Assessment nieuwe werknemer

In een assessment nieuwe werknemer komen bij Buro Next Impuls de volgende punten aan de orde:

  • Het vaststellen van de intrinsieke vaardigheden vinden niet plaats zoals de gebruikelijke testen op gedrag, maar op hetgeen aan gedrag ten grondslag ligt (bewustzijnsprofiel, leiderschap DNA, intuïtie en ontwikkelpotentieel).
  • De uitkomsten zijn geen typeringen ‘in hokjes’, maar juist unieke spiegels met haarscherpe analyses van beperkingen en potentieel.
  • Een complementaire rapportage toegespitst op de kandidaat maakt het assessment compleet.

Het assessment nieuwe werknemer duurt een dagdeel en vindt na een aantal quick-scans via videosessies plaats; dit kan iedere werkdag tot 20.00 uur en in het weekend.

Het geheel bestaat o.a. uit een unieke en onderscheidende test op persoonlijkheid, diverse gedragskenmerken, de speciaal door Buro Next Impuls ontwikkelde quick-scan ImpulZZ-monitor® voor organisatiediagnostiek, teamontwikkeling en persoonlijke positionering, met daarna een diepte-interview.

Deze onderscheidende aanpak voor assessments werkt NIET met multiple choice vragen. De kandidaat kan dan namelijk niet zijn of haar volle potentie en breedheid tonen. De op elkaar afgestemde tests gaan qua persoonlijkheidsgebied, gedragskenmerken en leiderschapgebied diep op de inhoud in. Waardoor de mogelijkheid wordt gegeven om volledig tot zijn of haar recht te komen wat betreft inhoud.

Dus juist geen multiple choice vragen, maar open vragen waar iedere kandidaat heel breed en diep alles mag laten zien wat hij of zij juist wel of niet in huis heeft. Het verifiëren van (bij voorkeur) drie recensies maakt er een onderdeel van uit.

De analyse vind je terug in het Assessmentrapport. Dit rapport gaat eerst naar de kandidaat en als de kandidaat akkoord is, dan gaat hij ook naar de (potentieel) werkgever.

Een assessment is maatwerk en de investering is afhankelijk van het aantal kandidaten, het profiel en de locatie. Informeer vrijblijvend naar de werkwijze en de tarieven.

goede assessment Reviews coaching | training | advisering Next Impuls  info@nextimpuls.nl  +337 8737 7731 Liana van de Vendel Buro Next Impuls Coaching en training voor het notariaat complex mkb familiebedrijven klerk support freelance notarisklerk freelance kandidaat-notaris interim notarisklerk interim kandidaat-notaris coaching training Domaine l’arpent vakantiehuis met prive zwembad in frankrijk prive retraites business retreats Pyreneeën auteur boek Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt exclusieve persoonlijke coaching (leiderschap en management) highend coaching professionals zakelijke training (teamcoaching & groepsprocessen) en brainstormsessies (maatschapadvisering, strategiesessies), alsmede goede recruitment door en voor het Notariaat (Werving & Selectie PLUS) de juiste man op de juiste tijd op de juiste plek