Werving&Selectie

EXCLUSIEVE WERVING & SELECTIE PLUS+ van de juiste kandidaat voor uw team

werving selectie notariaat vacaturebank notariaat leiderschapcoaching leiderschap managementcoaching managementtraining eigen identiteit authentiek leiderschap coachend leiderschap teams coachen hoe coach ik mijn team leiding geven managenHet notariaat heeft de afgelopen jaren pittige tijden gekend. Nu de markt weer fors is aangetrokken, kunnen notariskantoren weer vooruitkijken om hun (geslonken) personeelsbestand weer actief en heel toekomstgericht op te bouwen.

Buro Next Impuls beschikt vanuit haar brede achtergrond in het notariaat over een exclusief bestand aan (actieve en ‘stille’) kandidaten:

  • notaris-opvolgers
  • toegevoegd notarissen of kandidaat-notarissen in de maatschap
  • kandidaat-notarissen
  • notarisklerken/paralegals/HBO juristen
  • notariële duizendpoten
Klik HIER voor alle vacatures in het notariaat!Ik ben nieuwsgierig naar alle vacutures.

Het doel van deze PLUS-aanpak is het uitgangspunt: de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek.

Vanuit het uitgangspunt de ‘best matchende m/v’ wordt onder meer onderzocht:

  1. wát is er nodig qua optimale samenwerking in het team? En wélke kandidaat past daar het beste bij?
  2. wat is de juíste rol- en taakverdeling?
  3. wat zijn de verwachtingen & verantwoordelijkheden over én weer?

Deze specifieke werving & selectie PLUS wordt gecombineerd met een brede achtergrondkennis (>25jr) en specifieke behoeften binnen het notariaat, coaching en advies op het gebied van de juiste rol- en taakverdeling, leiderschap, ondernemerschap en teamontwikkeling.
Deze combinatie maakt dat Buro Next Impuls beschikt over een exclusieve selectiemethode voor de beste invulling van de juiste man/vrouw op de juiste plek binnen het notaristeam, tegen vaste tarieven.
Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen (06-45774007)? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Klik HIER voor alle vacatures in het notariaat!Ik ben nieuwsgierig naar alle vacutures.

Twijfelt u eraan of uw huidige positie nog past of zoekt u een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Met de juiste en goede begeleiding, past een nieuwe functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas. Wij creëren de functie om u heen!
Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007).

gratis quickscan assessment

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak. Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeam!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesVoor werkgevers én werknemers: Juiste mensen op de juiste plek