Vacature kandidaat-notaris OG in Nijmegen

Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever in Nijmegen

een KANDIDAAT-NOTARIS OG / TEAMCOÖRDINATOR

(4 of 5 dagen)

kandidaat vastgoed onroerend goed registergoed OGnotaris Arnhem Nijmegen Hekkelman familierecht boedelpraktijk vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl Buro Next Impuls Liana van de Vendel

Zit u graag met mensen aan tafel?

Vindt u het leuk om ook zelf te passeren?

Bent u graag een spin in het web door uw pro-actieve aanpak?

Zoekt u de ruimte in het vormgeven van uw eigen ideeën?

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Ik ken het kantoor erg goed en vertel u graag álles over deze dynamische functie! Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007)

“Het draait niet alleen om de notariële inhoud en de dossiers!”

Uw perspectief

Dit middelgrote kantoor is een begrip in Nijmegen én omstreken en is goed gestructureerd in verschillende vakgebieden. Het vakgebied Registergoed kent twee afdelingen: een afdeling die zich voornamelijk bezig houdt met commercieel registergoed en projecten, alsmede een afdeling die zich uitsluitend richt op Particulier Registergoed. De huidige vacature heeft betrekking op deze laatste afdeling.

De afdeling Particulier Registergoed (in totaal 4) staat intern én extern goed bekend vanwege de efficiënt en goed georganiseerde aanpak. Cliënten zijn vooral tevreden over de duidelijkheid in communicatie en de vlotte dienstverlening. Binnen deze kleine afdeling wordt goed samengewerkt. Men is goed op elkaar ingespeeld en daardoor weten ze wat ze aan elkaar hebben. De goede sfeer is duidelijk merkbaar en daardoor draait dit OG-team zelfstandig als een geoliede machine.

“Het gaat niet alleen om de notariële inhoud, maar juist ook om de verbinding aan tafel.”

In de gehele organisatie is voortdurend aandacht voor een persoonlijke en oprechte benadering; zowel voor de klant als onderling voor elkaar. Dit wordt uitgedragen door het voltallige team en dat merk je.

Daardoor is de organisatie zeker niet traditioneel dossiergericht en krijgen kandidaat-notarissen juist veel ruimte buiten de dossiers om.

Haalt u voldoening uit het leggen en onderhouden van goede contacten? Krijgt u energie van waarnemen en de omgang met mensen aan tafel? Dan is dit absoluut uw droombaan! Als teamcoördinator krijgt u veel ruimte om uw ideeën vorm te geven.

Ontwikkelingen worden nauw op de voet gevolgd, (bij)scholing vindt men belangrijk en er wordt altijd (!) ruimte gemaakt voor momenten van overleg of om samen te sparren. Als teamlid kunt u rekenen op een absoluut goede begeleiding van de notarissen en/of ondersteuning van het team. U krijgt hier meer dan voldoende mogelijkheden tot het verkrijgen van de vereiste PE-punten. Er is een goede band met de plaatselijke Radboud Universiteit.

Gevoel voor ondernemerschap is een welkome aanvulling. Prettig samenwerken, een proactieve houding, meedenken en passie voor het notarisvak hebben, vormen uw basis.

En… krijgt u energie van het kantoor mee helpen uit te bouwen? Dan zijn er tal van perspectieven bespreekbaar, waaronder ‘toegevoegd notaris’ worden tot de mogelijkheden behoort. U kunt hier langzaam maar zeker naar toe groeien met interne persoonlijke begeleiding. Alle mogelijkheden hiervoor staan open en zijn bespreekbaar.

Hier krijgt u alle kansen!

“Ontwikkelingen worden nauw op de voet gevolgd en er wordt altijd (!) ruimte vrijgemaakt voor momenten van overleg.

Competenties

We zoeken een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris die:

 • ervaring heeft in het (regulier) Particulier Registergoed en/of bereid is dit verder uit te breiden
 • het leuk vindt om ook zelf te passeren (waarneming)
 • interesse heeft voor de mens achter de klant (graag met mensen omgaat)
 • een praktisch werkwijze heeft
 • pro-actief te werk gaat in het leggen en onderhouden van het netwerk van doorverwijzers (makelaars, hypotheekadviseurs, e.d.)
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden

Iemand die de ruimte zoekt om eigen ideeën vorm te geven, voelt zich hier thuis!


Heeft u veel affiniteit met het (regulier) Particuliere Registergoed?

Zoekt u een prettige mix van dossierbehandeling en mensen aan tafel?

Dan nodig ik u graag uit voor een gesprek. Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

“Iemand die graag zelfstandig en pro-actief te werk gaat, krijgt hier de ruimte.”

Specifieke taakomschrijving

Kenmerkend voor deze functie:

 • een prettige mix van het dossierbehandeling (Particulier Registergoed) & waarneming
 • helicopterview behouden over het kleine doch zeer ervaren registergoedteam (4)
 • samenwerken in een warme en professionele organisatie dat oog heeft voor veranderingen in de toekomst
 • veel zelfstandigheid en ruimte met goede ondersteuning en/of verdere opleiding (indien nodig)
 • nauwe samenwerking met een absolute vraagbaak (notaris) bij complexe zaken

U werkt nauw samen met één van de jonge en toegankelijke notarissen. Deze notaris is een absolute kennisbron als het gaat over de complexere zaken binnen het vakgebied Registergoed, waardoor u nimmer het gevoel zal hebben er alleen voor te staan. Bij piekdrukte of adhoc zaken wordt er tijd vrijgemaakt om elkaar zo goed mogelijk te ondersteunen.

Voor wat deze geoliede afdeling betreft, wordt u het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern, en behoudt u de helicopterview tijdens de dagelijkse gang van zaken.

Uiteraard gaat alles in overleg met u, waarbij u uw voorkeuren kunt uitspreken. We denken graag mee met uw ontwikkel- en toekomstperspectieven; samen maken we uw functie stap-voor-stap op maat.

Met de juiste begeleiding past deze uitdagende baan binnen afzienbare tijd als een jas.

Vrijblijvend bellen voor meer informatie kan iedere werkdag tot 20.00 uur! (06-45774007).

“Het kleine Particuliere OG-team (4) is goed op elkaar ingespeeld en draait als een geoliede machine.”

Huidig team

De voltallige organisatie bestaat uit meerdere notarissen en kandidaat-notarissen, waarvan de afdeling Particulier Registergoed een zelfstandig onderdeel van uitmaakt met 1 kandidaat-notaris, 2 ervaren notarisklerken en 1 geroutineerde notarieel secretaresse. Één van de notarissen heeft de uiteindelijke supervisie, maar geeft het team veel ruimte in de uitvoering en werkwijze. Hij treedt voornamelijk op als vraagbaak en een professionele collega in de ondersteuning waar nodig.

Een enthousiaste kandidaat met affiniteit en (gemiddelde) ervaring voor het particuliere registergoed maakt dit team weer compleet. De reden voor deze vacature betreft ten eerste het stabiele werkaanbod en ten tweede (mogelijke) wijzigingen in de interne organisatie en (herschikking van) functies.

De notarissen vinden opleiding belangrijk en er is dan ook voldoende ruimte voor het op peil houden van uw kennis c.q. het bijhouden van de vereiste PE-punten. Bovendien is er meer dan voldoende aandacht voor sociale activiteiten: “Het draait niet alleen om de notariële inhoud en de dossiers!”

 “Het draait niet alleen om de notariële inhoud en de dossiers!”

Wie zoeken we?

Wij zoeken een pragmatische en sociaalvaardige kandidaat-notaris voor de Particuliere Registergoedpraktijk die graag prettig samenwerkt in een geroutineerd en zeer ervaren team. Iemand die nauwkeurig werkt, duidelijk is en graag met mensen omgaat. Iemand die overzicht houdt over de voortgang binnen de afdeling en het leuk vindt om ook zelf te passeren.

Wanneer u graag contacten legt en onderhoudt en niet alleen met dossiers bezig wil zijn, is dit absoluut úw DROOMBAAN!

Heeft u nog niet alle kennis binnen het (regulier) Particuliere Registergoed helemaal in de vingers? Dan is er zeker ruimte voor verdere persoonlijke opleiding. In de organisatie is er absoluut kennis van zaken en worden u graag de bijzondere, technische kneepjes van het vak geleerd.

We zien het team bij voorkeur aangevuld met iemand voor 4 of 5 werkdagen per week. Persoonlijke wensen of ambities zijn hier zeker mogelijk.

Samenwerken in een warme en professionele organisatie dat oog heeft voor veranderingen in de toekomst.

Wat klanten zeggen?

 • “Deze notaris is een aanrader. Ze onderscheiden zichzelf door haar snelheid, kundigheid en persoonlijke aanpak.”
 • “Ik vond het een prettige voorbereiding en op de dag zelf met een zeer duidelijke uitleg voor mij en de kopers – en het had zelfs nog wel iets feestelijks. Ik vond de afrekening ook alleszins meevallen.”
 • “Duidelijk, professioneel, klantvriendelijk en begripvol.”
 • “Gerichte no nonsense aanpak. Duidelijke uitleg en communicatie naar de klant.”

Wanneer u graag contacten legt en onderhoudt en niet alleen met dossiers bezig wil zijn, is dit absoluut úw DROOMBAAN!

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling in het eerste jaar

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.


Werkt u graag in een geolied team dat goed op elkaar is ingespeeld?

Bel dan vandaag nog (06-45774007).


Interesse?

Bent u (of kent u) die kandidaat die in dit team past?  Stuur dan uw CV naar info@nextimpuls.nl.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u er aan of u volledig past in het profiel? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, past de functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.