Vacature Teamcoördinator OG in Heeze

Buro Next Impuls zoekt

namens haar opdrachtgever Notariskantoor Annet Wijers in Heeze

een Teamcoördinator OG

Bent u allround binnen de Registergoedpraktijk (of bereid dit te leren)?

Bent u doortastend ingesteld en houdt u van goede communicatie?

Spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan?

Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur: 06-45 77 40 07.

“Een doortastende persoonlijkheid die houdt van organiseren en communiceren, past goed op deze plek.”

Wie zoeken we?

Binnen het vakgebied Registergoed zoeken we een enthousiaste en doortastende persoonlijkheid die wederom een waardevolle aanvulling wordt binnen dit prettig samenwerkende team OG. Bij voorkeur iemand die bekend is met alle facetten binnen het registergoed óf bereid is dit te leren om zodoende binnen een jaar toe te werken naar een allround positie (let wel: enige zelfstandige ervaring in dossierafwikkeling binnen de registergoed is een vereiste).

Binnen de OG-praktijk wordt u zelfstandig dossierbehandelaar en bent u het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern. U heeft veel vrijheid en behoudt de helicopterview tijdens de dagelijkse gang van zaken.

Een binnenlopende cliënt of makelaar staat u zelf te woord, waardoor u al snel vele contacten in een warm netwerk zult opbouwen.

U wordt daarbij ondersteund door een ervaren, nauwkeurige en hardwerkende notarieel medewerkster OG.

Het merendeel van de OG-werk zal bestaan uit de afwikkeling van reguliere leveringdossiers, afgewisseld met zo nu en dan reststroken gemeentegroen, vestigen van een zakelijke recht, een akte van ruiling e.d.

Deze functie is absoluut passend voor een notarisklerk OG of ervaren notarieel medewerk(st)er OG.

Bent u kandidaat-notaris en geïnteresseerd in deze functie? Ook dan nodigen we u graag uit om te solliciteren op deze functie. In dat geval maken we uw functie passend op maat; eventueel aangevuld met werkzaamheden naar een ander vakgebied en/of vaste dag waarneming waarbij de OG-werkzaamheden prioriteit zullen hebben.

Bent u praktisch ingesteld en behandelt u uw dossiers graag correct af tegen een eerlijk tarief? En kunt u zich makkelijk verplaatsen in de (dorpse) client? Dan delen wij dezelfde visie, want daarin ligt de kracht van dit notariskantoor.

Iemand die graag werkt in een gevarieerde dorpspraktijk en in een klein team, voelt zich hier als ‘een vis in het water’.

We zien bij voorkeur iemand voor 3 of 4 werkdagen per week; 5 werkdagen zijn bespreekbaar wanneer de werkzaamheden worden uitgebreid naar een ander vakgebied.

Herkent u zich in dit profiel? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007) of mail naar bovenstaand e-mailadres.

“Eerste aanspreekpunt voor de OG-praktijk met veel vrijheid.”

Het kantoor

Het kantoor bestaat uit 1 notaris, 1 ervaren notarieel medewerkster OG, 1 notarieel secretaresse en 1 receptioniste/telefoniste.

U treft hier een gevarieerde dorpspraktijk, laagdrempelig en bij voorkeur correct en praktisch in de benadering.

“Iemand die graag werkt in een kleine en gevarieerde dorpspraktijk, voelt zich hier als een ‘vis in het water’.”

Uw perspectief

We zoeken een teamcoördinator OG (3, 4 of 5 dagen) die:


Bent u OG-allround of bereid daar naartoe te werken?

Werkt u graag in een klein en gevarieerde dorpspraktijk?

Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).


Wat kunt u verwachten?

Van de notaris? Vraagbaak, flexibiliteit, begripvol.

Van het team? Gelijkwaardig in de omgang; harde en serieuze werkers.

Een stabiel kantoor met een gedegen uitstraling, waar men waarde hecht aan de vaste cliëntenkring. 

Wat cliënten zeggen?

  • Plezierige samenwerking – Bij dit kantoor had ik het gevoel dat er tijd was voor ons. Er kon een grapje gemaakt worden, tegelijkertijd werd het zakelijke deel netjes en nauwkeurig en begrijpbaar afgehandeld.
  • Vriendelijk en duidelijke uitleg – Voelde me gelijk op mijn gemak. Persoonlijke benadering.
  • Professioneel, snel en vriendelijk – Snelle en accurate afhandeling; plezierige ontvangst.
  • Goed, netjes en snel geregeld – Prettige werknemers. Goede duidelijke communicatie zowel schriftelijk als mondeling.

Wat cliënten zeggen? “Goed, netjes en snel geregeld. Prettige werknemers. Goede duidelijke communicatie zowel schriftelijk als mondeling.”

Uw persoonlijke vooruitzichten / loopbaanontwikkeling

Gedurende het eerste jaar van deze samenwerking wordt er heel bewust aandacht gegeven aan een op maat gemaakt inwerkplan.

Buro Next Impuls zorgt voor een betrokken persoonlijke begeleiding, zowel intern als extern. Uw functie wordt op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke wensen, uw loopbaanverwachtingen, uw kennis- en praktijkbehoefte en notarieel vakinhoudelijke ambities. Conform een duidelijk inwerkplan waarin de verwachtingen over en weer vooraf samen worden besproken en waarbij u zelf kunt aangeven op welk gebied u (nog) extra ondersteuning wenst (of juist niet).

Op deze manier bouwen we doelbewust en samen aan een duurzame samenwerking.

Samen maken we uw nieuwe functie stap-voor-stap op maat!

Interesse?

Bent u (of kent u) die notarisklerk/paralegal/notarieel medewerker/kandidaat-notaris OG die in dit team past? Stuur dan uw CV naar bovenstaand e-mailadres.

Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Liana van de Vendel van Buro Next Impuls kent het kantoor goed en beantwoordt al uw vragen graag.

Herkent u zich in het profiel, maar twijfelt u of u wel voldoet aan alle competenties? Bel dan toch even. Met de juiste en goede begeleiding, maken we de functie samen op maat en past deze functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas.

Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak.