Quick-scans Buro Next Impuls

quick-scans gratsi quick-scans gratis Liana van de Vendel buro next impuls klerk support coaching training Domaine l’arpent vakantiehuis met prive zwembad in frankrijk prive retraites business retreats Pyreneeën auteur boek Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt exclusieve persoonlijke coaching (leiderschap en management) highend coaching professionals zakelijke training (teamcoaching & groepsprocessen) en brainstormsessies (maatschapadvisering, strategiesessies), alsmede goede recruitment door en voor het Notariaat (Werving & Selectie PLUS) de juiste man op de juiste tijd op de juiste plek

Om een duidelijk vertrekpunt te bepalen, werkt Buro Next Impuls met een aantal zeer functionele quick-scans. Deze brengen eenvoudig in kaart waar zich ‘het zand in de tandwielen’ bevindt en waar ‘de olie’.

Het doel van deze quick-scans is het ‘Waarom’ en ‘Wat’ snel inzichtelijk te hebben. Om daarvandaan doelgerichte stappen in te zetten naar een beter resultaat door een praktische invulling van het ‘Hoe’ en ‘Wanneer’.

Individueel:

Quick-scans in teamverband / relaties:

Heb je tussentijds vragen? Aarzel niet om deze aan mij te stellen.

Succes!

Liana van de Vendel ⭐⭐⭐⭐⭐ Buro Next Impuls
• leiderschap- & managementtrainingen
• teamcoaching & MKB-organisatieadvies
• Privé / Business Retreats in Frankrijk

Gebruik deze quick-scan met competenties, gedrag, verbeterpunten van jou als leidinggevende. Ontdek je sterktes en groeikansen als leidinggevende, manager.

Als leidinggevende, manager, teamleider is het herkennen van je sterke punten en groeipotentieel een absolute must. Met de Leiderschap Quick Scan krijg je nu hiervoor een professioneel instrument in handen. Daarna kun je starten met een online traject of een Business Retraite in Frankrijk. Speciaal en exclusief zonder andere deelnemers. Een coachingstraject in het buitenland oftewel zakelijke training in het buitenland. Leren op vakantie. Coaching op vakantie.

De Leiderschap Quick Scan is een professionele leiderschapstest die al jaren zijn sporen heeft verdiend in professioneel personeelsmanagement. Eenvoudig in gebruik en met het rapport in handen kan je doelgericht werken aan kansen om je nog succesvoller te maken. Probeer het nu gratis!