Werving&Selectie

Klik HIER voor het AANBOD VAN VACATURES & BESCHIKBARE KANDIDATEN!Ik ben nieuwsgierig naar het actuele aanbod.

Buro Next Impuls beschikt vanuit haar brede achtergrond in het notariaat over een exclusief bestand aan (actieve en ‘stille’):

EXCLUSIEVE WERVING & SELECTIE PLUS+ van de juiste kandidaat en het juiste kantoor

  1. notariskantoren én
  2. notaris-opvolgers, kandidaat-notarissen, notarisklerken/paralegals/HBO juristen en andere notariële duizendpoten
vacatures notariaat vacaturebank vacaturebank notariaat kandidaat-notaris Pijnacker Zoetermeer Den Haag Rotterdam notaris worden notaris opvolger protocol te koop leuk notariskantoor om over te nemen leuke baan voor kandidaat-notaris waarnemingsbevoegd Wilbert Raat registergoed Veldhoven notarisklerk brabant kandidaatnotaris randstad Next Impuls Liana van de Vendel

Bent u dé ideale collega en op zoek naar uw ideale droombaan? Twijfelt u eraan of uw huidige positie nog past? Of wilt u dichter bij huis werken, meer/minder werken, goede opleidingsmogelijkheden, een beter salaris of ‘gewoon’ een leukere werkomgeving? Ook voor u is die droombaan te vinden. Aarzel niet om contact op te nemen om alle opties door te nemen. Even (vrijblijvend) bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur (00 33 7 8737 7731).

Bent u dé gedroomde notaris-werkgever en op zoek naar de ideale kandidaat? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Binnen enkele minuten heeft u direct inzicht in de beschikbaarheid van geschikte kandidaten in uw regio, wat deze exclusieve selectiemethode voor uw notaristeam oplevert, welke invulling van de juiste man/vrouw het beste is en dit tegen vaste tarieven. Transparantie aan de voorkant. Daar hou ik van!


“Buro Next Impuls match geen CV’s… maar mensen(!)”

Bent u er aan toe om samen met een hernieuwd team aan de slag te gaan conform een duidelijke richting? Waarbij de wederzijdse verwachtingen vooraf duidelijk zijn vanwege een duidelijke profielschets en zorgvuldig inwerkadvies voor het eerste jaar? Bel of mail dan vandaag nog. Dat kan iedere werkdag tot 20.00 uur!

Ja, ik ben op zoek naar mijn ideale droombaan in het notariaat!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik TWIJFEL eraan of mijn huidige positie nog bij mij past.Ik maak graag een belafspraak. Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeamIk maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor de MAANDELIJKSE WERVING & SELECTIE UpdatesVoor werkgevers én werknemers: Juiste mensen op de juiste plek!

Een ANDERE aanpak!

Met >25 jaar praktijkervaring in het Notariaat is Buro Next Impuls ervan overtuigd dat het samenstellen van een goed team anders én beter kan, sterker nog: WERVEN MOET ANDERS… onderscheidender, succesvoller en gebouwd op talenten en kwaliteiten!

Met behulp van vooraf onderzochte ontwikkelmogelijkheden, gerichte toekomstperspectieven, een goed inwerkadvies met wederzijds commitment en follow-up gesprekken in het eerste jaar, wordt ‘de functie om de persoon heen opgebouwd’ (en niet andersom!). Dit voorkomt achteraf scheve verwachtingen, het niet-nakomen van gedane afspraken of het niet-optimaal inzetten van kwaliteiten en ambities.

Het doel van deze PLUS-aanpak is het uitgangspunt: de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek. Vanuit het uitgangspunt de ‘beste match’ wordt onder meer onderzocht:

  1. wát is er nodig qua optimale samenwerking in het team? En wíe past daar het beste bij?
  2. wat is de juíste rol- en taakverdeling?
  3. wat zijn de wederzijdse verwachtingen & verantwoordelijkheden?
gratis quickscan assessment

Gezien de vele positieve reacties van zowel werkgevers als medewerkers, alsmede het hoge slagingspercentage (>95%) laten zien dat dit duurzame en lange-termijn-resultaten oplevert.

Ja, ik ben op zoek naar mijn ideale droombaan in het notariaat!Ik maak graag een belafspraak. Ja, ik TWIJFEL eraan of mijn huidige positie nog bij mij past.Ik maak graag een belafspraak. Ik ben WERKGEVER en op zoek naar de juiste man/vrouw voor mijn notaristeamIk maak graag een belafspraak. Ja, ik meld me aan voor de maandelijkse Werving & Selectie updatesVoor werkgevers én werknemers: Juiste mensen op de juiste plek!

werving selectie notariaat vacaturebank notariaat leiderschapcoaching leiderschap managementcoaching managementtraining eigen identiteit authentiek leiderschap coachend leiderschap teams coachen hoe coach ik mijn team leiding geven managen