Vacature notarisopvolging Noord-Holland

Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever

een NOTARIS-OPVOLGER in NOORD-HOLLAND

kandidaat notaris paralegal notarisklerk familierecht familierechtpraktijk vacaturebank notariaat vacaturebanknotariaat.nl kandidaat-notaris personen en familierecht notaris worden notarisopvolgernotarisklerk klerk paralegal hbo rechten ervaren notarieel medewerker Amsterdam Amstelveen Randstad uitwaaien notaris worden notaris opvolger protocol te koop leuk notariskantoor om over te nemen leuke baan voor kandidaat-notaris waarnemingsbevoegd Wilbert Raat Jiske Hosselet Netwerk Notarissen vacaturebanknotariaat.nl vacaturebank notariaat notarisopvolging Noord-Holland Amsterdam Buro Next Impuls Liana van de Vendel Wilbert Raat vacaturebanknotariaat.nl

Kenmerkend: stabiel stadskantoor (‘oudste van de stad’) om het stokje over te nemen

Geroutineerd: een middelgroot team met een nuchtere houding

Buitengewoon: trouwe cliëntenkring en loyale doorverwijzers

Tariefpositief:  weinig discussie over tarieven

Stadskantoor: dichtbij Amsterdam, duinen en strand


Zoekt u een mooie en stabiele regio om het stokje over te nemen? Werkt u het liefst in een platte organisatie met een toegankelijke compagnon om te sparren?

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek!
Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur.
Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

Goed lopende praktijk met een gezonde verdeling tussen de drie vakgebieden.

Huidig team

Het kantoor bestaat uit 2 notarissen (54 en 48), 1 waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris, 2 notarisklerken, 5 notarieel medewerkers  en 7 administratief medewerkers, 2 telefonistes/receptionistes en 1 boekhoudster. Een goed en middelgroot team (20) dat serieus te werk gaat en een zeer open en laagdrempelige cultuur kent. Kortom: een goed lopende organisatie met veel medewerkers met meer dan 10-20 jaar werkervaring.

Het kantoor levert alle notariële diensten op regionale schaal.

Het kantoor

Het kantoor kent een lange traditie. Het is dan ook het oudste notariskantoor van de stad!

De mogelijkheden om dit kantoor op meerdere vakgebieden verder uit te bouwen, is hier al langere tijd duidelijk merkbaar vanwege de groeiende vraag. Het kantoor heeft een goed lopende registergoed- én ondernemingsrechtpraktijk met een aantal vaste doorverwijzers. Daarnaast is er sprake van nog veel groeipotentie binnen het Personen- en Familierecht.

De specialisaties zijn verdeeld over de 20 medewerkers waarvan de meeste al langere tijd (10-20 jaar) bij het kantoor werken. Juist om die reden beschikt het kantoor over uitstekende contacten met ondernemers en hun adviseurs (makelaars, accountants, fiscalisten administratie- en accountantskantoren) uit de eigen stad en de omliggende regio.

Iemand met affiniteit voor het Ondernemingsrecht (i.c.m. de andere vakgebieden) is hier daarom goed op z’n plek.

Het kantoor ligt in een karakteristieke stad, centraal in Noord-Holland met alle voorzieningen, zoals scholen, medische voorzieningen en een rijk evenementen- en uitgaansleven.

Maar ook op fietsafstand van de duinen en het strand. Amsterdam ligt op een half uur rijden. Kortom: een heerlijke omgeving om te wonen en te werken!

Goed lopende OG- en OR praktijk en veel potentie voor de PFR-praktijk.

Wat kunt u verwachten?

Een kantoor met een goed lopende organisatie met jarenlange specialistische én klantervaring. Qua marktpositie is er met minimale investering (qua tijd en aandacht) nog veel potentie en groei te verwachten met name op de Personen- en Familierechtpraktijk. Het kantoor heeft een aantal vaste doorverwijzers voor wat de OR- en OG-praktijk betreft, waarvan de OR-portefeuille het meest stabiel is en steeds terugkomen voor (regulier) werkzaamheden.

Met minimale investering nog veel potentie en groei te verwachten.

Wat klanten zeggen?

“Positieve indruk.”

“Open en eerlijk advies!”

“Prima geholpen. In eerste instantie geen reactie gekregen op mijn mail, dacht ik, maar wat bleek? Deze kwam in de ongewenst terecht. Vervolgens een garage laten overschrijven en dit ging allemaal heel soepel. Prima!”

Doorgaans is er weinig discussie over tarieven en dat werkt erg prettig.

“Als de Noord-Hollanders je vertrouwen, dan is het goed en dan mag er ook wel iets fout gaan.” aldus de notarissen. “We leveren ouderwetse dienstverlening tegen moderne tarieven.”

Bij de Noord-Hollanders draait het in de eerste plaats om vertrouwen.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ondernemende kandidaat-notaris met kennis op tenminste twee vakgebieden.

Iemand die samen met zijn/haar toekomstige collega-notaris zichtbaar wil worden en energie krijgt van het samen verder uitbouwen van een fijn netwerk aan contacten.

Een besluitvaardige teamplayer die energie krijgt van prettig samenwerken, voelt zich hier als een vis in het water.

Beheerst u één of meerdere vakgebieden nog niet voldoende, dan kan de uittredende notaris daarin nog een waardevolle rol in spelen voor de nabije toekomst, in het bijzonder in de ondernemingsrechtpraktijk. Denk hierbij aan inwerken, begeleiden, dossierafwikkeling, het voeren van besprekingen of waarneming tijdens vakanties.

Uiteraard alles op basis van goede en duidelijke afspraken waarbij Buro Next Impuls u als opvolgend notaris praktisch en overzichtelijk ondersteunt. Het ‘managen van (elkaars) verwachtingen’ bij de start van een nieuwe onderneming zal daarbij een belangrijke rol spelen.


Heeft u een ondernemende instelling en houdt u van het notaris-vak?

Wilt u graag werken op een gemoedelijk notariskantoor in platte organisatie?

Bel dan vandaag nog (06-45774007).

Iemand die van een gevarieerd publiek houdt en geïnteresseerd is in de mens, past hier goed!

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan uw opvolging met een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw nieuwe rol wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen en verwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan uw rol van aankomend notaris.

Meer informatie vindt u hier

Verschillende mogelijkheden voor protocolovername zijn bespreekbaar.

Interesse?

Bent u (of kent u) die notarisopvolger die zich in dit profiel herkent? Bent u er aan toe om úw ideeën in de praktijk om te zetten? Stuur dan uw CV naar bovenstaand e-mailadres.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoord al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u of u wel voldoet aan alle competenties of agrarische kennis? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, past deze notarisfunctie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.