Werving&Selectie

Klik HIER voor ALLE VACATURES in het notariaat!Ik ben nieuwsgierig naar alle vacutures.

EXCLUSIEVE WERVING & SELECTIE PLUS+ van de juiste kandidaat voor uw team

werving selectie notariaat vacaturebank notariaat leiderschapcoaching leiderschap managementcoaching managementtraining eigen identiteit authentiek leiderschap coachend leiderschap teams coachen hoe coach ik mijn team leiding geven managenNu de markt weer fors is aangetrokken, kunnen notariskantoren weer vooruitkijken om hun (geslonken) personeelsbestand weer actief en toekomstgericht op te bouwen.

Waarbij het voor de toekomst heel belangrijk gaat worden dat notariskantoren beschikken over een uitgebreid scala aan talenten en ervaringen om zodoende een breed cliëntenbestand aan te (kunnen) trekken.

Buro Next Impuls beschikt vanuit haar brede achtergrond in het notariaat over een exclusief bestand aan (actieve en ‘stille’) kandidaten en notariskantoren:

  • notaris-opvolgers
  • toegevoegd notarissen of kandidaat-notarissen in de maatschap
  • kandidaat-notarissen
  • notarisklerken/paralegals/HBO juristen
  • notariële duizendpoten

“Buro Next Impuls match geen CV’s… maar mensen(!)”

Met >25 jaar praktijkervaring in het Notariaat is Buro Next Impuls ervan overtuigd dat het samenstellen van een goed team anders kan, sterker nog: WERVEN MOET ANDERS… onderscheidender, succesvoller en gebouwd op talenten en kwaliteiten.

Met behulp van vooraf onderzochte ontwikkelmogelijkheden, gerichtere toekomstperspectieven, een goed inwerkadvies met wederzijds commitment en follow-up gesprekken, wordt ‘de functie om de persoon heen gecreëerd’ (en niet andersom). Dit voorkomt scheve verwachtingen, het niet-nakomen van afspraken, het niet-optimaal inzetten van kwaliteiten en ambities.

Het doel van deze PLUS-aanpak is het uitgangspunt: de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek. Vanuit het uitgangspunt de ‘beste match’ wordt onder meer onderzocht:

  1. wát is er nodig qua optimale samenwerking in het team? En wíe past daar het beste bij?
  2. wat is de juíste rol- en taakverdeling?
  3. wat zijn de wederzijdse verwachtingen & verantwoordelijkheden?

Gezien de vele positieve reacties van zowel werkgevers als medewerkers, alsmede het hoge slagingspercentage (>95%) laten zien dat dit duurzame en lange-termijn-resultaten oplevert.

Klik HIER voor ALLE VACATURES in het notariaat!Ik ben nieuwsgierig naar alle vacutures.

Bent u werkgever en op zoek naar de ideale kandidaat?

Deze specifieke werving & selectie PLUS is een combinatie van brede notariële praktijkervaring (>25jr) en kennis van de specifieke behoeften binnen het notariaat, coaching en advies op het gebied van de juiste rol- en taakverdeling, leiderschap, ondernemerschap en teamontwikkeling.
Deze combinatie maakt dat Buro Next Impuls beschikt over een exclusieve selectiemethode voor de beste invulling van de juiste man/vrouw op de juiste plek binnen het notaristeam, tegen vaste tarieven.
Geïnteresseerd of vooraf even vrijblijvend bellen (06-45774007)? Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeam!Ik maak graag een belafspraak.

Bent u medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Twijfelt u eraan of uw huidige positie nog past of zoekt u een leuke nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Met de juiste en goede begeleiding, past een nieuwe functie u binnen afzienbare tijd als een op maat gemaakte jas. Uw nieuwe functie creëren we samen om u heen!
Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (06-45774007).

NB. Iedere maand wordt aan 2-3 personen het podium gegeven om zich (anoniem) te presenteren. Wilt u zichzelf eens op een andere manier onder de aandacht brengen en spreekt dit u aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen! (06-45774007)

gratis quickscan assessment

Ja, ik ben (of ken) de juiste persoon voor één van de vacatures!Ik maak graag een belafspraak. Mijn ideale functie zit er niet bij. Wel wil ik me alvast inschrijven als ‘stille’ kandidaat.Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor exclusieve Werving & Selectie PLUS vacature-updatesVoor werkgevers én werknemers: De juiste mensen op de juiste plek