delen wij dezelfde visie, want daarin ligt de kracht van ons kantoor.

We zien bij voorkeur iemand voor 4-5 werkdagen per week.

Herkent u zich in dit profiel? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007) of mail naar info@nextimpuls.nl.

“Bent u flexibel en sociaal ingesteld en heeft u gevoel voor humor? Dan voelt u zich hier als een ‘vis in het water’!”

Het kantoor

Het complete team (14) bestaat uit 2 notarissen, 1 kandidaat-notaris, 2 notarisklerken, 6 notarieel medewerkers, 2 receptionistes/telefonistes en 1 boekhoudster.

U treft hier een gevarieerde en leuke stadspraktijk met een bovengemiddelde boedelpraktijk, absoluut informeel en gevoel voor humor met de ‘gemiddelde mens’ als klant. Juist hierom staat het kantoor bekend in stadsdeel Loosduinen bij doorverwijzers én cliënten.

“Een prettige mix van zelfstandige dossierbehandeling en besprekingen.”

Uw perspectief

We zoeken een (bijna) waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die:

  • graag zelfstandig te werk gaat in de Familiepraktijk met boedels (of bereid is daar naartoe te werken) óf veel affiniteit heeft met het (reguliere en/of bijzonder) registergoed
  • houdt van een prettige mix van dossierbehandeling en besprekingen
  • sociaal is in de omgang met collega’s
  • flexibel kan omgaan met onverwachte situaties
  • denkend in mogelijkheden
  • en gevoel voor humor heeft 🙂

Uiteraard gaat alles in overleg met u, waarbij u uw voorkeuren kunt uitspreken. We denken graag mee met uw ontwikkel- en toekomstperspectieven; samen maken we uw functie stap-voor-stap op maat.

Ambities voor (mede)ondernemerschap behoeft u niet te hebben. Prettig samenwerken, een collegiale houding, meedenken en passie voor het notarisvak hebben, is voldoende!

Maar… krijgt u energie van het kantoor mee helpen uit te bouwen? Dan zijn er tal van perspectieven bespreekbaar, waaronder ‘toegevoegd notaris’ worden tot de mogelijkheden behoort. U kunt hier langzaam maar zeker naar toe groeien met interne persoonlijke begeleiding. Alle mogelijkheden hieromtrent staan open en zijn bespreekbaar. Meer weten? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).

“We zitten niet op een eiland. Kom maar binnen als het nodig is! “

Wat kunt u verwachten?

Van de notarissen? Meewerkend voormannen, kundige en goede juristen, oprecht, prettige en duidelijk als notarissen. “Wij zitten niet op een eiland.”

Van het team? Gericht op een sociale omgang met elkaar, ‘doe maar normaal’-houding, geen poeha. Regelmatig worden er (interactieve) teamuitjes georganiseerd om de teamspirit hoog te houden.

Een stabiel kantoor waar men waarde hecht aan de vaste doorverwijzers en cliëntenkring. De énige notaris in stadsdeel Loosduinen. Dit deel van Den Haag is de afspiegeling van de maatschappij met enige nadruk op ouderen. Er is weinig gedoe met klanten en relaties. Het zijn overwegend gemakkelijke klanten; geen koude drukte.

“Persoonlijk contact is ook echt belangrijk.”

Wat klanten zeggen?

“We zijn goed en vriendelijk geholpen.”

“Onwijs fijne en deskundige notaris met veel ervaring en vriendelijkheid!”

“Duidelijke uitleg en advies. Vriendelijke medewerkers. Houden de regels ter voorkoming van besmetting goed in acht, honorarium netjes.”

“Fijne notaris! Voor de 2e keer goed geholpen.”

Persoonlijk contact vindt men hier echt belangrijk.

“Gewenste (notariële) begeleiding kan voldoende gecreëerd worden. Wij bouwen de functie om ú heen!”

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.

Samen maken we uw nieuwe functie stap-voor-stap op maat!

Interesse?

Bent u (of kent u) die (bijna) waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris en/of notarisklerk/ervaren notarieel medewerker die in dit team past? Stuur dan uw CV naar info@nextimpuls.nl.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor erg goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u of u wel voldoet aan alle competenties? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, maken we de functie samen op maat en past deze functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Bel 06-45774007 of mail naar info@nextimpuls.nl.

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.