Vacatures notariaat

werving selectie notariaat vacaturebank notariaat leiderschapcoaching leiderschap managementcoaching managementtraining eigen identiteit authentiek leiderschap coachend leiderschap teams coachen hoe coach ik mijn team leiding geven managenVacatures notariaat – Werving & Selectie PLUS voor vaste dienstverbanden

Buro Next Impuls heeft een zeer actieve portefeuille, welke is gelimiteerd in een bepaald aantal opdrachten gelijkertijd en over geheel Nederland verspreid is. Door maximale focus en aandacht te besteden aan een beperkt aantal opdrachten tegelijk, heeft deze dynamische aanpak een extreem hoog slagingspercentage (>95%) in duurzame samenwerkingen.

Bent u notaris-werkgever en op zoek naar dé ideale kandidaat? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en bel 00 33 7 8737 7731. Binnen enkele minuten heeft u direct inzicht in de beschikbaarheid van geschikte kandidaten in uw regio, wat deze exclusieve selectiemethode voor uw notaristeam oplevert, welke invulling van de juiste man/vrouw het beste is en dit tegen vaste tarieven. Transparantie aan de voorkant. Daar houden wij van!

Bent u werknemer en als Notariële Professional op zoek naar uw droombaan waar uw wensen, ambities en toekomstperspectieven vooraf onderzocht en duidelijk zijn? Hoe? Lees hier hoe deze exclusieve aanpak ook voor u kan werken. Ons werkgebied omvat geheel Nederland.


Bent u er aan toe om samen met een hernieuwd team aan de slag te gaan conform een duidelijke richting? Waarbij de wederzijdse verwachtingen duidelijk zijn vanwege een duidelijke profielschets en zorgvuldig inwerkadvies? Bel of mail dan vandaag nog. Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Ja, ik ben (of ik ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak. Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeam!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesVoor werkgevers én werknemers: Juiste mensen op de juiste plek!

De volgende vacatures zijn inmiddels ingevuld. Zat hier uw ideale functie of werkgever bij? Niet getreurd… naast bovenstaande vacatures beschik ik nog over tal van andere (stille) vacatures. Bel of mail me vandaag nog. Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

 • [REEDS INGEVULD]: een KANDIDAAT-NOTARIS én een NOTARISKLERK/ervaren NOTARIEEL MEDEWERKER in DEN HAAG binnen de vakgebieden PFR én OG. Werkt u graag in het vakgebied Personen- en Familierecht óf Registergoed? Zoekt u een prettige mix van dossierbehandeling en het voeren van besprekingen? En spreekt een leuke doorsnee stadspraktijk met de ‘gemiddelde mens’ als klant u aan? Deze twee functies zijn zowel voor een kandidaat-notaris als een notarisklerk/ervaren notarieel medewerker! We bouwen de functies samen om uw wensen, ambities en ervaring heen. Bel 06-45774007 voor meer informatie.
 • [REEDS INGEVULD]: een KANDIDAAT-NOTARIS OG / TEAMCOÖRDINATOR in NIJMEGEN. Zit u graag met mensen aan tafel? Vindt u het leuk om ook zelf te passeren? Bent u graag een spin in het web door uw pro-actieve aanpak? Zoekt u de ruimte in het vormgeven van uw eigen ideeën? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Ik ken het kantoor erg goed en vertel u graag álles over deze dynamische functie! Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007)
 • [REEDS INGEVULD]: een KANDIDAAT-NOTARIS (PFR) in ARNHEM. Zoekt u een functie met een prettige mix van bespreken en dossierbehandeling? Heeft u veel affiniteit met het Personen- en Familierecht? Wilt u zich graag verder ontwikkelen of specialiseren? Iemand met belangstelling voor (nog te ontwikkelen) Estateplanning kan hier uit de voeten! Ik ken het kantoor erg goed en beantwoord al uw vragen graag. (06-45774007 – iedere werkdag tot 20.00 uur).
 • [REEDS INGEVULD]: een DOSSIERBEHANDELAAR REGISTERGOED IN PIJNACKER. Bent u op zoek naar een prettige mix van regulier/particulier en bijzonder registergoed dossiers? Houdt u van een gevarieerde dorpspraktijk? Krijgt u graag alle ruimte om uw kennis verder uit te breiden? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismaking! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur. Bel 06-45 77 40 07  of mail naar info@nextimpuls.nl.
 • [REEDS INGEVULD]: een BOEDELBEHANDELAAR (KANDIDAAT-NOTARIS OF NOTARISKLERK) IN DE SCHATKAMER VAN TWENTE (LOSSER). Heeft u affiniteit met het Personen- en Familierecht, met de nadruk op boedels? Houdt u van de afwisseling (dossierwerk en huisbezoek)? En spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismaking! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur. Bel 06-45 77 40 07  of mail naar info@nextimpuls.nl.
 • [REEDS INGEVULD]: een DOSSIERBEHANDELAAR REGISTERGOED (notarieel medewerker/notarisklerk) in HOOGERHEIDE (N-Br). Bent u allround binnen de Registergoedpraktijk (of bereid dit te leren)? Bent u oplossingsgericht ingesteld en houdt u van goede communicatie? Spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur of mail naar info@nextimpuls.nl.
 • [REEDS INGEVULD]: een NOTARISOPVOLGER in SPIJKENISSE. Zoekt u een mooie en stabiele regio om het stokje over te nemen? Werkt u het liefst in een platte organisatie met een ‘doe maar normaal’-mentaliteit? Werkt u graag samen met trouwe toeleveranciers vanwege de ‘goede knowhow in huis’. En herkent u de bouwstenen: kwaliteit, integriteit en service? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! Ik ken het kantoor erg goed en beantwoord uw vragen graag. (06-45774007 – iedere werkdag tot 20.00 uur).
 • [REEDS INGEVULD]: een KANDIDAAT-NOTARIS (PFR) in LELYSTAD. Heeft u veel affiniteit met het Personen- en Familierecht? Zoekt u een functie met een prettige mix van bespreken en dossierbehandeling? Wilt u zich graag verder ontwikkelen of specialiseren? Werkt u graag in een warme en betrokken teamsfeer? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! Ik ken het kantoor erg goed en beantwoord uw vragen graag. (06-45774007 – iedere werkdag tot 20.00 uur).
 • [REEDS INGEVULD]: een WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS in ALMERE. Werkt u graag in het Personen- en Familierecht? Wisselt u dit graag (zo nu en dan) af met Ondernemingsrecht (of wilt u dit graag leren)? Bent u allround (of wilt u zich hierin nog verder ontwikkelen)? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD]: een BOEDELBEHANDELAAR PFR in HOOGERHEIDE (N-Br). Heeft u affiniteit met het Personen- en Familierecht, met de nadruk op boedels? Heeft u graag alle vrijheid in het bespreken en behandelen ervan? En spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD] een TEAMCOÖRDINATOR OG voor gemoedelijk HEEZE (N-Br). Bent u allround binnen de Registergoedpraktijk (of bereid dit te leren)? Bent u doortastend ingesteld en houdt u van goede communicatie? En spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur: 06-45774007.
 • [REEDS INGEVULD] een KANDIDAAT-NOTARIS (starter, medior óf senior) in HULST (Zeeland). Heeft u veel affiniteit met het Personen- en Familierecht? Zoekt u een functie met een prettige mix van bespreken en dossierbehandeling? Wilt u zich graag verder ontwikkelen of specialiseren? Heeft u een nuchtere en praktische benadering?  Sluit dit aan op uw ideeën? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! (06-45774007). Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur.
 • [REEDS INGEVULD] een ERVAREN NOTARIEEL MEDEWERK(ST)ER/NOTARISKLERK OG  in ALMERE. Wil jij graag als zelfstandig dossierbehandelaar aan de slag? Heb jij helicopterview en coördineer je graag? Werk je bij voorkeur op een klein kantoor, waar je snel kunt schakelen? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek! Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres. Bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur!
 • [REEDS INGEVULD] een ERVAREN NOTARIEEL MEDEWERK(ST)ER/NOTARISKLERK OG  in PIJNACKER.Bent u allround binnen de Registergoedpraktijk (of bereid dit te leren)? Bent u doortastend ingesteld en houdt u van goede communicatie? Spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan? Werkt u bij voorkeur in een klein en ondersteunend team? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Bel 06-45774007 (iedere werkdag tot 20.00 uur) of mail naar bovenstaand e-mailadres.
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARISKLERK / PARALEGAL / NOTARIEEL MEDEWERK(ST)ER OG in AMSTERDAM CENTRUM. Werken in de ‘9 STRAATJES in AMSTERDAM’: vol schilderachtige monumenten, authentieke winkels en bijzondere horeca. Hoe leuk is dat?!? Wilt u graag als zelfstandig dossierbehandelaar aan de slag? Kunt u hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden? Werkt u graag in de OG- en kent u de Amsterdamse praktijk? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007). Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur.
 • [REEDS INGEVULD] een ERVAREN NOTARISKLERK / PARALEGAL / NOTARIEEL MEDEWERKER OG in ALMERE. Heb je al de nodige ervaring in de registergoedpraktijk (bestaande bouw)? Wil je graag als zelfstandig dossierbehandelaar aan de slag? Heb je het liefst zelf en direct contact met je cliënten en intermediairs? Werk je bij voorkeur op een middelgroot kantoor in een super-informele sfeer? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek! (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD] een WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS PFR/OR in ZEIST . Bent u een kei in Personen- en Familierecht? Bent u estate-planner en/of mediator (of wilt u zich hierin nog verder ontwikkelen)? Geeft u graag úw ideeën vorm bij het mede opzetten & uitbouwen van een PFR-praktijk? Wordt u enthousiast van de niet-standaard zaken? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIS OPVOLGER voor GOOR, gelegen in de bijzonder fraaie Overijsselse gemeente ‘Hof van Twente’. Kenmerkend: een mooie en stabiele regio om het stokje over te nemen. Geroutineerd: een klein, goed zelfsturend team met een oplossingsgerichte houding. Buitengewoon: trouwe cliëntenkring en loyale makelaars. Diversiteit: van agrariër tot kasteelheer. Spreekt dit u aan? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIEEL MEDEWERK(ST)ER voor de FAMILIERECHTPRAKTIJK óf REGISTERGOEDPRAKTIJK (HBO-niveau) in ZEIST. Heeft u veel affiniteit met de Familierecht óf Registergoed? Spreekt een kleine, doch gevarieerde, praktijk u aan? Houdt u van een hoge mate van zelfstandigheid of bent u bereid dit te leren? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007). Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur.
 • [REEDS INGEVULD] een (bijna) WAARNEMINGSBEVOEGDE KANDIDAAT-NOTARIS in HILVERSUM . Krijgt u energie van de Familierechtpraktijk of wilt u zich hierin nog verder ontwikkelen? Combineert u bij voorkeur het Familierecht met Registergoed? Geeft u graag zelf inhoud aan uw positie? En bent u een echte verbinder? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! (06-45774007)
 • [REEDS INGEVULD] een OG NOTARIEEL MEDEWERKER / NOTARISKLERK / PARALEGAL voor ALMERE-STADWil je graag als zelfstandig OG-dossierbehandelaar aan de slag? Kun je hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden? Heb je het liefst zelf en direct contactmet je cliënten en intermediairs? Werk je bij voorkeur op een middelgroot kantoor in een super-informele sfeer? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIS-OPVOLGER voor BREDA. Beschikt u over legio ideeën en wilt u deze, als zelfstandig notaris, gaan uitvoeren? Zoekt u een mooie en stabiele regio om het stokje over te nemen? Werkt u het liefst in een platte organisatie? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek!
  Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres. Ook zeer geschikt voor een duo (denk aan: 2 deeltijd kandidaat-notarissen of echtpaar)!
 • [REEDS INGEVULD] een WAARNEMINGSBEVOEGDE KANDIDAAT-NOTARIS in ZAANSTAD. Werkt u bij voorkeur in de Familierechtpraktijk? Wilt u zich juridisch blijven ontwikkelen? Behandelt u tevens graag bijzonder OG e/o nieuwe bouwprojecten (of bent u bereid hierin opgeleid te worden)? Werkt u graag op een no-nonsens kantoor en in een klein team met de kennis & know-how van een groot notariskantoor als Actus Notarissen? Graag nodig ik u uit voor een kennismakingsgesprek! Bel 06-45774007.
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARISKLERK / ERVAREN NOTARIEEL MEDEWERKER / PARALEGAL (OG) voor AMSTELVEEN (4-5 dagen). Werkt u graag in de OGen kent u de Amsterdamse praktijk? Houdt u van vrijheid en dynamiek? Zoekt u een functie waarin dossierbehandeling wordt afgewisseld met contact met mensen? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Bel 06-45774007 (iedere werkdag tot 20.00 uur!) of mail naar bovenstaand e-mailadres.
 • [REEDS INGEVULD] een KANDIDAAT-NOTARIS PFR in PIJNACKER: heeft u veel affiniteit met de Familierechtpraktijk? Spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan? Draait u uw handen niet om voor ingewikkelde zaken? Werkt u bij voorkeur in een klein en ondersteunend team? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007).
 • INGEVULD]: een WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS in ZEISTHeeft u veel affiniteit met de Familierecht- en/of Registergoedpraktijk? Denkt u graag mee en geeft u graag zelf inhoud aan uw positie in het team? Spreekt de algemene praktijk u aan of wilt u zich hierin verder ontwikkelen? Graag nodig ik u uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD]: een TEAMCOÖRDINATOR voor de VASTGOEDPRAKTIJK in VELDHOVEN: kandidaat-notaris/notarisklerk/notarieel jurist/ervaren notarieel medewerker (4 of 5 werkdagen). Bent u een kei in OG-zakenWilt u zelfstandig input geven aan uw ‘eigen’ RegistergoedpraktijkBent u een echte verbinder die elkaars kwaliteiten weet te benutten? Houdt u van vrijheid en verantwoordelijkheid in uw functie? Zoekt u een fijne werkkring binnen een inspirerende werkomgevingDan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Bel 06-45774007 (iedere werkdag tot 20.00 uur!).
 • [REEDS INGEVULD]: een (bijna) WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS voor bruisend SNEEKBent u een kei in Personen- en Familierecht of wilt u zich hierin nog verder ontwikkelen? Werkt u het liefst in een gezellig team met een ‘doe maar gewoon’-mentaliteit? Wordt u enthousiast van de niet-standaard zaken? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD]: een NOTARIEEL SECRETARESSE / MEDEWERK(ST)ER REGISTERGOED (MBO-niveau 4) voor VELP (Arnhem). Beschik je over een MBO werk- en denkniveau – minimaal niveau 4 (harde eis)? Houd je van afwisseling en kun je snel schakelen? Werk je accuraat en nauwkeurig? Heb je al 2-5 jaar werkervaring (notariële ervaring is een pré)? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking! Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.
 • [REEDS INGEVULD]: een WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS VOOR AMSTELVEEN (4-5 dagen). Heeft u veel affiniteit met OG en/of de Amsterdamse praktijk? Bent u een mensenmens en zit u graag met cliënten aan tafel? Houdt u van dynamiek en variatie? Spreken flexibele werktijden of een thuiswerkplek u aan? Hier is alles bespreekbaar. Graag nodig ik u uit voor een kennismakingsgesprek! Bel 06-45774007 of mail naar bovenstaand e-mailadres.
 • [REEDS INGEVULD]:  een (tweede) TOEGEVOEGD NOTARIS voor ALMEREHeeft u veel affiniteit met OG? Werkt u graag in een super-informele sfeer? Overdag productief op kantoor en ‘s avonds met een tevreden gevoel thuis? Zoekt u een prettige mix van bespreken, passeren en behandelen van dossiers? Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Ik ken het kantoor goed en beantwoord al uw vragen graag.
 • [REEDS INGEVULD]: een (bijna) WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS OG voor de bruisende badplaats NOORDWIJKBent u een kei in OG-zaken of wilt u zich hierin nog verder specialiseren? Wilt u zelfstandig input geven aan uw eigen Onroerend Goedpraktijk? Zoekt u een functie met toekomstperspectief? En misschien… de mogelijkheid om tijdens de lunchpauze aan zee uit te waaien? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD]: een NOTARIS-OPVOLGER voor het combi-kantoor VELP-DIEREN. De mogelijkheden liggen hier voor het oprapen. Vanwege haar natuurlijke begrenzingen ‘de IJssel’, ‘Nationaal Park Veluwezoom’ liggen Velp en Dieren enigszins geïsoleerd en heeft dit kantoor daardoor een stabiele positie. U kunt moeiteloos instappen; alleen of samen met een partner/collega kandidaat-notaris.
 • [REEDS INGEVULD]:  een TOEGEVOEGD NOTARIS voor ALMEREHeeft u veel affiniteit met OG? Werkt u graag in een super-informele sfeer? Overdag productief op kantoor en ‘s avonds met een tevreden gevoel thuis? Zoekt u een prettige mix van bespreken, passeren en behandelen van dossiers? Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur! Ik ken het kantoor goed en beantwoord al uw vragen graag.
 • [REEDS INGEVULD] een OG NOTARIEEL MEDEWERKER / NOTARISKLERK / PARALEGAL voor ALMERE-STADWil je graag als zelfstandig OG-dossierbehandelaar aan de slag? Kun je hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden? Heb je het liefst zelf en direct contact met je cliënten en intermediairs? Werk je bij voorkeur op een middelgroot kantoor in een super-informele sfeer? Bel dan vandaag nog met Buro Next Impuls (06-45774007).
 • [REEDS INGEVULD]  een (bijna) WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS PFR/OR voor SCHIJNDEL (N-Br)Bent u een generalist die het liefst zijn/haar eigen draai geeft aan de uitvoering? Werkt u het liefst zelfstandig aan- en in uw dossiers? Wilt u zich (verder) ontwikkelen in de PFR-praktijk (primair) en OR-praktijk (secundair)? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek!
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIS-OPVOLGER voor het Brabantse SINT-OEDENRODE. Zelfstandig én parttime notaris worden binnen een ondersteunende maatschap? Ja, dat is hier zeker mogelijk. U kunt hier parttime starten en in de toekomst uitbouwen naar fulltime ondernemen mét de facilitaire en juridische ondersteuning wanneer ú daar behoefte aan heeft.
  Qua eigen initiatieven, wensen en ideeën is binnen deze maatschap ALLES BESPREEKBAAR! 
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIEEL MEDEWERKER/NOTARISKLERK/PARALEGAL (OG) voor DEN HAAG: 4-5 dagen, werktijden kunnen flexibel worden ingevuld, waarbij een thuiswerkplek tot de mogelijkheden behoort. Werk je bij voorkeur op een middelgroot kantoor binnen een zeer diverse OG-praktijk? Wil je graag als zelfstandig dossierbehandelaar aan de slag binnen een leuke (werk)sfeer? Ben jij of ken jij de nieuwe collega voor dit (h)echte team?
 • [REEDS INGEVULD] een (BIJNA) WAARNEMINGSBEVOEGDE KANDIDAAT-NOTARIS voor EERSEL: een mooie positie op een dorp en niet te ver weg van Eindhoven Eindhoven.  Zoekt u een zelfstandige functie waar u uw werkzaamheden naar eigen inzicht kunt invullen? Draait u uw handen niet om voor de (algemene) Ondernemingsrecht- en Familierechtpraktijk? Werkt u graag in een klein team waar de verantwoordelijkheid samen gedragen wordt?
 • [REEDS INGEVULD] een teamleider OG voor BERKEL EN RODENRIJS. Wilt u het traditionele notariaat verruilen voor een MODERNE AANPAK? Is uw kennis en ervaring binnen het vakgebied OG op orde? Werkt u graag ZELFSTANDIG en bruist u van de nieuwe ideeën? Vindt u COMMUNICEREN (binnen en buiten het team) belangrijk en kun en wilt u uw teamleden daarin verder op-/begeleiden?
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIS-OPVOLGER voor het karakteristieke RHENEN. Zoekt u een notariskantoor waar qua markt en klantenbinding nog VEEL GROEIPOTENTIE aanwezig is? Lijkt het u leuk om samen met dit GOED OP ELKAAR INGESPEELD, kleine team aan de slag te gaan? En bent u of kent u die ZELFSTANDIGE kandidaat-notaris die deze mooie kans herkent en graag in 2018 wilt grijpen?
 • [REEDS INGEVULD] een TOEGEVOEGD-NOTARIS (4-5 dagen) voor groeigemeente VELDHOVEN met stadse allure. Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Ligt het in uw ambitieplannen om over 3-5 jaar zélf notaris te worden? Zoek u een team waarin u zich direct opgenomen voelt in het team en de sfeer echt goed is?
 • [REEDS INGEVULD] een kandidaat-notaris (PFR of OR of OG) (4-5 dagen) voor hightech VELDHOVEN. Ben jij of ken jij de nieuwe collega in dit (h)echte team? Zoekt u een fijne werkkring binnen een inspirerende werkomgeving? Bent u (bijna) waarnemingsbevoegd?  Vertel ons wat u graag wilt doen en we creëren samen een fantastische rol- en taakverdeling voor u!
 • [REEDS INGEVULD] een NOTARIS-OPVOLGER voor het goed lopend en allround Kern notarissen in HARDERWIJK. U treedt toe tot de maatschap, welke graag samen met u haar professionaliteit, klantenkring en toekomstvisie verder gaat uitbouwen. Bent u of kent u die enthousiaste KANDIDAAT-NOTARIS die klaar is voor de ‘volgende stap’ om in 2018 de huidige NOTARIS OP TE VOLGEN? Een gespreid bedje!
 • [REEDS INGEVULD] een representatieve, stressbestendige TELEFONISTE/RECEPTIONISTE (fulltime inzetbaar & MBO-niveau 4) voor een KANTOOR in de juridische sector in RHENEN. De functie van (enige) telefoniste/receptioniste behoort tot uw belangrijkste taak. U wordt hét visitekaartje van het kantoor, waarbij u deels een rol als gastvrouw op u neemt (ontvangst van cliënten, serveren van koffie/thee, enz.). Als telefoniste/receptioniste bent u de ‘spil van het kantoor’. De dienstverlening is zeer gevarieerd hanteert een soms druk bezette agenda. Daardoor is geen enkele dag saai te noemen; hetgeen de inhoud van de werkzaamheden veelzijdig en uitdagend maakt.
 • [REEDS INGEVULD] ervaren notarieel medewerker/notarisklerk ONDERNEMINGSRECHT in Mijdrecht die als het ware als rechterhand van de notaris gaat fungeren en graag zelfstandig werkt in een klein team waar initiatief nemen wordt aangemoedigd? Deze vacature is ontstaan vanwege toegenomen werkdrukte, waardoor directe ondersteuning van de notaris gewenst is. De notaris dient ontlast te worden van alle voorkomende, adhoc en niet-adhoc, taken binnen de Ondernemingsrechtpraktijk.
 • [REEDS INGEVULD] ervaren OG-KLERK/KANDIDAAT-NOTARIS in de regio ZOETERMEER-ROTTERDAM, die graag zelfstandig werkt in een klein team waar sprake is van een no-nonsens-mentaliteit? 
Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak. Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeam!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesDe juiste mensen op de juiste plek!

Bent u er aan toe om samen met een hernieuwd team aan de slag te gaan conform een duidelijke richting? Waarbij de wederzijdse verwachtingen duidelijk zijn vanwege een duidelijke profielschets en zorgvuldig inwerkadvies? Bel of mail me dan vandaag nog. Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

vacatures notariaat