Vacature Dossierbehandelaar Registergoed

Buro Next Impuls zoekt

namens haar opdrachtgever Notaris Mr. J.D. Wienen in Pijnacker

een ’Dossierbehandelaar Registergoed’

kandidaat notarisklerk jurist Registergoed Pijnacker notaris vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Noord-Holland Amsterdam flevopolder Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl

Afwisselend: leuke mix van regulier/particulier en bijzonder registergoed dossiers

Divers: een gevarieerde dorpspraktijk

Oog voor ontwikkeling: alle ruimte om uw kennis verder uit te breiden

Spreekt dit u aan? Dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur. Bel 06-45 77 40 07  of mail naar info@nextimpuls.nl

“Iemand die graag werkt in een kleine en gevarieerde dorpspraktijk, voelt zich hier als een ‘vis in het water’.”

Wie zoeken we?

Binnen het vakgebied Registergoed is behoefte aan een zelfstandige dossierbehandelaar. De reden hiervoor is het naderende pensioen (juni 2021) van de huidige collega.

We zoeken een enthousiaste en doortastende persoonlijkheid die wederom een waardevolle aanvulling wordt binnen dit team OG. Bij voorkeur iemand die bekend is met alle facetten binnen het registergoed óf bereid is dit te leren om zodoende binnen een jaar toe te werken naar een allround positie.

De werkzaamheden bestaan uit een prettige mix van:

  • Enerzijds regulier/particulier registergoed: leveringen, hypotheken, verdelingen en
  • Anderzijds bijzonder registergoed: nieuwbouw, vestiging van opstalrechten, splitsingen in appartementsrechten

Binnen de OG-praktijk wordt u zelfstandig dossierbehandelaar en bent u het eerste aanspreekpunt voor uw eigen dossiers, zowel intern als extern. U heeft veel vrijheid en behoudt de helicopterview tijdens de dagelijkse gang van zaken.

Een binnenlopende cliënt of makelaar staat u zelf te woord, waardoor u al snel vele contacten in een warm netwerk zult opbouwen.

U werkt nauw samen met een ervaren notarisklerk tevens zelfstandig dossierbehandelaar en twee geroutineerde secretaresses. Het team heeft oog voor verbetering voor wat betreft prettiger samenwerken, efficiëntere werkwijze en betere communicatie. Zijn dit kernwaarden die u ook hoog in het vaandel heeft staan? Dan is dit dé baan voor u!

Intern beschikt men over meer dan voldoende goede en gedegen notariële kennis, waarbij altijd ruimte wordt vrijgemaakt om samen te sparren en overleggen bij complexe zaken.

Kunt u zich makkelijk verplaatsen in de client? Ziet u wat hij/zij echt belangrijk vindt of nodig heeft? Dan delen wij dezelfde visie, want daarin ligt de kracht van ons kantoor.

We zien bij voorkeur iemand voor 5 werkdagen per week; 4 werkdagen zijn bespreekbaar.

Herkent u zich in dit profiel? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007) of mail naar info@nextimpuls.nl.

“Prettige mix van regulier/particulier en bijzonder registergoed dossiers.”

Het kantoor

Het kantoor bestaat uit 1 notaris, 1 toegevoegd notaris, 1 waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris, 2 notarisklerken (FP en OR), 1 teamcoördinator/notarisklerk OG en 2 ervaren notarieel secretaresses OG en 3 notarieel secretaresses.

U treft hier een gevarieerde dorpspraktijk, laagdrempelig en gericht op resultaat.

“Een doortastende persoonlijkheid die houdt van organiseren en communiceren, past goed op deze plek.”

Uw perspectief

We zoeken een zelfstandige dossierbehandelaar die:

  • graag zelfstandig werkt in een gevarieerde dorpspraktijk
  • allround is binnen het registergoed (of bereid daar naartoe te werken)
  • houdt van een prettige mix van particulier en bijzonder registergoedwerkzaamheden
  • medevraagbaak is voor collega’s en het netwerk aan makelaars, tussenpersonen, projectontwikkelaars, enz.
  • snel kan schakelen en praktisch is ingesteld
  • goed weet te communiceren en soms met de nodige tact
  • deel uit wil maken van een team wat er 100% voor gaat (‘hart voor de zaak’)

Notarisklerk óf kandidaat-notaris/jurist?

Er zijn voldoende mogelijkheden (kennis, ervaring & ondersteuning) binnen het kantoor aanwezig te zijn om de functie aan te passen op de wensen en ambities van de nieuwe collega. Om die reden past zowel een notarisklerk én een kandidaat-notaris/jurist in dit betrokken team! Bent u notarisklerk of kandidaat-notaris/jurist en geïnteresseerd? Geef ons uw wensen en ambities aan en we maken samen uw nieuwe functie op maat.


Bent u OG-allround of bereid daar naartoe te werken?

Werkt u graag in een klein en gevarieerde dorpspraktijk?

Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).


Wat kunt u verwachten?

Van de notaris? Klankbordfunctie; sparringpartner; ondersteuning in opleiding, kennisexpert bij complexe zaken.

Van het team? Gelijkwaardig in de omgang; gezamenlijk streven naar een goed resultaat, oog voor verbetering.

Een stabiel kantoor met een gedegen uitstraling, waar men waarde hecht aan de vaste cliëntenkring.  Qua marktpositie is er nog groei te verwachten, waarbij uw kwaliteiten een onderdeel gaan uitmaken.

“Gewenste (notariële) begeleiding kan voldoende gecreëerd worden. Wij bouwen de functie om ú heen!”

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.

Samen maken we uw nieuwe functie stap-voor-stap op maat!

Interesse?

Bent u (of kent u) die ‘dossierbehandelaar OG’ die in dit team past? Stuur dan uw CV naar info@nextimpuls.nl.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u of u wel voldoet aan alle competenties? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, maken we de functie samen op maat en past deze functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Bel 06-45774007 of mail naar info@nextimpuls.nl.

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.