Reviews coaching | training | advisering

Reviews coaching | training | advisering Next Impuls  info@nextimpuls.nl  +337 8737 7731 Liana van de Vendel Buro Next Impuls Coaching en training voor het notariaat complex mkb familiebedrijven klerk support freelance notarisklerk freelance kandidaat-notaris interim notarisklerk interim kandidaat-notaris coaching training Domaine l’arpent vakantiehuis met prive zwembad in frankrijk prive retraites business retreats Pyreneeën auteur boek Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt exclusieve persoonlijke coaching (leiderschap en management) highend coaching professionals zakelijke training (teamcoaching & groepsprocessen) en brainstormsessies (maatschapadvisering, strategiesessies), alsmede goede recruitment door en voor het Notariaat (Werving & Selectie PLUS) de juiste man op de juiste tijd op de juiste plek

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat goede coaching, training of advisering door Buro Next Impuls voor jou kan opleveren? Een selectie uit de reviews coaching lees je hier:

⭐⭐⭐⭐⭐ Milan Coenen — review Gîte & Retraite in Frankrijk

“Prachtige locatie & accommodatie! Tijdens ons verblijf hebben Liana en Philip ons enorm goed begeleid bij ons eerste Business Retraite. Veel nieuwe inzichten gekregen die we direct kunnen toepassen in ons werk!”

⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Jacqueline Erdkamp, Notarishuys Veldhoven

“Ons kantoor was op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris.
Het vinden van de juiste persoon was een uitdaging en lukte ons zelf niet.
Met hulp van Liana hebben wij niet alleen de juiste persoon gevonden, maar ook begeleiding gehad bij de startperiode waardoor we snel op elkaar ingespeeld raakten.
Liana werkt doelgericht en weet mensen op een positieve manier te activeren.
Haar begeleiding heeft ons echt verder geholpen en een nieuwe kijk op onze organisatie gegeven.
Zoekt u de juiste persoon op de juiste plek: dan is Liana degene die u kan helpen!


⭐⭐⭐⭐⭐ KC — review Retraite in Frankrijk

“Omdat wij binnen ons bedrijf op zoek waren naar een goed programma om onze interne communicatie te verbeteren. Jullie aanbod zag er prima uit en sprak ons meteen aan.
Het is een op maat gemaakt programma en dat hebben wij heel fijn gevonden. Er werd gekeken naar de huidige situatie per dag en hier werd een passende sessie voor gegeven. Hierdoor sloot alles goed aan, en kwamen alle opdrachten en taken op het juiste moment aan bod.
Het grootste resultaat dat ik behaald heb is het inzicht in de verschillende type mens die er zijn en wat de bijbehorende kwaliteiten zijn. En hoe je hier gebruik van kan maken binnen een team.
Het is een volledig programma dat word gegeven door Liana en Philip. Beide hebben hun eigen specialiteiten en dat maakt dat ze elkaar aanvullen. Doordat je in hun accommodatie aan de opdrachten kan werken kan je ook snel even langsgaan bij een van de twee mocht je er niet helemaal uitkomen. Ze nemen alle tijd, en kunnen zich erg goed inleven. En geven ook goeie adviezen en oplossingen.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Hans den Boer, Directeur Mens & Werk (HR) | Bruil

“Als directeur Mens & Werk (HR) van een bouw gerelateerd bedrijf heb ik arbeidzaam een aantal zware jaren gekend. In feite ben ik vijf jaar continue bezig geweest met ingrijpende reorganisaties (lees het managen van pijn en verdriet). Mede hierdoor heb ik qua energie en levenskracht ook privé veel moeten inleveren. Als afgeleide hiervan raakte ik ook behoorlijk depressief. In mijn zoektocht naar de juiste begeleiding ben ik uitgekomen bij Liana (vanwege mijn psychologische achtergrond wilde ik persé niet de 1e lijn in). Liana heeft mij vanuit een eclectische benadering fantastisch geholpen. Binnen ‘no time’ had ze de kern van mijn worsteling en mijn (complexe) persoonlijkheid te pakken. Ik heb diverse specifieke op maat geleverde tools aangereikt gekregen en ook fanatiek ingezet. Dit leverde razendsnel resultaat op. Liana kan als geen ander respectvol confronteren, maar bovenal sterk (ook spiritueel) ‘voelend’ en helder de essentie raken. Ik heb met haar een mooie ontdekkingsreis afgelegd  en ben haar erg dankbaar dat ik nu sterker en zelfverzekerder ben dan ooit tevoren.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Sjef van Erp, oud-notaris/mediator, Medemblik

“Liana kijkt niet alleen of de kandidaat bij het kantoor past, doch ook omgekeerd, dus hoe de klik is tussen de kandidaat en het kantoor. Gericht op een win-win en langdurige relatie. Heel fijn dat ze bij alle gesprekken persoonlijk aanwezig is en heel precies haar afspraken nakomt. Daarnaast is het gewoon een hele prettige en toegankelijke persoon met verstand van (notariële) zaken en mensen.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Annet Murre, Programmacoördinator LTO Noord | Zwolle

“De coaching bij Liana was voor mij erg waardevol. Liana is direct, nuchter, warm en had oog voor mij als mens. Zij maakte onder meer een reis met mij in het verleden naar waar blokkades en belemmerende patronen zijn ontstaan welke overgedragen zijn van generatie op generatie. Via haar unieke methode heb ik ervaren dat er ook werkelijk patronen worden doorbroken en ontward. Dit merkte ik vaak een aantal dagen na de coaching. Dit was, op zijn zachtst gezegd, voor mij een zeer bijzondere ervaring.
Tijdens dit traject heb ik zaken kunnen opruimen en een plaats kunnen geven zodat er meer lucht is ontstaan en ik beter weet en voel wat mijn focus wordt voor de komende tijd in mijn leven.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Joke de Kroon, Notariskantoor De Kroon | Velp

“Mijn grootste probleem was het bereiken van mogelijke overname kandidaten. Het grootste resultaat van Liana was het vinden van een goede overnamekandidaat en het sluiten van een goede deal Liana gaat zeer voortvarend te werk, is snel, doelgericht en deskundig, waardoor het hele proces van overname zeer goed verlopen is.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Alex Zwep LLB, kantoordirecteur, PVM notarissen | Almere

“Het is een lastige tijd om goed opgeleide nieuwe collega’s te vinden. Het gaat, gelukkig maar, beter met de economie. In de afgelopen jaren zijn veel medewerkers het notariaat uitgestroomd en daardoor is het nu best een opgave om je team uit te breiden. Door de aantrekkende markt komt alles en iedereen weer in beweging en voor je het weet heb je een aantal vacatures, hetzij door uitbreiding, hetzij door vervanging. We hebben het eerst zelf geprobeerd door uitgebreid te adverteren, derden in te schakelen en via via te informeren maar alles zonder resultaat. Toen werd ik op het spoor van Buro Next Impuls gezet en maakten wij kennis met Liana. Wat zal ik zeggen? N.a.v. het intakegesprek deed ze de belofte dat ze niks kon beloven, maar wel haar uiterste best zou doen om nieuwe medewerkers voor ons kantoor te vinden. Als ik eerlijk ben, was ik wat sceptisch, ik vroeg me af waarom iets haar wel zou lukken en ons niet? Ieder zijn vak en netwerk en dat blijkt maar weer. Binnen een paar weken had ze al goede kandidaten voor de openstaande functies, zowel een notarisklerk alsook kandidaat-notarissen. De nieuwe collega’s zijn tot ons genoegen nu al een aantal maanden onderdeel van ons team. Wij kunnen ons weer focussen op ons werk en de investering betaalt zich wel terug doordat we daardoor geen of minder gebruik hoeven te maken van tijdelijke uitzendkrachten. Steeds meer ben ik er van overtuigd dat voor kader- en hogere functies in het notariaat het plaatsen van advertenties niet of nauwelijks tot resultaat leidt, daarom weet ik een volgende keer wel wie ik benader en u kan ik hetzelfde aanbevelen om te doen!


⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Nora Mol-Lagrand, Rientjes Notariaat | Sneek

“Ik was op zoek naar een andere baan. Vakinhoudelijk had ik het naar mijn zin waar ik zat, maar ik wilde mij breder ontwikkelen, ook in management-opzicht. In ‘gewone’ vacatures vond ik dat niet terug. Op LinkedIn kwam ik een vacature van Liana tegen, waar het enthousiasme vanaf straalde. In het eerste telefoongesprek met Liana bleek de functie én het soort kantoor precies te zijn wat ik zocht. Bij het eerste gesprek op het betreffende kantoor voelde het dan ook meteen goed.
Liana is kundig, ervaren en realistisch: ‘Ze matcht mensen en geen cv’s’. Mijns inziens een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle en plezierige samenwerking!
En het eerste jaar houdt zij nog een vinger aan de pols om een blijvend goede samenwerking te faciliteren en te bevorderen.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Diana Haak, kantoordirecteur, Actus Notarissen | Heerhugowaard

Voor onze vestiging in Zaandijk waren wij op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris. Dat zou lastig worden in deze krappe notariële arbeidsmarkt. In onze overtuiging zou dat alleen lukken als je gericht de juiste Werving- en Selectie instrumenten inzet en hier actief mee aan de slag gaat. Een klus voor een professional! Liana had ik eerder al telefonisch gesproken. Ik had een positieve indruk van haar. Daarom hebben we haar deze opdracht in maart gegund. Begin april hadden we al een 1e gesprek met een geschikte kandidaat-notaris. Beide partijen waren enthousiast, hetgeen resulteerde in een 2e gesprek en uiteindelijk in een arbeidsovereenkomst! Vanwege haar voortvarende, eerlijke en duidelijke aanpak beveel ik Liana van harte aan!”


⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Helena Aerts, Actus Notarissen | Zaandijk

Begin dit jaar heb ik een kort loopbaan coachingstraject bij Liana gevolgd. Korte tijd later benaderde zij mij voor een functie die wellicht interessant zou zijn voor mij en goed aansloot bij datgene waarnaar ik op zoek was. Kennelijk had zij mijn profiel goed onthouden, want ze had helemaal gelijk.
Het eerste kennismakingsgesprek volgde kort daarop. Imiddels ben ik alweer bijna een maand werkzaam bij mijn nieuwe werkgever. Mijn nieuwe baan bevalt goed en het traject daarnaartoe is soepel verlopen.
Vanwege haar mensgerichte- en adequate manier van werken kan ik Liana als coach en verbinder daarom van harte aanbevelen!”

⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Karin Rientjes, Rientjes Notariaat | Sneek

“Beste Liana, Al een hele poos ben ik op zoek geweest naar de juiste kandidaat voor dit kantoor. Wij zijn ondernemend en willen net dat anders c.q. meer kunnen zijn voor onze cliënten. Jij hebt in ons gesprek prima aangevoeld wat er bedoeld werd en wat er nodig was. Ook dat een kantoor in Friesland zeer de moeite waard kan zijn om bij te gaan werken, heb jij juist weten te vertalen en over te brengen. Dit alles is heel goed weergegeven in de personeelsadvertentie die jij hebt opgesteld. Door jouw rechtstreekse benadering van potentiële kandidaten en het blijven prikkelen van mogelijke gegadigden, heb jij de juiste persoon voor dit kantoor weten te vinden. Jouw wijze van aanpak is anders dan wat ik in het verleden elders heb mogen ervaren. Jij gaat na of de kandidaat inderdaad bij het kantoor past. Daarnaast houdt het niet op na het aandragen van de juiste persoon. Jij zorgt voor de nodige begeleiding van beide partijen tijdens het sollicitatiegesprek en daarna bij het afstemmen van de wederzijdse verwachtingen; óók zodra de kandidaat werkzaam is op het kantoor. Van belang is dat er een klik is tussen beide partijen. Jij bewaakt kortom het succes van de vondst en dat het een succes blijft. Verder ken jij onze branche goed en weet jij ook wat er nodig is aan begeleiding op management- en personele vlak. Het is fijn om te weten dat op dit gebied er iemand is met verstand van zaken waarop je dan als notaris, maar ik denk ook als kandidaat, zo nodig kan terugvallen. Dank voor jouw hulp.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Fokko Vellenga, VVL Notarissen | Amersfoort

“Afgelopen maanden heeft Liana ons fantastisch geholpen met het verbeteren van onze organisatie. We doen meer in minder tijd. Door haar voortvarende werkwijze hebben we afscheid kunnen nemen van oude, vertrouwde maar niet efficiënte gewoontes.”


⭐⭐⭐⭐ Mr Cindy van Goethem, Notariskantoor Van Goethem | Hulst

Liana licht alle werkprocessen door en kijkt wat er efficiënter kan. Ze heeft een frisse en doortastende aanpak. Ook heeft zij een goede mensenkennis en kan ze daardoor beoordelen of iemand de juiste werkzaamheden heeft. Liana heeft de gave om mensen buiten hun bestaande denkkaders te laten gaan denken en handelen.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Ulanda van den Brink, Notarispraktijk Kok | Tiel

“Ik heb Liana leren kennen als een vakbekwaam persoon die niets uit de weg gaat. Ze is erg collegiaal en op alle fronten inzetbaar (mede dankzij de “coach-rol”); van royementenadministratie tot ingewikkelde registergoedpraktijk en van familierecht tot vennootschapsrecht.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Heidi Stitselaar-van Dijk, VVL Notarissen | Amersfoort

“Liana haalt je uit het ritme van alle dag en laat je met een frisse blik de organisatie bekijken.
Waarom doe je wat je doet? Wat wil je bereiken? Wat heb je daarvoor nodig?
De grootste winst is dat we deze momenten periodiek terug laten komen in kleiner en groter verband en zo met elkaar (nog) bewuster bezig zijn om ons mooie kantoor (nog) mooier te maken!”


⭐⭐⭐⭐⭐ Christa J. Broekhuizen, HBO docent hospitality | Arnhem

“Baadt het niet dan schaadt het niet…..dat was onder andere mijn gedachte toen ik contact zocht met Liana. Maar mijn gevoel gaf wel vertrouwen aan. En dat vertrouwen is meer dan waar gemaakt. Liana heeft het vermogen d.m.v. haar specialisme de krachten en emoties die je in je leven in je lichaam en geest hebt ‘opgezogen’ en waar je last van hebt te ontladen, je ‘af te pellen’ zodat je helder krijgt het waarom, je daar naar kan handelen, daardoor een schone en heldere weg in kan slaan en in je kracht te staan. Ik kan Liana van harte aanbevelen!”


⭐⭐⭐⭐⭐ Mr Frank Wassink, Wassink & Vermeulen notarissen | Epe

“Liana zorgt ervoor dat je weer met een frisse blik naar je organisatie kijkt en reikt met haar inzet en enthousiasme de nodige tools aan die nodig zijn om veranderingen in gang te zetten en te continueren.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Michelle Vos, Jurist Team Registergoed, Waalstroom Notarissen | Beuningen

“Aansluitend aan mijn afstuderen heeft Liana mij ingewerkt en ondersteund, op zodanige wijze dat ik in korte tijd heel veel heb geleerd. Zij gaf mij houvast en een duidelijke structuur, voor mij maakte dit het werk leuker en praktischer. Liana is een goed voorbeeld voor iemand als ik die recent is afgestudeerd en aan het begin van haar carrière staat.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Natascha ’t Hart-de Vries, Oostland Notaris | Berkel & Rodenrijs

“In 2016 heb ik met Liana een verbetertraject doorlopen met als doel een betere samenwerking, meer interactie tussen medewerkers en afdelingen en daardoor efficiënter te gaan werken. De situaties waar we tegenaan liepen waren heel divers. Mijn persoonlijke winst is dat ik veel heb geleerd over kantoororganisatie en op welke manier je hierin verbeteringen kunt aanbrengen. Ik heb ook geleerd dat iedereen een eigen manier van werken heeft en dat je door goed indelen van deze ‘werktypen’ veel kunt bereiken. Ik zou mensen zeker aanraden met jou samen te werken. Je brengt een team in contact met elkaar. Je leert hen hun professionele eigenschappen en valkuilen. En kan zo meer begrip voor elkaar ontstaan en mensen kunnen elkaar beter stimuleren.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Astrid van Alfen, Managementteam Rabobank | Utrecht

“Liana heb ik ervaren als een kundig DofNAcoach [‘Discharge of Neural Aspects’; red.]. Eerst wist ik niet wat dit inhield, maar dat werd in het intakegesprek al snel duidelijk. Liana heeft me weer op weg geholpen in verschillende zaken in het leven, zowel werk als privé gerelateerd. Ik ben heel vaak geconfronteerd met mezelf, maar uiteindelijk heeft me dat een sterker en mezelf respecterend persoon gemaakt. Ik heb het traject wat ik bij Liana heb gedaan (10 afspraken verdeeld over circa een jaar) als heel prettig ervaren en heb heel veel geleerd over mezelf. Liana heeft me de zet gegeven die ik nodig had en me bewust gemaakt van mezelf. Liana bedankt voor alles!”


⭐⭐⭐⭐⭐ Frank (57), hoofd P&O Publieke Sector

“Met veel plezier heb ik de rapportage van Liana over het coachtraject van één van mijn teamleden gelezen. Het is geweldig, om te lezen dat jullie grote stappen zetten (en vooral mijn assistente natuurlijk). Deze positieve ontwikkeling zal zich omgetwijfeld doorzetten. Geniet van je nieuwe mogelijkheden, gewaardeerde assistente, en wees blij dat je een goede coach (Liana) getroffen hebt. Ik wens jullie verder veel succes met dit traject en wat het leven verder nog te bieden heeft. Liana, ik wil je bedanken voor de samenwerking en deze rapportage.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Lien (59) verkoopmanager

Beste Liana, Even een paar woorden tot jou. Ik ging naar jou en wist niet wat ik kon verwachten. Na een paar consulten wist ik waar ik stond. Jij hebt me dingen aangereikt, waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Daar ben ik mee aan de slag gegaan en dat heeft mij daar gebracht waar ik wilde zijn. Ik was heel verbluft dat het zo snel zou gaan. En als het even tegen zit, kan ik zo weer een beroep op je doen. Een fijn gevoel. Maar ik ga er alsnog vanuit dat dat niet nodig zal zijn. Bij deze top!”


⭐⭐⭐⭐⭐ Anoniem (40) onderwijzeres

“Soms gebeuren er dingen in je leven, waar je hulp bij nodig hebt om ze op te lossen. Liana heeft mij geholpen mijn leven weer op de rails te krijgen. Met hele concrete oefeningen, simpele opdrachten, gesprekken en door oude gebeurtenissen te ontladen (zelfs op afstand). Soms lukte het me niet om te verwoorden wat er speelde. Op bijzondere wijze voelde Liana dit aan en wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Het is en blijft bijzonder om op deze mooie wijze geholpen te kunnen worden. Liana, ik ben je heel dankbaar wat je voor mij hebt gedaan! Je tomeloze inzet, enthousiasme en kundigheid zijn zo bijzonder. Ik ben blij dat je een stukje op mijn pad hebt willen en kunnen meelopen.”


⭐⭐⭐⭐⭐ Lia (45) coördinator gezondheidszorg

“Ik was en ben echt onder de indruk van jouw kunnen. Je weet heel snel tot de essentie door te dringen van het thema (in mijn geval ‘angst’).
Je voelt en ziet zoveel, ongelooflijk.
Ook vind ik dat je de dingen heel duidelijk uitlegt, waardoor het alleen nog maar boeiender wordt.”

⭐⭐⭐⭐ Anja Wassink-de Ruiter, Wassink & Vermeulen notarissen | Epe

“Door toedoen van Liana van Buro Next Impuls, haar enorme enthousiasme, ervaring en kundigheid op het gebied van samenwerken, werkprocessen en communicatie is de balans en harmonie binnen ons kantoor weer terug. Zij heeft ons een totaal andere benadering van onze kantoororganisatie laten zien en toegepast.
Mede door haar ervaring in het notariaat is zij in staat geweest in beperkte tijd een totale verandering van werken en met elkaar omgaan te bewerkstelligen.
Met voldoende tools zijn wij ervan overtuigd dat we dit ook in de toekomst kunnen handhaven.”

⭐⭐⭐⭐ Harold (36) vertegenwoordiger/accountmanager 

“Ik heb ons OSC-gesprek positief ervaren ondanks dat ik niet precies wist wat ik kon verwachten.  Er zijn wel een aantal dingen die mij aan het denken hebben gezet en waar ik ook zeker gebruik van zal gaan maken.
Verder wil ik je meegeven : VOORAL DOORGAAN!!!!


Reviews coaching

Recensies uit groepstrainingen ⭐⭐⭐⭐⭐

  • “Ik heb inzicht gekregen in hoe mijn tools te gebruiken, waar mijn kracht ligt en waar ik het meest aan heb in de praktijk.” – Christa
  • “Ik heb ervaren dat ik meer inzichten heb dan ik denk en dat ik bovenal kan vertrouwen op mijn intuïtie. Bij Liana kom je veel meer over jezelf te weten en krijg je handvatten om verder te gaan.” – Antoinette
  • “Bedankt voor de inspirerende dagen. Ik voel me gesterkt in mijn zelfvertrouwen.” – Chantal
  • “Wat heerlijk om zoveel praktische en direct toepasbare tips te leren in zo’n sfeervolle omgeving. Vooral je persoonlijke, attente en charmante benadering, maakt dat ik met extra energie en drive er mee aan de slag ga.” – Anja
  • “Dank je wel voor de zeer bruikbare en laagdrempelige theorie en methodes. Ik voel me een ander mens met een eigen gereedschapskoffer vol.” – Karin
Reviews coaching | training | advisering Next Impuls  info@nextimpuls.nl  +337 8737 7731 Liana van de Vendel Buro Next Impuls Coaching en training voor het notariaat complex mkb familiebedrijven klerk support freelance notarisklerk freelance kandidaat-notaris interim notarisklerk interim kandidaat-notaris coaching training Domaine l’arpent vakantiehuis met prive zwembad in frankrijk prive retraites business retreats Pyreneeën auteur boek Onze Pelgrimstocht op de Franse huizenmarkt exclusieve persoonlijke coaching (leiderschap en management) highend coaching professionals zakelijke training (teamcoaching & groepsprocessen) en brainstormsessies (maatschapadvisering, strategiesessies), alsmede goede recruitment door en voor het Notariaat (Werving & Selectie PLUS) de juiste man op de juiste tijd op de juiste plek

Voor wie?

Bevind jij je in de kleine of complexe MKB-omgeving óf ben je die HBO+/WO-professional die als directie­lid, leidinggevende, manager, ondernemer, DGA of individuele professional de zogenaamde ‘zesjescultuur’ voor eens en altijd achter zich wil laten en hét verschil wil gaan maken?

Vul dan het contactformulier in. Doorgaans neem ik binnen een werkdag contact met je op.

Reviews coaching

Als je blijft denken wat je dacht, blijf je voelen wat je al voelde.
Als je blijft doen wat je deed, krijg je meer van wat je al kreeg.
Een andere uitkomst creëren, begint met ander mindset kiezen en in actie komen.
Spring je met mij mee in het diepe?Liana van de Vendel (leiderschap- & team)coach, organisatiedeskundige, relatie-/groepsexpert

Reviews coaching

Reviews coaching