Vacature kandidaat-notaris Lelystad

Buro Next Impuls zoekt namens

haar opdrachtgever Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen in Lelystad

een KANDIDAAT-NOTARIS FAMILIERECHT

(4 of 5 dagen)

kandidaat familierecht notaris Lelystad familierecht boedelpraktijk vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Noord-Holland Amsterdam flevopolder Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl

Heeft u veel affiniteit met het Personen- en Familierecht?

Zoekt u een functie met een prettige mix van bespreken en dossierbehandeling?

Wilt u zich graag verder ontwikkelen of specialiseren?

Bent u bijna waarnemingsbevoegd óf al zeer bedreven in PFR?


Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45 77 40 07) of mail naar bovenstaand e-mailadres.

 “We zoeken iemand die niet alleen maar achter z’n bureau wil zitten.”

Uw perspectief

In dit kantoor is voortdurend aandacht is voor een persoonlijke en oprechte benadering (zowel voor de klant als onderling voor elkaar). Dit wordt uitgedragen door het voltallige team en dat merk je.

“Het gezamenlijk kantoorbelang staat voorop” straalt de teamgeest uit.

Het kantoor is een begrip in Lelystad én omstreken vanwege de betrokken en professionele benadering. Cliënten en doorverwijzers zijn trouw; simpelweg omdat ze tevreden zijn.

Hier kunt u een notariaat verwachten met een warme groep collega’s.

De (kandidaat)notarissen zijn met regelmaat ook buiten kantoor actief: “We zoeken iemand die niet alleen maar achter z’n bureau wil zitten.”

Het samen organiseren van lezingen of netwerkborrels bezoeken vindt dan ook regelmatig plaats.

Naast de reguliere vakgebieden heeft dit kantoor nog een bijzondere tak, namelijk een stevige en groeiende Spanjepraktijk.

Ontwikkelingen worden nauw op de voet gevolgd, (bij)scholing vindt men belangrijk en u kunt rekenen op een absoluut goede begeleiding van de notarissen en/of ondersteuning van het team. U krijgt hier meer dan voldoende mogelijkheden tot het verkrijgen van de vereiste PE-punten.

Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen vindt het op peil houden van kennis erg belangrijk en om die reden zijn zij aangesloten bij ‘Netwerk Notarissen’; een landelijke organisatie van >150 notariskantoren die constant leren van elkaar en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Ambities voor (mede)ondernemerschap behoeft u niet te hebben. Prettig samenwerken, een proactieve houding, meedenken en passie voor het notarisvak hebben, is voldoende!

Maar… krijgt u energie van het kantoor mee helpen uit te bouwen? Dan zijn er tal van perspectieven bespreekbaar, waaronder ‘toegevoegd notaris’ worden tot de mogelijkheden behoort. U kunt hier langzaam maar zeker naar toe groeien met interne persoonlijke begeleiding. Alle mogelijkheden hieromtrent staan open en zijn bespreekbaar.

Hier krijgt u alle kansen!

“Dit kantoor heeft oog voor úw toekomstperspectieven, als ook voor de nieuwe ontwikkelingen binnen het notariaat.”

Competenties

We zoeken een (bijna) waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris met passie voor het notariaat die:

  • ervaring heeft in het Familierecht (en/of bereid is die verder uit te breiden)
  • interesse heeft voor de mens achter de klant (goed met (diverse) mensen om kan gaan)
  • ‘de verbinding aan tafel’ zoekt (mensen weten te binden)
  • samen meedenkt én vooruitdenkt
  • deel uit wil maken van een team dat er 100% voor gaat (‘hart voor de zaak’)

Heeft u veel affiniteit met de Familierechtpraktijk?

Beleeft u hier veel plezier aan en/of wenst u hierin nog verder opgeleid te worden?

Dan nodig ik u graag uit op gesprek. Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

“Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de mens áchter de klant en we hebben binding aan tafel.”

Specifieke taakomschrijving

Kenmerkend voor deze functie:

  • een prettige mix van het zelfstandig voeren van besprekingen (PFR) en/of waarnemen
  • een sturende/coördinerende rol behouden over de dossiers (deze worden voorbereid door het geroutineerde secretariaat)
  • samenwerken in een warme en betrokken teamsfeer
  • veel zelfstandigheid en vrijheid met goede ondersteuning en/of verdere opleiding (indien nodig)
  • een goede interne organisatie en communicatie: “in overleg is hier alles mogelijk”

Uiteraard gaat alles in overleg met u, waarbij u uw voorkeuren kunt uitspreken. We denken graag mee met uw ontwikkel- en toekomstperspectieven; samen maken we uw functie stap-voor-stap op maat.

Voor wat uw dossiers betreft, wordt u het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern, en behoudt u de helicopterview tijdens de dagelijkse gang van zaken.

Junior of senior? Wel of niet waarnemingsbevoegd?

Dit betreft een functie binnen de sectie Familierecht (1 toegevoegd notaris, 2 kandidaat-notarissen en 4 notarieel secretaresses) die vooral bedoeld is om de werkdruk te minimaliseren.

Mede omdat er voldoende notariële Familierechtkennis in huis aanwezig is, past zowel een junior als een senior kandidaat-notaris op deze plek:

1)     een junior kandidaat-notaris met bijvoorbeeld 2-3 jaar ervaring zal zo goed mogelijk intern begeleid en opgeleid worden; daarentegen…

2)     een senior kandidaat-notaris kan met veel meer zelfstandigheid en vrijheid starten en toewerken naar een zelfstandige rol in de organisatie.

Zoals gezegd: deze nieuwe functie bouwen we om u heen! Met de juiste begeleiding past deze uitdagende baan binnen afzienbare tijd als een jas.

Vrijblijvend bellen voor meer informatie kan iedere werkdag tot 20.00 uur! (06-45774007).

“We hebben een warme groep met professionele en vriendelijke mensen.”

Huidig team

Het kantoor bestaat uit 3 notarissen, 1 toegevoegd notaris, 2 kandidaat-notarissen, 1 notarieel jurist, 2 notarisklerken en 10 notarieel medewerkers, 4 receptionistes/telefonistes en 1 controller. Een middelgroot team dat wat voor elkaar over heeft en met plezier een stapje extra (voor elkaar én de cliënt) zet als dat nodig is.

“We hebben een warme groep met professionele en vriendelijke mensen. Er wordt echt wel gewerkt, maar daarnaast is er ook aandacht voor elkaar. We gaan open en informeel met elkaar om.” benadrukken de notarissen.

Iemand die dezelfde waarden uitdraagt, past goed in dit team.

De notarissen vinden opleiding belangrijk en er is dan ook voldoende ruimte voor het op peil houden van uw kennis c.q. het bijhouden van de vereiste PE-punten. Een opleiding tot estateplanner behoort zeker tot de mogelijkheden. Er is meer dan voldoende interne goede en hoogwaardige begeleiding en ondersteuning aanwezig.

De (toegevoegd) notarissen hebben absoluut kennis van zaken en leren u graag de bijzondere, technische kneepjes van het vak.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een kandidaat-notaris voor de Familierechtpraktijk die graag prettig samenwerkt in een (h)echt team. Iemand die nauwkeurig werkt, de verbinding opzoekt en aan de bel trekt wanneer dat nodig is. Iemand die overzicht houdt over zijn/haar dossiers en coördineert wanneer dat nodig is.

Wanneer u kunt acquireren (of bereid bent dit te leren) en ook buiten kantoor samen leuke projecten of lezingen wil opzetten, is dit absoluut úw DROOMBAAN!

Iemand die veel affiniteit heeft met het Personen- en Familierecht en/of openstaat voor verdere opleiding, past goed op deze plek. Heeft u nog niet alle kennis helemaal in de vingers, dan is er zeker ruimte voor persoonlijke begeleiding en bij knelpunten áltijd tijd voor (juridisch) overleg. De (toegevoegd) notarissen hebben absoluut kennis van zaken en leren u graag de bijzondere, technische kneepjes van het vak.

We zien ons team bij voorkeur aangevuld met iemand voor 4 of 5 werkdagen per week. Persoonlijke ambities zijn hier zeker mogelijk.

Een prettige mix van bespreken en dossierbehandeling.

Wat cliënten zeggen?

“Perfect geholpen door professioneel personeel.”

“Goede hulp!”

“Fijne notaris, al jaren een begrip in Lelystad en omstreken.”

Door de klantgerichte instelling en interesse voor de mens achter de klant, zijn cliënten en doorverwijzers heel trouw; simpelweg omdat ze tevreden zijn.

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling in het eerste jaar

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.


Heeft u een oplossingsgerichte en zorgvuldige benadering?

Zegt u wat u doet en doet u wat u zegt?

Bel dan vandaag nog (06-45774007).


Interesse?

Bent u (of kent u) die kandidaat die in dit team past?  Stuur dan uw CV naar info@nextimpuls.nl.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u er aan of u volledig past in het profiel? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, past de functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.


Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.