Vacature kandidaat-notaris N-Br Steenbergen – Oud Gastel

Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever Ligne Netwerk Notarissen in Steenbergen | Oud Gastel (N-Br)

een kandidaat-notaris

kandidaat Brabant Breda Dordrecht Steenbergen Oud Gastel notaris familierecht vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Noord-Holland Amsterdam flevopolder Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl

Bent u (bijna) waarnemingsbevoegd?

Zoekt u een prettige mix van dossierbehandeling, bespreken en waarnemen?

Heeft u affiniteit voor meerdere vakgebieden of wilt u dit graag leren?

En spreekt een leuke doorsnee dorpspraktijk met de ‘normale mens’ als klant u aan?

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen (06-45 77 40 07) kan iedere werkdag tot 20.00 uur.

“Iemand die graag werkt in een leuke doorsnee dorpspraktijk, voelt zich hier thuis!”

Wie zoeken we?

Binnen dit laagdrempelige dorpskantoor is behoefte aan een (bijna) waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die graag met klanten aan tafel zit (zelfstandig besprekingen voert, waarneming) afgewisseld met zelfstandige dossierbehandeling.

Ligne Netwerk Notarissen beschikt over twee vestigingen die nauw met elkaar samenwerken. De gehele organisatie beschouwt elkaar als één betrokken en nauw samenwerkend team. Met andere woorden: de dorpsmentaliteit vertaalt zich terug in het gelijkwaardige en behulpzame gevoel onderling.

Daar Ligne Netwerk Notarissen over twee vestigingen beschikt, kunt u zelf kiezen waar u uw vaste werkplek wilt inrichten: Steenbergen of Oud Gastel, afgewisseld met een (of meer) werkdag(en) op de andere vestiging. Uiteraard gaat dit in overleg met u en stemmen we samen uw werkweek af op uw wensen en mogelijkheden af.

Houdt u van afwisseling? En spreekt een betrokken dorpsmentaliteit u aan? Dan is dit zeker úw droombaan!

Deze leuke functie is ontstaan vanwege de volgende carrièrestap van Mr Karina Schutz; de huidige kandidaat-notaris (toegevoegd notaris) die medio dit jaar een nieuwe positie als notarisopvolger zal innemen.

Om die reden zoeken we een enthousiaste en zelfstandige collega die wederom een waardevolle aanvulling wordt binnen dit informele team. Bij voorkeur iemand die bekend is met twee of drie vakgebieden óf bereid is dit te leren.

Heeft u een positieve instelling en lacht u graag? 😊 Houdt u van afwisseling en streeft u een betrokken houding in de omgang met collega’s na? Dan is dit absoluut úw kantoor!

“Houdt u van afwisseling? En spreekt een betrokken dorpsmentaliteit u aan? Dan is dit zeker úw droombaan!

Uw functie

De gemiddelde klant is de ‘normale mens’ en ‘MKB ondernemer (self made man)’ die de notaris nog zien als ‘huisarts’. Het kantoor heeft veel trouwe doorverwijzers en klanten.

In de praktijk zorgt voor een leuke mix aan notariële werkzaamheden met weinig gedoe.

Heeft u al ervaring op één vakgebied en wilt u graag werken in een bredere notarispraktijk, dan is dit uw kans! Bent u daarin nog niet bedreven? Dan is hier nog alle ruimte om u zich verder te ontwikkelen.

Deze nieuwe functie bouwen we om u heen! Met de juiste begeleiding past deze uitdagende baan binnen afzienbare tijd als een jas.

Vrijblijvend bellen voor meer informatie kan iedere werkdag tot 20.00 uur! (06-45774007).

Voor wat uw dossiers betreft wordt u het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern, en behoudt u de helicopterview over uw eigen zaken. Dit wordt afgewisseld met een vaste wekelijkse waarnemingdag zodat u onder andere uw eigen zaken kunt passeren!

Ten aanzien van de basiswerkzaamheden (opstarten dossiers, recherches, e.d.) wordt u daarbij ondersteund door uw collega’s.

Het kantoor heeft veel vaste doorverwijzers vanwege de goede prijs- en kwaliteitverhouding (geen prijsvechter); het kantoor is niet de duurste en niet de goedkoopste. Men is eenvoudigweg tevreden over de afwikkeling en benadering van het team, omdat ze dingen goed uitleggen en oplossen voor de klant.

Binnen het kantoor is voldoende expertise en kennis aanwezig, waarmee u kunt sparren of kennis delen indien daar behoefte aan is. Het kantoor kent geen overwerkmentaliteit. Parttime-werken behoort tot de mogelijkheden, evenals (deels) vanuit huis werken.

Ontwikkelingen en (bij)scholing vindt men belangrijk en u kunt rekenen op volwaardige sparringpartners en/of ondersteuning van het team.

Om die reden is Ligne Netwerk Notarissen aangesloten bij ‘Netwerk Notarissen’; een landelijke organisatie van >150 notariskantoren die constant leren van elkaar en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Gaat u graag zelfstandig te werk? Bent u flexibel en sociaal ingesteld? Dan delen wij dezelfde visie, want daarin ligt de kracht van ons kantoor.

We zien bij voorkeur iemand voor 4-5 werkdagen per week.

Herkent u zich in dit profiel? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007) of mail naar info@nextimpuls.nl.

“Bent u flexibel en sociaal ingesteld en lacht u graag? 😊 Dan voelt u zich in dit team als een ‘vis in het water’!”

Het kantoor

Het complete team (17) bestaat uit 2 notarissen, 1 toegevoegd notaris (notarisopvolger), 3 notarisklerken, 7 notarieel medewerkers, 2 receptionistes/telefonistes en 2 boekhoudsters.

U treft hier een gevarieerde en leuke dorpspraktijk verspreid over twee vestigingen, absoluut informeel en gevoel voor humor met de ‘gemiddelde mens’ als klant. De actuele ontwikkelingen volgt men op de voet en men heeft oog voor de mens achter de klant en medewerker.

“Een prettige mix van zelfstandige dossierbehandeling & met de klant aan tafel.”

Uw perspectief

We zoeken een (bijna) waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die:

  • graag zelfstandig te werk gaat op meerdere vakgebieden (of bereid is daar naartoe te werken)
  • affiniteit heeft met een dorpspraktijk
  • houdt van een prettige mix van dossierbehandeling en bespreken/waarnemen
  • sociaal is in de omgang met collega’s
  • flexibel is en houdt van afwisseling
  • gevoel voor humor heeft 😊

Bent u reeds waarnemingsbevoegd en heeft u meerdere jaren notariële ervaring dan is dat een pré, maar heeft u uw beroepsopleiding bijna voltooid? Dan nodigen we u ook graag uit om te solliciteren.

Alles gaat in overleg met u, waarbij u uw voorkeuren kunt uitspreken. We denken graag mee met uw ontwikkel- en toekomstperspectieven; samen maken we uw functie stap-voor-stap op maat.

Ambities voor (mede)ondernemerschap behoeft u niet te hebben. Prettig samenwerken, een collegiale houding, meedenken en passie voor het notarisvak hebben, is voldoende!

Maar… krijgt u energie van het kantoor mee helpen uit te bouwen? Dan zijn er tal van perspectieven bespreekbaar, waaronder ‘toegevoegd notaris’ of een ‘kantoor- of personeelsmanagementfunctie’ tot de mogelijkheden behoort. U kunt hier langzaam maar zeker naar toe groeien met interne persoonlijke begeleiding. Alle mogelijkheden hieromtrent staan open en zijn bespreekbaar. Meer weten? Bel (06-45774007) dan vandaag nog met Buro Next Impuls.

“We geven een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid.”

Wat kunt u verwachten?

Van de notarissen? Meewerkend voormannen, dossierinhoudelijk mede werkzaam, kundige en goede juristen, prettige en open als notarissen. “We tutoyeren iedereen en creëren geen afstand.”

Van het team? Gericht op een sociale omgang met elkaar, ‘doe maar normaal’-houding, vangen elkaar af wanneer iemand het (te) druk heeft. De vrijdagmiddagborrel is een standaard gegeven en de interne feestcommissie organiseert met regelmaat leuke (interactieve) teamuitjes.

Een goed en stabiel kantoor waar men waarde hecht aan medewerkers, vaste doorverwijzers en klantenkring. Qua medewerkers is er weinig verloop. Er is weinig ‘gedoe’ met klanten en relaties. Het zijn overwegend gemakkelijke klanten met de gebruikelijke reguliere notariële werkzaamheden.

“Trouwe doorverwijzers en klanten.”

Wat klanten zeggen?

“Informatief, duidelijke uitleg, aanvullend waar onze kennis ontbreekt.”

“Namen direct contact op, duidelijke uitleg en factureren de afgesproken prijs.”

“Goede duidelijke uitleg, neemt de tijd voor je.”

“Snel, vriendelijk & goede prijs.“

“Verdere gewenste (notariële) opleiding kan voldoende gecreëerd worden. Wij bouwen de functie om ú heen!”

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.

“Samen maken we uw nieuwe functie stap-voor-stap op maat!”

Interesse?

Bent u (of kent u) die (bijna) waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die in dit team past? Stuur dan uw CV naar info@nextimpuls.nl.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor erg goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u of u wel voldoet aan alle competenties? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, maken we de functie samen op maat en past deze functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Bel 06-45774007 of mail naar info@nextimpuls.nl.

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.