Nieuwsbrief Buro Next Impuls

Geen inspiratienieuws meer missen?

Met regelmaat houd ik je op de hoogte van mijn avonturen in Frankrijk, nieuwe ontwikkelingen, interessante acties en nog veel meer.

Zo’n 10x per jaar deel ik interessante voorbeelden uit mijn dagelijkse coachpraktijk, maar bovenal wil ik je graag inspireren met:

  • gratis tips uit de praktijk voor de verdere ontwikkeling van jezelf, je team of je organisatie
  • cursusaanbod & Business Retreats met PE-punten

Aanmelden is eenvoudig en verplicht je tot niets. Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden. Afmelden kan op ieder moment wanneer je dit wenst. Vink de betreffende nieuwsbrieven aan en klik op ‘Ja, ik meld me aan’.

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Buro Next Impuls zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG). Lees hier ons privacy beleid!

Waarom doe ik wat ik doe?

Al mijn hele leven lang houdt de dynamiek in groepen mij bezig. Waarom doen mensen wat ze doen, maar waarom zeggen ze wat anders?
De relaties tussen mensen laten zoveel (niet) zien en in de kern willen we allemaal hetzelfde: verbinding, zingeving en vreugde.

Toegevoegde waarde

Mijn expertise heeft zich ontwikkeld in het Complex MKB (Notariaat, Vastgoed en Familiebedrijven). Eerst als teamleider, interim notarisklerk, daarna als leiderschapcoach, teamtrainer en recruiter.
Mijn speerpunten zijn al >25 jaar:

  • beter leidinggeven & managen
  • duidelijker communiceren
  • verdieping & verbinding in de relaties

Mensen doen zaken met mensen

Vandaar dat ik me concentreer op de zakelijke relatieverbetering én daarnaast therapeutisch werk op de diepere laag in de onderstroom.
Ik ben gecertificeerd hypno- en regressietherapeut en gespecialiseerd in blokkades uit oude familiepatronen en groepsdynamieken.

Zuid-Frankrijk

Sinds 2022 woon en werk ik op Domaine l’Arpent Gîte • Art • Retraite.
Een plek waar je tot jezelf kunt komen om innerlijke rust en meer diepgang te ervaren.
Vanuit onze authentieke Gasconse Herenboerderij (1785) aan de voet van de Pyreneeën, coach/train ik online en organiseer ik samen met mijn man exclusieve privé- en businessretraites (met PE-punten).