Vacatures notariaat

werving selectie notariaat vacaturebank notariaat leiderschapcoaching leiderschap managementcoaching managementtraining eigen identiteit authentiek leiderschap coachend leiderschap teams coachen hoe coach ik mijn team leiding geven managenVacatures notariaat – Werving & Selectie PLUS

1
1
1

1

1
1

 

 

Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesVoor werkgevers én werknemers: Juiste mensen op de juiste plek!

Buro Next Impuls zoekt in diverse regio’s namens haar opdrachtgevers:

 • NIEUW: een KANDIDAAT-NOTARIS PFR in PIJNACKER: heeft u veel affiniteit met de Familierechtpraktijk? Spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan? Draait u uw handen niet om voor ingewikkelde zaken? Werkt u bij voorkeur in een klein en ondersteunend team? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007).
 • NIEUW: een TEAMCOÖRDINATOR voor de VASTGOEDPRAKTIJK in VELDHOVEN: kandidaat-notaris/notarisklerk/notarieel jurist/ervaren notarieel medewerker (4 of 5 werkdagen). Bent u een kei in OG-zakenWilt u zelfstandig input geven aan uw ‘eigen’ RegistergoedpraktijkBent u een echte verbinder die elkaars kwaliteiten weet te benutten? Houdt u van vrijheid en verantwoordelijkheid in uw functie? Zoekt u een fijne werkkring binnen een inspirerende werkomgevingDan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Bel 06-45774007 (iedere werkdag tot 20.00 uur!).
 • TOEKOMSTPERSPECTIEF: een NOTARIS-OPVOLGER voor BREDABeschikt u over legio ideeën en wilt u deze, als zelfstandig notaris, gaan uitvoeren? Zoekt u een mooie en stabiele regio om het stokje over te nemen? Werkt u het liefst in een platte organisatie? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek!
  Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres. Ook zeer geschikt voor een duo (denk aan: 2 deeltijd kandidaat-notarissen of echtpaar)!

Bent u er aan toe om samen met een hernieuwd team aan de slag te gaan conform een duidelijke richting? Waarbij de wederzijdse verwachtingen duidelijk zijn vanwege een duidelijke profielschets en zorgvuldig inwerkadvies? Bel of mail me dan vandaag nog. Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Ja, ik ben (of ik ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak. Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeam!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesVoor werkgevers én werknemers: Juiste mensen op de juiste plek!

De volgende vacatures zijn inmiddels ingevuld. Zat hier uw ideale functie of werkgever bij? Niet getreurd… naast bovenstaande vacatures beschik ik nog over tal van andere (stille) vacatures. Bel of mail me vandaag nog. Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

 • [REEDS INGEVULD]: een WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS VOOR AMSTELVEEN (4-5 dagen). Heeft u veel affiniteit met OG en/of de Amsterdamse praktijk? Bent u een mensenmens en zit u graag met cliënten aan tafel? Houdt u van dynamiek en variatie? Spreken flexibele werktijden of een thuiswerkplek u aan? Hier is alles bespreekbaar. Graag nodig ik u uit voor een kennismakingsgesprek! Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.
 • [REEDS INGEVULD]:  een (tweede) TOEGEVOEGD NOTARIS voor ALMEREHeeft u veel affiniteit met OG? Werkt u graag in een super-informele sfeer? Overdag productief op kantoor en ‘s avonds met een tevreden gevoel thuis? Zoekt u een prettige mix van bespreken, passeren en behandelen van dossiers? Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Ik ken het kantoor goed en beantwoord al uw vragen graag.
 • [REEDS INGEVULD]: een NOTARIS-OPVOLGER voor het combi-kantoor VELP-DIEREN. De mogelijkheden liggen hier voor het oprapen. Vanwege haar natuurlijke begrenzingen ‘de IJssel’, ‘Nationaal Park Veluwezoom’ liggen Velp en Dieren enigszins geïsoleerd en heeft dit kantoor daardoor een stabiele positie. U kunt moeiteloos instappen; alleen of samen met een partner/collega kandidaat-notaris.
 • [REEDS INGEVULD]:  een TOEGEVOEGD NOTARIS voor ALMEREHeeft u veel affiniteit met OG? Werkt u graag in een super-informele sfeer? Overdag productief op kantoor en ‘s avonds met een tevreden gevoel thuis? Zoekt u een prettige mix van bespreken, passeren en behandelen van dossiers? Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Ik ken het kantoor goed en beantwoord al uw vragen graag.
 • [REEDS INGEVULD] een OG NOTARIEEL MEDEWERKER / NOTARISKLERK / PARALEGAL voor ALMERE-STADWil je graag als zelfstandig OG-dossierbehandelaar aan de slag? Kun je hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden? Heb je het liefst zelf en direct contact met je cliënten en intermediairs? Werk je bij voorkeur op een middelgroot kantoor in een super-informele sfeer? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD]  een (bijna) WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS PFR/OR voor SCHIJNDEL (N-Br)Bent u een generalist die het liefst zijn/haar eigen draai geeft aan de uitvoering? Werkt u het liefst zelfstandig aan- en in uw dossiers? Wilt u zich (verder) ontwikkelen in de PFR-praktijk (primair) en OR-praktijk (secundair)? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek!
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIS-OPVOLGER voor het Brabantse SINT-OEDENRODE. Zelfstandig én parttime notaris worden binnen een ondersteunende maatschap? Ja, dat is hier zeker mogelijk. U kunt hier parttime starten en in de toekomst uitbouwen naar fulltime ondernemen mét de facilitaire en juridische ondersteuning wanneer ú daar behoefte aan heeft.
  Qua eigen initiatieven, wensen en ideeën is binnen deze maatschap ALLES BESPREEKBAAR! 
 • [REEDS INGEVULD] een teamleider OG voor BERKEL EN RODENRIJS. Wilt u het traditionele notariaat verruilen voor een MODERNE AANPAK? Is uw kennis en ervaring binnen het vakgebied OG op orde? Werkt u graag ZELFSTANDIG en bruist u van de nieuwe ideeën? Vindt u COMMUNICEREN (binnen en buiten het team) belangrijk en kun en wilt u uw teamleden daarin verder op-/begeleiden?
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIS-OPVOLGER voor het karakteristieke RHENEN. Zoekt u een notariskantoor waar qua markt en klantenbinding nog VEEL GROEIPOTENTIE aanwezig is? Lijkt het u leuk om samen met dit GOED OP ELKAAR INGESPEELD, kleine team aan de slag te gaan? En bent u of kent u die ZELFSTANDIGE kandidaat-notaris die deze mooie kans herkent en graag in 2018 wilt grijpen?
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIS-OPVOLGER voor het goed lopend en allround Kern notarissen in HARDERWIJK. U treedt toe tot de maatschap, welke graag samen met u haar professionaliteit, klantenkring en toekomstvisie verder gaat uitbouwen. Bent u of kent u die enthousiaste KANDIDAAT-NOTARIS die klaar is voor de ‘volgende stap’ om in 2018 de huidige NOTARIS OP TE VOLGEN? Een gespreid bedje!
 • [REEDS INGEVULD] ervaren notarieel medewerker/notarisklerk ONDERNEMINGSRECHT in Mijdrecht die als het ware als rechterhand van de notaris gaat fungeren en graag zelfstandig werkt in een klein team waar initiatief nemen wordt aangemoedigd? Deze vacature is ontstaan vanwege toegenomen werkdrukte, waardoor directe ondersteuning van de notaris gewenst is. De notaris dient ontlast te worden van alle voorkomende, adhoc en niet-adhoc, taken binnen de Ondernemingsrechtpraktijk.
 • [REEDS INGEVULD] ervaren OG-KLERK/KANDIDAAT-NOTARIS in de regio ZOETERMEER-ROTTERDAM, die graag zelfstandig werkt in een klein team waar sprake is van een no-nonsens-mentaliteit? 
Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak. Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeam!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek!

Bent u er aan toe om samen met een hernieuwd team aan de slag te gaan conform een duidelijke richting? Waarbij de wederzijdse verwachtingen duidelijk zijn vanwege een duidelijke profielschets en zorgvuldig inwerkadvies? Bel of mail me dan vandaag nog. Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

vacatures notariaat